Forums
Games
Cyberpunk 2077
Thronebreaker: The Witcher Tales
GWENT®: The Witcher Card Game
The Witcher 3: Wild Hunt
The Witcher 2: Assassins of Kings
The Witcher
The Witcher Adventure Game
Jobs
Store
Support
Log in
Register
Menu
Menu
Register
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Recent content by robert70r
+
Po prostu sport
Choć się na tenisie nie znam, to mecz finałowy oglądałem. Emocje były.
robert70r
Post #9,995
Oct 12, 2020
Forum:
SPOŁECZNOŚĆ
Ekranizacja Sagi - czy za drugim razem będzie lepiej? (Hollywood, Platige Films, Netflix)
Ech... żeby to już był piątek, a tu, zaraza, dopiero środa. :(
robert70r
Post #13,413
Dec 18, 2019
Forum:
DZIAŁ OGÓLNY
Ekranizacja Sagi - czy za drugim razem będzie lepiej? (Hollywood, Platige Films, Netflix)
A ja z zupełniej innej beczki - jak wam się Pół Wieku Poezji Później podoba?
robert70r
Post #12,833
Dec 7, 2019
Forum:
DZIAŁ OGÓLNY
To racja. Mam to w budziku w telefonie. Jeden z najpiękniejszych utworów, jakie kiedykolwiek słyszałem. Tu Grzegorz zrobił potężną perełkę. I nic tego nie przebije moim zdaniem. A jak się tego słucha na full głośność. Ech...
robert70r
Post #12,775
Dec 7, 2019
Forum:
DZIAŁ OGÓLNY
A propos promocji - jutro poszukam u mnie. Jak znajdę, to cyknę fotkę. Nie mam jutro za dużo czasu, ale jak znajdę to pokażę. :)
robert70r
Post #12,429
Nov 30, 2019
Forum:
DZIAŁ OGÓLNY
Jeśli pamiętam, takie oczy widzieliśmy podczas walki z tym super wiedźminem w Kaer Morhen. Zapomniałem jego imienia.
robert70r
Post #11,938
Nov 20, 2019
Forum:
DZIAŁ OGÓLNY
Oby się na tym smoku nie przejechali.
robert70r
Post #11,235
Nov 1, 2019
Forum:
DZIAŁ OGÓLNY
Żartem napiszę, że mam mocny łeb i dotrwałbym. :P Sorki z offtop
robert70r
Post #11,180
Oct 31, 2019
Forum:
DZIAŁ OGÓLNY
Tak sobie oglądam ten trailer i ondoszę wrażenie, że Heniek brzmi trochę jak... Dan Cockle z angielskiej wersji gry. :rolleyes:
robert70r
Post #11,167
Oct 31, 2019
Forum:
DZIAŁ OGÓLNY
Myślę, że Amerykanie przy tego typu produkcjach zawsze robią trailery typu łubu dum gruch. Tak już mają.
robert70r
Post #11,149
Oct 31, 2019
Forum:
DZIAŁ OGÓLNY
Mam nadzieję.
robert70r
Post #11,124
Oct 31, 2019
Forum:
DZIAŁ OGÓLNY
No kurczaki, szkoda, bo liczyłem na jakieś nowe informacje... :(
robert70r
Post #11,122
Oct 31, 2019
Forum:
DZIAŁ OGÓLNY
Oby był dobrze zrobiony, bo nienawidzę trailerów, które w zasadzie opowiadają całą rzecz, a takie istnieją.
robert70r
Post #11,091
Oct 30, 2019
Forum:
DZIAŁ OGÓLNY
Taka myśl mnie naszła: jak patrzę na Anyę, to jakbym moją szefową widział. Sorry za offtop.
robert70r
Post #10,931
Oct 27, 2019
Forum:
DZIAŁ OGÓLNY
Czyli co? Halloween accepted? Ciekawy jestem, czy to się sprawdzi.
robert70r
Post #10,720
Oct 8, 2019
Forum:
DZIAŁ OGÓLNY
See more