Recent content by Swooneb

+
  1. Swooneb

[UWAGA! - SPOILERY] Serial Wiedźmin (Netflix) - wrażenia spoilerowe

Ciekawe komu podpieprzył tego Gladiusa, czyżby rzymianie gdzieś przechadzali się po ziemiach północnych? Nie zdziwiłbym się jakby wyszli z któregoś monolitu.
  2. Swooneb

Dokładnie, możliwe że nie pozwolą żeby fabuła książek im przeszkadzała w realizacji, zrobią swoją - fajniejszą, taką która się zmieści idealnie.
  3. Swooneb

Zupełnie niepotrzebnie, wydaje mi się że szansa na to że ktoś kto w przyszłości będzie chciał nakręcić serial w tym uniwersum nie wierzy w fatum ani inne czary jest większa niż to że będzie w takie rzeczy wierzył. Jedyne czym się będzie kierował to pewnie rozpoznawalność uniwersum i ewentualnie...
  4. Swooneb

Nie no, chlop wrzucil zdjecie tuż po treningu kiedy jest spompowany, o ile nie będzie robił ćwiczeń przed każdą sceną żeby wyglądać jak tu na zdjęciu to będzie wyraźnie szczuplejszy od Cavilla.
  5. Swooneb

JK Rowling - o Potterze i nie tylko

Powinny być DLC bo ten świat się prosi o więcej fajnych historii. A co do quidditcha, to miałem okazję zagrać i wydaje mi się, że prędko nie wyjdzie ;p
  6. Swooneb

JK Rowling - o Potterze i nie tylko

Oby, to byłoby straszne marnotrawstwo jakby nie wykorzystali bardziej tego świata który im tak dobrze wyszedł.
  7. Swooneb

Pomysły społeczności dla CP77 [SPOILERY]

Ja sobie tak tłumacze że ktoś że światka Fixera gdzieś tam widział V w tym rejonie, a że fixerzy mają znajomości to sobie nr zalatwili. Nikt nie wie gdzie dokładnie się znajduje gdy dzwonią, ale wiedzą że się pojawia w ich rejonie.
  8. Swooneb

Ciągłe crashe gry w Phantom Liberty

Polecam sprawdzić czy nie masz ustawonego trybu HDD i wysokich detali, gra wtedy chyba nienadąża wczytywać danych z dysku.
  9. Swooneb

Cyberpunk 2077: Widmo Wolności - Nasze wrażenia

Tak można opisać każdego buga. To nie jest bug, który psuje grę i pewnie ludzie którzy grają pierwszy raz i to zobaczą nawet nie zwrócą uwagi, ale tu wystarczy podmienić model postaci która i tak będzie zasłonięta i problem z głowy. Takie małych bugów w których np blur nie zniknął gdy powinien...
  10. Swooneb

No generalnie tak wygląda, z tym że tu po prostu był błąd w grze który sprawił, że jego maskująca technologia przestała działać i na jakieś pół sekundy ukazała się jego postać :P
  11. Swooneb

Teoretycznie to pierdoła, ale mogliby podmienić model postaci przed wydarzeniami z Phantom Liberty. Dodatek ma zainstalowany. Pewnie jakiś promil graczy coś podobnego zobaczy, ale podmiana modelu który i tak jest zasłonięty nie jest pracochłonna a to że nagle Mr. Hands jest kimś innym niż...
  12. Swooneb

nie wiem czy ktoś już widział to ale u jednego ze streamerów się zglitchował Mr. Hands podczas ich pierwszej rozmowy, zniknął mu cień który zasłaniał jego wizerunek, i się różnił od tego z dodatku.
  13. Swooneb

Cyberpunk 2077 - Dyskusja ogólna

Właśnie skończyłem CP2077 wraz z dodatkiem grając od początku. I jest mi strasznie smutno że REDzi nie poczekali z premierą. Gdyby ta gra wyszla dzisiaj w takim stanie jakim jest teraz to byłaby najpoważniejszym pretendentem do zgarnięcia tytułu gry roku. To jest najładniejsza wizualnie gra...
  14. Swooneb

Błędy wyłapane przez userów - wątek ogólny.

Takie rzeczy się będą zdarzały w każdej grze z otwartym światem przez cały okres jej życia. Jak się dobrze poszuka to się więcej znajdzie.
  15. Swooneb

Cyberpunk 2077: Widmo wolności — Oficjalny Zwiastun Filmowy

Trochę offtopic, bo temat trochę już częściowo nieaktualny dla ogromnej większości pewnie, ale kilka rzeczy, które się przydarzy na dniach + to, że obejrzałem edgerunners sprawiło, że chcę się podzielić przemyśleniami wynikającymi z obejrzenia serialu i tego co nas czeka na dniach. Obejrzałem...
Top Bottom