Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
Menu

Register

Recent content by Janoz_94

+
  1. J

Gry na konsole

Jakie gry na PS4 polecacie? Zaczął się czarny piątek (znaczy promocje z jego okazji) i myślę co warto zakupić - nie tylko exclusive'y, bo jak chodzi o crossplatform AAA to ostatnie 2-3 lata jestem w plecy. Na razie mam za sobą nowego RDR'a i obecnie nadrabiam W3 (znaczy docelowo dodatki, bo...
    • Janoz_94
    • Post #493
    • Nov 17, 2018
    • Forum: INNE GRY
  2. J

Seria Red Dead

Po przejściu wszystkiego oprócz epilogów (fabularnie) widzę dwie wyraźne wady z czego jedna to mój wymysł - brak różnych ścieżek (w wielu miejscach aż chciało się zachować inaczej ale gra nie pozwala, to właśnie mój wymysł) i drewniane sterowanie + braki w przyciskach nie zliczę ile razy...
    • Janoz_94
    • Post #154
    • Nov 10, 2018
  3. J

Wojna Krwi: Wiedźmińskie Opowieści | Oficjalny Zwiastun Rozgrywki

Seto na insta wrzucił zdjęcie, a raczej on jedyny nie dostał. ;)
    • Janoz_94
    • Post #17
    • Oct 18, 2018
    • Forum: AKTUALNOŚCI
  4. J

Wojna Krwi: Wiedźmińskie Opowieści | Oficjalny Zwiastun Rozgrywki

Skoro streamerzy mają wersję pudełkową to może i fanom udostępnicie do sprzedaży? ...albo chociaż posiadaczom EK W3. :cool:
    • Janoz_94
    • Post #15
    • Oct 18, 2018
  5. J

Poznajcie datę Homecomingu!

Bo nie każdy ma czas śledzić każdy wpis na bieżąco. ;) Dawniej takie pytania o ile nie były zadawane nagminnie nie spotykały się z takimi komentarzami, po prostu ludzie na nie odpowiadali. No ale każde czasy mają własne zwyczaje. :rolleyes:
    • Janoz_94
    • Post #55
    • Sep 25, 2018
  6. J

Seria Red Dead

Mnie z jednej strony nie kusi RDR ale z drugiej.. jeśli kupie tą konsolę to może to być druga gra po Spiderman'ie na konsoli. Ilość detali o jakiej zdarza mi się przeczytać poraża, a jeśli będzie się dało przejść grę z samym rewolwerem i stać się najlepszym rewolwerowcem na świecie (nie wiem czy...
    • Janoz_94
    • Post #63
    • Sep 25, 2018
  7. J

Poznajcie datę Homecomingu!

Wiadomo coś o dacie startu preordera i czy będzie jakaś EK?
    • Janoz_94
    • Post #50
    • Sep 25, 2018
  8. J

Gry na konsole

Możliwe, nie wiem - nie ogarniałem jeszcze, bo na razie mam inne rzeczy na głowie które warunkują (dla mnie prywatnie - takie postanowienie) zakup PS4/Xbone'a/Switch'a ale znajomy coś o promkach które stosunkowo często są mi wspomnał. Jak spełnię warunek to popatrzę którą konsole chce...
    • Janoz_94
    • Post #455
    • Sep 16, 2018
  9. J

Gry na konsole

Do tego słyszałem, że na PS Store z PS Plus czy jak to się zwie są często promki nawet do 80% na nieco starsze tytuły, prawda to?
    • Janoz_94
    • Post #453
    • Sep 16, 2018
  10. J

Gry na konsole

Jakich gier eksluzywnych na Xbox'a?:eek: Jedyne co ma fajne M$ to pada który deklasuje tego od Sony zarówno układem krzyżaka i analogów jak i samym kształem. :cool:
    • Janoz_94
    • Post #428
    • Sep 14, 2018
  11. J

ZAKOŃCZONO PRZESYŁANIE DANYCH!

Skąd wiesz, że nie będzie to gra kolejnej generacji? :P
    • Janoz_94
    • Post #25
    • Sep 11, 2018
  12. J

Night City [otwarte całą dobę]

@Sylvin Czasu na czas dla siebie już prawie nie ma, bo do końca miesiąca pracę trzeba złożyć. ;) Ale najgorsze za mną - klikaset godzin badań.. czy raczej wyniki z nich już mam, teraz jakoś to idzie (ewentualnie dodatkowe badania dojdą ale to już niewiele bo i czasu mało) ale tej książki to się...
    • Janoz_94
    • Post #913
    • Sep 6, 2018
    • Forum: SPOŁECZNOŚĆ
  13. J

Night City [otwarte całą dobę]

Podziwiam każdego kto napisał i obronił magisterkę jednocześnie pracując w zawodzie... tak bardzo się tego magistra nie chce, a tak blisko do końca. :confused:
    • Janoz_94
    • Post #910
    • Sep 5, 2018
    • Forum: SPOŁECZNOŚĆ
  14. J

Cyberpunk 2077 - Dyskusja ogólna

No i tu jest właśnie pies pogrzebany. ;) Nie chce skończyć jak znajomy który kupił konsolę by pół roku później usłyszeć o PS4. :cry:
    • Janoz_94
    • Post #856
    • Sep 5, 2018
    • Forum: DZIAŁ OGÓLNY
  15. J

Cyberpunk 2077 - Dyskusja ogólna

Z ciekawości, któryś Red wspomniał coś o konsolach na jakie będzie gra wydana? W związku z moim kompletnym zniedzielnieniem grania i zepsuciem lapka coraz poważniej myśle o konsoli ale zakup takowej, a później usłyszenie że sorry CP = nextgen byłoby smutne. Ps. To wcale nie jest tak, że jeden...
    • Janoz_94
    • Post #852
    • Sep 5, 2018
    • Forum: DZIAŁ OGÓLNY
See more
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish) 简体中文 (Chinese)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED Mature 17+
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

The Witcher® is a trademark of CD PROJEKT S. A. The Witcher game © CD PROJEKT S. A. All rights reserved. The Witcher game is based on the prose of Andrzej Sapkowski. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2019 XenForo Ltd.