Recent content by warzoch

+
  1. warzoch

Cyberpunk 2077 - TPP vs FPP

Od dzisiaj jestem głosem "bardziej za niż kiedykolwiek przeciw" :P
  2. warzoch

Cyberpunk 2077 - TPP vs FPP

Wczoraj pisałem odnośnie tego, że w FPP jest bee... ale kurczę; poczytałem zapowiedzi, w różnych mediach, a także racjonalnie się zastanowiłem. Halo! Tą grę robi CD Projekt RED - czy oni Nas zawiedli? Oni wiedzą co robią. I kurczę, zasłużyli na kredyt zaufania. Jeśli stwierdzili, FPP w...
  3. warzoch

Cyberpunk 2077 - Dyskusja ogólna

Ale wolę ją widzieć całą :P
  4. warzoch

Po cholerę tworzenie postaci, jak będziemy widzieć tylko nasze kretyńskie dłonie? ;p
  5. warzoch

FPS... nie... ;/
  6. warzoch

Wątpię... grafika wcale nie jest drastycznie polepszona, w stosunku do Wiedźmina 3; sądzę, że CP2077 to obecna generacja i PCty.
  7. warzoch

Cześć, wszystkim, którzy mnie pamiętają :) No i cześć wszystkim, którzy mnie nie znają :) Czas rozpocząć hype train :p
  8. warzoch

Wiedźmin 3: Dyskusja na temat wymagań sprzętowych

GTX 750 Ti + 8gb RAM + FX 4100 + monitor (1440x900) -------> Wysokie + wszystkie post-procesy - 45+ fpsów :) W Novigradzie spadki do 30 :)
  9. warzoch

Żółta karta dla CD PROJEKT RED

To nie graj :P Wolny kraj ;) A REDzi mają bardzo fajne podejście, bo wiele firm (np. Ubishit) ma gdzieś graczy i w ogóle nie informuje o patchu z wyprzedzeniem :)
  10. warzoch

Walić fusy - Zadziała :)
  11. warzoch

Wiedźmin 3: Dziki Gon

A ja wciąż czekam, aż moja paczka trafi do bazy danych :P
  12. warzoch

Tyle, że ja ten kod dostałem 16 maja...
  13. warzoch

Rozmawiałem właśnie z konsultantem DPD - ponieważ mój kod, żeby śledzić paczkę nie działa, musiałem wziąć sprawy w swoje ręce. Konsultant stwierdził, że paczka o podanym numerze nie istnieje i nie ma jej w bazie danych... według CDP.PL, paczka została prawidłowo wysłana... zaczynam się bać...
  14. warzoch

Ja tam zauważyłem tylko różnice w teksturach i wyświetlanych modelach. Reszta zbliżona jakościowo.
  15. warzoch

Też tak uważam - różnice widzę jedynie w wyświetlanych obiektach i teksturach.
Top Bottom