Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
Menu

Register

Recent content by Walet

+
  1. Walet

Balans kart [propozycje, argumenty]

Tu chyba nie ma co w ogóle pisać o jakichkolwiek zmianach. Póki nie zmieni się to, że zagrania nie wymagające żadnego myślenia i przygoTOWANIA będą najbardziej opłacalne to nie widzę sensu grania. Można być totalnym świeżakiem i wygrać grę z łatwością. Zresztą wystarczy zobaczyć jakie rangi...
    • Walet
    • Post #4,184
    • Feb 24, 2020
    • Forum: DZIAŁ OGÓLNY
  2. Walet

nie wiem czy taki niegrywalny :> Najbardziej mnie zirytowało w nowym patchu to, że po prostu skreślono kolejnego ciekawego lidera tzn eldaina na rzecz wysrywania elfów. Zabito pułapki całkiem.
    • Walet
    • Post #4,178
    • Feb 16, 2020
  3. Walet

Albo sklep, radeyah, falibor, igni, oblężenie i draug w 1 decku. Przecież to jest jakieś kuriozum.
    • Walet
    • Post #4,176
    • Feb 16, 2020
  4. Walet

Ja zawsze traktowałem gwinta jako karcianą grę strategiczną. Zresztą HC był tak reklamowany: starcie dwóch armii na stole czy jakoś tak. Zawsze wypatrywałem synergii i ciekawych zagrań, zarówno tych "memicznych" jaki i bardziej uzytecznych w "boju". Za to teraz czuję się tak jak piszesz: matma...
    • Walet
    • Post #4,172
    • Feb 15, 2020
  5. Walet

Zasadniczo o tym, w jakie błędne koło wpada gwint i o mechanikach nie wymagających myślenia pisałem tutaj duuużo wcześniej ale to było "marudzenie". Po tych wszystkich zmianach i patchach należy już się przyzwyczaić i przywyknąć do tego, że coraz więcej będzie prostoty i coraz mniej...
    • Walet
    • Post #4,169
    • Feb 14, 2020
  6. Walet

Czyli jak zwykle zagranie, które ma sens nie istnieje. Jest za to harmonia albo coś innego, przy czym niewiele trzeba myśleć. Beznadziejny się zrobił gwint. ***
    • Walet
    • Post #4,143
    • Feb 8, 2020
  7. Walet

Pytanie za 100 punktów: jeżeli na stole mam proroka lebiody i zagrywam po jego prawej stronie procesję pokuty to czy powinna ona najpierw dostać tarczę, która pochłonie obrażenia nawet jeśli nie mam na stole ani jednego fanatyka? Widzę totu pewną niekonsekwencję bo skoro zagrywam prcesję na...
    • Walet
    • Post #4,141
    • Feb 8, 2020
  8. Walet

[BŁĄD] Nie udało się zniszczyć zbędnych kart.

To samo i u mnie. Nie mogę masowo zniszczyć nadmiarowych kart.
    • Walet
    • Post #5
    • Feb 6, 2020
    • Forum: DZIAŁ TECHNICZNY
  9. Walet

W ogóle ten podział na taktykę i działania wojenne moim zdaniem kompletnie nietrafiony. Wystarczyłaby sama taktyka. Odkąd wprowadzono działania wojenne to uznałem to za jakiś bezsens.
    • Walet
    • Post #4,131
    • Feb 6, 2020
  10. Walet

Aktualizacja 5.1 jest już dostępna!

Czy barghest po aktualizacji nadal jest zbugowany?
    • Walet
    • Post #41
    • Feb 6, 2020
    • Forum: AKTUALNOŚCI
  11. Walet

Skoro tylko kilka kart jest do zmiany to dlaczego tak bardzo do dupy się gra? GG przyznałem w styczniu raptem 5 razy! a gram praktycznie cały czas. Nie czuję jakoś aby moi przecwinicy dobrze grali. Bleedować nie bardzo się da. Zaskoczyć też niczym nie zaskoczysz bo nic się nie opłaca grać...
    • Walet
    • Post #4,126
    • Jan 28, 2020
  12. Walet

Archetypy, które wymieniłeś zostały wzmocnione poprzez dodanie śmiesznie mocnych kart i one niezależnie od nich są w praktycznie każdej talii czy to takiej czy takiej. Ja bym raczej napisał, że był taki zamiar ale wyszło jak zwykle. Pisząc "trybut" chodzi Ci o syndykat? Trucizny nie zaliczam...
    • Walet
    • Post #4,124
    • Jan 28, 2020
  13. Walet

@2jacks nic nie straciłeś. Gra się beznadziejnie nudno i jak dalej będzie się to toczyło w kierunku poprawiania kart a nie archetypów to po kolejnych poprawkach "balansu" będzie to samo. Znerfią jakieś karty w taki sposób, że nikt ich nie będzie grał a inne "doszlifują" na tyle, że będą w każdym...
    • Walet
    • Post #4,122
    • Jan 28, 2020
  14. Walet

No właśnie ja gdzie bym nie grał to tylko na to wszystko co wymieniłeś. Potyczki też gram często i tam jest tak samo. Problem w tym, że kiedyś słabszymi deckami dało się wygrać. Było ciężko ale się dało. Jeśli twój przeciwnik popełniał błędy to zawsze była możliwość kary. Teraz choćby i popełnił...
    • Walet
    • Post #4,104
    • Jan 13, 2020
  15. Walet

RAZ to słowo klucz.
    • Walet
    • Post #4,101
    • Jan 13, 2020
See more
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

CD PROJEKT®, Cyberpunk®, Cyberpunk 2077® are registered trademarks of CD PROJEKT S.A. © 2018 CD PROJEKT S.A. All rights reserved. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.