Recent content by zi3lona

+
  1. zi3lona

Night City [otwarte całą dobę]

Z tego, co wiem, pełnoletność, a wiek umożliwiający picie alkoholu, to w USA dwie rozdzielne sprawy.
  2. zi3lona

Wiedźmin IV - Dyskusja Ogólna

W Novigradzie nie było tyle wody, no i Niderlandy to była właśnie potęga morska. Zasadniczo się nie upieram, ale pasuje mi bardziej, niż Szwecja.
  3. zi3lona

Wiedźmin IV - Dyskusja Ogólna

Ja to zawsze mniej w stronę Szwecji , a bardziej Niderlandów i Amsterdamu szłam.
  4. zi3lona

Night City [otwarte całą dobę]

Ten, komu stawiasz, ofkors.
  5. zi3lona

Odliczanie do Czwartej Rocznicy Cyberpunka, czyli mało znane ciekawostki ze świata 2077

Neon to nazwa narkotyku z jednego z questów w Deus Ex: Mankind Divided, podejrzewam, że stąd zmiana nazwy.
  6. zi3lona

Obejrzyj nową zapowiedź dodatku Cyberpunk 2077: Widmo Wolności

Jeżeli istnieje grupa społeczna pn.: Fani Idrisa Elby, to ja od razu zgłaszam akces i opłacam roczną składkę. Kto oglądał The Wire i Luther zrozumie :p
  7. zi3lona

20 lat CD PROJEKT RED!

W sumie, to wypieram, bo uświadamiam sobie, ile mam na karku. A tak serio, to czekam na kolejne projekty, bo w każdym znajduję coś dla siebie i mam kupę zabawy.
  8. zi3lona

Pomysły wakacyjne i podróże

Dubaj to tylko przesiadka, z tego co wiem. Dalej tylko bardziej niebezpiecznie :P
  9. zi3lona

Aktualizacja 1.52

Zrobiłam to normalnie w opcjach, z tego co pamiętam. Zweryfikuję jeszcze przy najbliższej okazji.
  10. zi3lona

Aktualizacja 1.52

Grałam w zeszłym tygodniu i przemapowałam sobie "F" na "E" bez problemu.
  11. zi3lona

Informacja techniczna

Podrzucam link do wsparcia technicznego https://support.cdprojektred.com/en/cyberpunk/xbox
  12. zi3lona

Gry komputerowe

Nie twierdzę, że nie :) Fakt, że to nie jest typowa karcianka był przedstawiany raczej jako ficzer, nie coś złego. Akurat Alanah i jej znajomi z podcastu to ludzie, z których opinią się liczę, choć nasze gusta nie zawsze się pokrywają. Ale to jednak wyjadacze w branży z dużą wiedzą i...
  13. zi3lona

Gry komputerowe

W którymś z ostatnich (no, względnie ostatnich) odcinków Play Watch Listen słyszałam same pozytywne opinie o Inscryption. Nie pamiętam, czy dla Alany nie była to nawet gra roku, ewentualnie mieściła się w pierwszej trójce.
  14. zi3lona

Gry komputerowe

Jak gra będzie dobra, to nie musi być w modnym aktualnie gatunku, imo. No ale poczekamy, zobaczymy.
  15. zi3lona

Cyberpunk 2077 - Dyskusja ogólna

Noszę regularnie od premiery i jeszcze nikt złowrogo na mnie nie spojrzał . Nie wiem, w jakich kręgach się obracasz...:P
Top Bottom