Recent content by bertunio

+
  1. B

Wiedźmin: Powrót Białego Wilka - Oficjalna Zapowiedź

Mimo że nie jestem "konsolowcem" to jestem jak najbardziej za projektem konsolowym!Mam nadzieję, że równie dobrze rozejdzie się jak wersja pc'towa i zdobędzie serca "konsolowców"! Swoją drogą mam też nadzieję, że twórcy równie w wielkim stylu nas zaskoczą dobrą produkcją na pc'ta ;) Trzymam kciuki!
  2. B

31536000 Sekund

Mam przeczucie że będzie to druga część gry,aczkolwiek dodatkiem nie pogardzę ;)Trzymam kciuki..
  3. B

Zawartość Edycji Rozszerzonej do ściągnięcia

Również jestem zadowolony i wdzięczny..Ściągałem path'a ok 3h tak więc nie jest to duża cena zwłaszcza że materiał jest za darmo ;)Z drugiej strony mam pytanie czy muszę pobieraćpaczkę językową skoro z tego co pamiętam tylko polskawersja nie była poprawiana.. dobrze pamiętam?Jeszcze raz wielkie...
  4. B

Ankieta - Wiedźmin: Edycja Rozszerzona

To imo bardziej niż bardzo uczciwa cena jak za taką produkcję :) Ja biorę na pewno! To sobie ściągniesz, w czym problem?
  5. B

Zbroje Geralta

Mi najbardziej podobała się Zbroja kruka ;)Może tez dlatego że poza podstawową "kurtałką"innych nie nosiłem (tj. nie kupowałem)..
  6. B

Termin premiery Wiedźmina Edycji Rozszerzonej

Ekstra! Również trzymam kciuki bo to dla mnie jedna z najważniejszych premier września ;)Zaraz obok plasuje się Fallout w wersji trzeciej ale na pierwszym miejscu oczywiścieNarodowy Wiedźmin ;D Piękne zagranie ze strony wydawców,tylko powinszować :)Wyczytałem oczywiście wcześniej już o tym na...
  7. B

Opinie graczy.

Jak dla mnie obok starego dobrego Fallout'a jest tonajlepsza gra w jaką miałem przyjemność pograć (tzn. jeszcze w nią gram tak więc nic straconego ;) )Coś niesamowitego, cały ten świat, cały ten klimat..Tylko zachwyt prze zemnie przemawia, a gra to niesamowitewrażenia. Nie wyobrażałem sobie nie...
Top Bottom