Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
Menu

Register

Recent content by robert70r

+
  1. robert70r

Po prostu sport

Choć się na tenisie nie znam, to mecz finałowy oglądałem. Emocje były.
    • robert70r
    • Post #9,995
    • Oct 12, 2020
    • Forum: SPOŁECZNOŚĆ
  2. robert70r

Ekranizacja Sagi - czy za drugim razem będzie lepiej? (Hollywood, Platige Films, Netflix)

Ech... żeby to już był piątek, a tu, zaraza, dopiero środa. :(
    • robert70r
    • Post #13,413
    • Dec 18, 2019
    • Forum: DZIAŁ OGÓLNY
  3. robert70r

Ekranizacja Sagi - czy za drugim razem będzie lepiej? (Hollywood, Platige Films, Netflix)

A ja z zupełniej innej beczki - jak wam się Pół Wieku Poezji Później podoba?
    • robert70r
    • Post #12,833
    • Dec 7, 2019
  4. robert70r

To racja. Mam to w budziku w telefonie. Jeden z najpiękniejszych utworów, jakie kiedykolwiek słyszałem. Tu Grzegorz zrobił potężną perełkę. I nic tego nie przebije moim zdaniem. A jak się tego słucha na full głośność. Ech...
    • robert70r
    • Post #12,775
    • Dec 7, 2019
  5. robert70r

A propos promocji - jutro poszukam u mnie. Jak znajdę, to cyknę fotkę. Nie mam jutro za dużo czasu, ale jak znajdę to pokażę. :)
    • robert70r
    • Post #12,429
    • Nov 30, 2019
  6. robert70r

Jeśli pamiętam, takie oczy widzieliśmy podczas walki z tym super wiedźminem w Kaer Morhen. Zapomniałem jego imienia.
    • robert70r
    • Post #11,938
    • Nov 20, 2019
  7. robert70r

Oby się na tym smoku nie przejechali.
    • robert70r
    • Post #11,235
    • Nov 1, 2019
  8. robert70r

Żartem napiszę, że mam mocny łeb i dotrwałbym. :P Sorki z offtop
    • robert70r
    • Post #11,180
    • Oct 31, 2019
  9. robert70r

Tak sobie oglądam ten trailer i ondoszę wrażenie, że Heniek brzmi trochę jak... Dan Cockle z angielskiej wersji gry. :rolleyes:
    • robert70r
    • Post #11,167
    • Oct 31, 2019
  10. robert70r

Myślę, że Amerykanie przy tego typu produkcjach zawsze robią trailery typu łubu dum gruch. Tak już mają.
    • robert70r
    • Post #11,149
    • Oct 31, 2019
  11. robert70r

Mam nadzieję.
    • robert70r
    • Post #11,124
    • Oct 31, 2019
  12. robert70r

No kurczaki, szkoda, bo liczyłem na jakieś nowe informacje... :(
    • robert70r
    • Post #11,122
    • Oct 31, 2019
  13. robert70r

Oby był dobrze zrobiony, bo nienawidzę trailerów, które w zasadzie opowiadają całą rzecz, a takie istnieją.
    • robert70r
    • Post #11,091
    • Oct 30, 2019
  14. robert70r

Taka myśl mnie naszła: jak patrzę na Anyę, to jakbym moją szefową widział. Sorry za offtop.
    • robert70r
    • Post #10,931
    • Oct 27, 2019
  15. robert70r

Czyli co? Halloween accepted? Ciekawy jestem, czy to się sprawdzi.
    • robert70r
    • Post #10,720
    • Oct 8, 2019
See more
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

CD PROJEKT®, Cyberpunk®, Cyberpunk 2077® are registered trademarks of CD PROJEKT S.A. © 2018 CD PROJEKT S.A. All rights reserved. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.