Recent content by Macikupicku

+
  1. M

Komunikat od Waszego ulubionego Community Managera

Ciekawi mnie w jakiej postaci te madaliony dotrą, jak ktoś dostanie to niech napisze jak do was przyszły ! ;]
  2. M

Enigmatyczne opisy instalacji patcha 1.3

jakimś cudem zainstalowałem bo nowy patcher ściągało więc przeinstalowałem jeszcze raz i cud działa EDIT Zapomniałbym, zainstalowałem teraz na dysku C i działa, ale jak wcześniej instalowałem na pozostałych to była lipa, może komuś to pomoże
  3. M

Enigmatyczne opisy instalacji patcha 1.3

A jak 1.3 nie chce się instalować i wyskakuje błąd że jest za mało miejsca na dysku ? Instaluje się normalnie wypakowanie , instalowanie i przy zamykanie wyskakuje błąd o braku miejsca na dysku. Po przeinstalowaniu gry to samo, a na każdej partycji mam 20 GB+, jakieś porady ?
  4. M

Patch 1.3 nie chce się zainstalować

Pomoże ktoś ?! wyczyściłem wszystko co związane z Wiedźminem, próbowałem tak jak w FAQ technicznym i nic nadal wyskakuje że mam za mało miejsca na dysku, przeinstalowałem chyba z 6 razy nawet bez literek polskich i nic nic nie pomaga.
  5. M

Niestety nie pomaga,przeinstaluje wieska kolejny raz ;/ EDIT: Też nie działa ;/
  6. M

Patch 1.3 nie chce się zainstalować Tak jak w tytule patch 1.3 nie chce się zainstalować. próbowałem 1.2-1.3 błąd za mało miejsca na dysku (mam na wszystkich partycjach 15gb+) 1.0-1.3 zła wersja. Przeinstalowana gra znów błąd że za mało miejsca na dysku. Jakieś pomysły ? błąd wyskakuje przy...
Top Bottom