Recent content by Janoz_94

+
  1. J

Aktualizacja 2.0

AD 4 mogło być dużo gorzej... żadnych niecenzuralnych słów czy wewnętrznych żarcików tylko "TEST", jakoś mało kreatywni Ci devowie na nazwy testowe. :ohstopit:
  2. J

Gry na konsole

Jakie gry na PS4 polecacie? Zaczął się czarny piątek (znaczy promocje z jego okazji) i myślę co warto zakupić - nie tylko exclusive'y, bo jak chodzi o crossplatform AAA to ostatnie 2-3 lata jestem w plecy. Na razie mam za sobą nowego RDR'a i obecnie nadrabiam W3 (znaczy docelowo dodatki, bo...
  3. J

Seria Red Dead

Po przejściu wszystkiego oprócz epilogów (fabularnie) widzę dwie wyraźne wady z czego jedna to mój wymysł - brak różnych ścieżek (w wielu miejscach aż chciało się zachować inaczej ale gra nie pozwala, to właśnie mój wymysł) i drewniane sterowanie + braki w przyciskach nie zliczę ile razy...
  4. J

Wojna Krwi: Wiedźmińskie Opowieści | Oficjalny Zwiastun Rozgrywki

Seto na insta wrzucił zdjęcie, a raczej on jedyny nie dostał. ;)
  5. J

Wojna Krwi: Wiedźmińskie Opowieści | Oficjalny Zwiastun Rozgrywki

Skoro streamerzy mają wersję pudełkową to może i fanom udostępnicie do sprzedaży? ...albo chociaż posiadaczom EK W3. :cool:
  6. J

Poznajcie datę Homecomingu!

Bo nie każdy ma czas śledzić każdy wpis na bieżąco. ;) Dawniej takie pytania o ile nie były zadawane nagminnie nie spotykały się z takimi komentarzami, po prostu ludzie na nie odpowiadali. No ale każde czasy mają własne zwyczaje. :rolleyes:
  7. J

Seria Red Dead

Mnie z jednej strony nie kusi RDR ale z drugiej.. jeśli kupie tą konsolę to może to być druga gra po Spiderman'ie na konsoli. Ilość detali o jakiej zdarza mi się przeczytać poraża, a jeśli będzie się dało przejść grę z samym rewolwerem i stać się najlepszym rewolwerowcem na świecie (nie wiem czy...
  8. J

Poznajcie datę Homecomingu!

Wiadomo coś o dacie startu preordera i czy będzie jakaś EK?
  9. J

Gry na konsole

Możliwe, nie wiem - nie ogarniałem jeszcze, bo na razie mam inne rzeczy na głowie które warunkują (dla mnie prywatnie - takie postanowienie) zakup PS4/Xbone'a/Switch'a ale znajomy coś o promkach które stosunkowo często są mi wspomnał. Jak spełnię warunek to popatrzę którą konsole chce...
  10. J

Gry na konsole

Do tego słyszałem, że na PS Store z PS Plus czy jak to się zwie są często promki nawet do 80% na nieco starsze tytuły, prawda to?
  11. J

Gry na konsole

Jakich gier eksluzywnych na Xbox'a?:eek: Jedyne co ma fajne M$ to pada który deklasuje tego od Sony zarówno układem krzyżaka i analogów jak i samym kształem. :cool:
  12. J

ZAKOŃCZONO PRZESYŁANIE DANYCH!

Skąd wiesz, że nie będzie to gra kolejnej generacji? :P
  13. J

Night City [otwarte całą dobę]

@Sylvin Czasu na czas dla siebie już prawie nie ma, bo do końca miesiąca pracę trzeba złożyć. ;) Ale najgorsze za mną - klikaset godzin badań.. czy raczej wyniki z nich już mam, teraz jakoś to idzie (ewentualnie dodatkowe badania dojdą ale to już niewiele bo i czasu mało) ale tej książki to się...
  14. J

Night City [otwarte całą dobę]

Podziwiam każdego kto napisał i obronił magisterkę jednocześnie pracując w zawodzie... tak bardzo się tego magistra nie chce, a tak blisko do końca. :confused:
  15. J

Cyberpunk 2077 - Dyskusja ogólna

No i tu jest właśnie pies pogrzebany. ;) Nie chce skończyć jak znajomy który kupił konsolę by pół roku później usłyszeć o PS4. :cry:
Top Bottom