Recent content by W_Wallace

+
  1. W_Wallace

Night City [otwarte całą dobę]

Titu, titu?
  2. W_Wallace

Pogłoski o naszej śmierci są mocno przesadzone :P
  3. W_Wallace

Zbliża się północ!! Ciemno wszędzie, głucho wszędzie, co to będzie, co to będzie? Gdzie się podziały tamte prywatki i tamci spamarzy?! Samuraje, mamy miasto do spalenia, forum do opanowania! Larum grają! A Wy się nie zrywacie?! Co się stało z Wami żołnierze? Zaraza!!
  4. W_Wallace

Koncert "Piosenka na cztery strony świata" z muzyką z Cyberpunka 2077 oraz Wiedźmina 3!

Ech, nienawidzę portali, jak mawiał klasyk! Ale gdybym je lubił, byłbym dzisiaj w Poznaniu!! !! :P
  5. W_Wallace

Będąc bełkoczącym utopcem, czasem warto pogadać z kimś na sowim poziomie :P
  6. W_Wallace

To ja może po prostu nic nie będę już pisał? :P Tak na wszelki wypadek, żebyście nie musieli wysyłać mi potem paczek do więzienia :P
  7. W_Wallace

OPANOWAŁEM NIGHT CITY!! !! Proszę Państwa, od jakiegoś czasu jestem już pełnoletni!! Wybiło mi 18 lat na forum! :D
  8. W_Wallace

-Wciąż jestem tylko sobą. -Wiem. Ale każdy ma jakieś wady. -Pewnie byłoby nam fajnie. -To mało powiedziane. Oglądasz film o kosmosie ... a potem się zastanawiasz, czy Geralt mógłby tak powiedzieć do Triss?
  9. W_Wallace

Xenoverse czyli obcy kontra drapieżca

Fajny ten nowy Predator, chętnie obejrzę kolejne części. Zastanawia mi tylko jedno. Skoro Predatorzy to najwybitniejsza rasa zabójców, łowców i ogólnie badassów, dlaczego zawsze dostają wpier*** od ludzi? :P
  10. W_Wallace

Marvel Cinematic Universe

Jak to jest, że zaczynam oglądać randomowy film Marvela (w tym przypadku wlecieli Strażnicy Galaktyki vol. 3), a po wszystkim znowu widzę jak Thanos pstryka palcami i znika połowa wszechświata? :P
  11. W_Wallace

Wiedźmin 4 — Demo Technologiczne Unreal Engine 5

Są takie chwile, kiedy niezmiernie cieszę się, że zostałem konsolowcem! Inaczej musiałbym przełożyć, albo co gorsza odwołać wesele, żeby było mnie stać na maszynę, które poniesie Wiedźmina IV, jak Kelpie niesie Ciri :P
  12. W_Wallace

Są raczej za małe, żeby mogła się w nie spakować :p BTW, za każdym razem kiedy próbuję podjąć inną decyzję przechodząc Wiedźmina wyglądam mniej więcej tak: 1749046969 Ja przepraszam, za kolejnego posta pod postem, ale nie mogłem się powstrzymać, bo ... bo ... bo ja wiem kto będzie bohaterem...
  13. W_Wallace

OSZALAŁEŚ ??!! Takie rzeczy trzyma się w Domowym Muzeum Wiedźmina! Ja do tej pory mam w folii koszulki, które dostałem od REDów :P Prawie rozstałem się też z narzeczoną, kiedy kazała mi schować kartony po figurkach! :P
Top Bottom