Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
Menu

Register

Recent content by bizonsky

+
  1. B

Connection Issues: Public Beta

i have no firewall and it dont works good
    • bizonsky
    • Post #217
    • Dec 21, 2017
    • Forum: TECHNICAL
  2. B

Usługa została przerwana. Prosimy zweryfikować połączenie.

Czy CDProjekt zamierza coś z tym zrobić? Od północy przez DC straciłem 400 MMR... ciekawe kto mi odda za to pieniążki. Chociaż byście coś napisali...
    • bizonsky
    • Post #22
    • Dec 21, 2017
    • Forum: DZIAŁ TECHNICZNY
  3. B

Mahakamski Festiwal Trunków już się rozpoczął!

Mam dwie sugestie Pierwsza: Możliwość wyłączenia dialogów. Jeżeli podchodzi się do bójki któryś raz z kolei robi się to męczące. Druga: Więcej zagadek logicznych jak zadanie nr 5. Sprawiło mi najwięcej frajdy. Ogólnie świetnie się ubawiłem przez te parę godzin. Dobra robota.
    • bizonsky
    • Post #22
    • Oct 1, 2017
    • Forum: AKTUALNOŚCI
  4. B

Niesportowe i chamskie zachowanie.

Niesportowe i chamskie zachowanie. Ja rozumiem, że można się wkurzyć kiedy się przegrywa, wiem to aż za dobrze, ale zachowanie z którym się dzisiaj spotkałem jest poniżej krytyki. Opowiem od początku. Grałem na potwory. Sytuacja pod koniec wyglądała następująco: przeciwnik miał na stole...
    • bizonsky
    • Thread
    • Oct 1, 2017
    • Replies: 4
    • Forum: DZIAŁ OGÓLNY
  5. B

Najbrzydsze, najgorzej zaprojektowane, najsmutniejsze karty

najbrzydsza to jest czcionka cyferek z boku planszy, przed betą bardziej mi się podobała. i tyle w temacie "ładności" gwinta mam do powiedzenia :p
    • bizonsky
    • Post #21
    • Aug 30, 2017
  6. B

Błąd z grą, randomowe wywalanie z gry mnie lub przeciwnika.

mam przez ostatnia godzine to samo. 4x rozłączenie w tym 3x z mojej winy. internet hula jak ta lala.
    • bizonsky
    • Post #2
    • May 29, 2017
    • Forum: PC
  7. B

Publiczna Beta GWINTA już dostępna!

czemu mam dialogi po ęgielsku zamiast po polskiemu?
    • bizonsky
    • Post #3
    • May 24, 2017
  8. B

Ostatnia szansa, by zapisać się do zamkniętej bety GWINTA!

Powyższa odpowiedź nie wnosi nic do dyskusji, ani nie jest odpowiedzią na moje stwierdzenie. Ewidentnie chciałeś się po prostu wymądrzyć, kiedy ja piszę o tym, że po prostu odnioslem wrażenie, że nie zasługuję na uczciwą odpowiedź. Po co takie personalne wycieczki o skromności która tu nie m nic...
    • bizonsky
    • Post #19
    • May 23, 2017
  9. B

Ostatnia szansa, by zapisać się do zamkniętej bety GWINTA!

Napisałem dziś do CDPred czy mi dadzą dostęp do ptr na te 1-2 dni, bo bez gwinta jak bez ręki, to mi napisali że nie, bo są wyłączone serwery... i pytam: jak w takim razie graja ludzie na twitchu?... na to już nic mi nie odpisali. Ja nie wiem, zawsze słyszę tyle dobrego o supporcie, a czuję się...
    • bizonsky
    • Post #17
    • May 22, 2017
  10. B

Stream: Omówienie nagród i nadchodzącej aktualizacji już 18 maja!

Ja się cieszę ze wszystkich zmian, ale to już znowu nie gwint, za tydzień zagramy w gwinta 2, nastepce hearthstone'a
    • bizonsky
    • Post #31
    • May 18, 2017
  11. B

Gra się zawiesza

Podepnę się i przypomnę o bugu, który zawiesza grę kiedy po zakończeniu pojedynku przechodzę na zakładkę Ranga, gratuluję przeciwnikowi i pojawia się przycisk następna strona. Po jego naciśnięciu w tej sytuacji gra się zacina.
    • bizonsky
    • Post #8
    • May 17, 2017
    • Forum: DZIAŁ TECHNICZNY
  12. B

Stream: Omówienie nagród i nadchodzącej aktualizacji już 18 maja!

I tak po streamie nie będzie wiadomo kiedy patch wyjdzie..
    • bizonsky
    • Post #14
    • May 17, 2017
  13. B

Pytania do twórców Gwinta - dyskusja

No właśnie, nie czuję się słabym graczem, ale gram 3-4 frakcjami i zawsze wygląda to tak jak opisałem wcześniej. Spadłem w tydzień o 2k MMR i teraz jestem na jakimś zadupiu ELO z którego nie mogę się wydostać. Wygrane +30 przegrane -70. Warto pomyśleć nad czymś w postaci niemożności trafienia na...
    • bizonsky
    • Post #17
    • May 11, 2017
  14. B

Pytania do twórców GWINTA

Czy w Gwincie stosowane są algorytmy dopasowywania danych klas do siebie w jakikolwiek sposób przy wyszukiwaniu pojedynków? Jak to jest możliwe, że na 50% gier Eredinem trafiam na królestwa północy, na 50% gier Nilfgaarden na elfy. I to na tym samym poziomie MMR, przełącze się na eredina ->...
    • bizonsky
    • Post #67
    • May 10, 2017
  15. B

Pytania do twórców GWINTA

Czy w Gwincie stosowane są algorytmy dopasowywania danych klas do siebie w jakikolwiek sposób przy wyszukiwaniu pojedynków? Jak to jest możliwe, że na 50% gier Eredinem trafiam na królestwa północy, na 50% gier Nilfgaarden na elfy. I to na tym samym poziomie MMR, przełącze się na eredina ->...
    • bizonsky
    • Post #66
    • May 10, 2017
See more
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

CD PROJEKT®, Cyberpunk®, Cyberpunk 2077® are registered trademarks of CD PROJEKT S.A. © 2018 CD PROJEKT S.A. All rights reserved. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.