Recent content by MegaStorm

+
  1. MegaStorm

[Spoilery] Rozdroże Kruków - nowa powieść Andrzeja Sapkowskiego

Można kupić wersję elektroniczną przez Nexto i Legimi.
  2. MegaStorm

Cyberpunk 2077 - Dyskusja ogólna

Nie tylko. Też mam ten problem, podobnie jak wielu graczy na PS5. Redzi pracują nad poprawieniem tego w patchu 2.01 (przy czym już ogłosili, że nie naprawi to dotychczasowych save'ów), a tymczasem trzeba cofnąć się do któregoś z ręcznych zapisów i nie operować na automatycznych.
  3. MegaStorm

Aktualizacja 10.7 — lista zmian

Już też jest na GOGu. https://www.gog.com/game/gwent_rogue_mage
  4. MegaStorm

Gramy razem z WOŚP!

Inicjatywa fajna. Szkoda tylko, że wstydzicie się swojej najnowszej gry (czyt. CP2077) i zamiast tego wolicie dać zapomnianą, nudną planszówkę.
  5. MegaStorm

Aktualizacja 1.3

Bzdura. NG+ w "Wiedźminie 3" pojawiło się w sierpniu 2015, czyli przed premierami obu dodatków.
  6. MegaStorm

GWINT: Cena Władzy | Przewrót na Thanedd | Zapowiedź

Słowo "prorokini" funkcjonuje w języku polskim od lat, jest podawane w słownikach (np. tutaj), więc nie widzę problemu.
  7. MegaStorm

Ogłaszamy nową grę mobilną — The Witcher: Monster Slayer!

Na chwilę udało mi się uruchomić grę. Problem w tym, że zaraz po przejściu samouczka dostałem tyle expa, że od razu miałem 40. poziom i ekwipunek przepełniony ponad dwukrotnie.
  8. MegaStorm

Niczego takiego nie napisałem i nie sugerowałem. Uważam jedynie, że skoro premiera jest zapowiedziana na konkretną datę, to gra wraz z serwerami powinna być dopięta na ostatni guzik na ten termin. Do tego mamy przesuwanie uruchomienia co kilka godzin, co oznacza, że studio ma problem z...
  9. MegaStorm

Oddzielna firma w ramach jednej grupy kapitałowej. Poza tym, wyedytowałem hasztag zanim opublikowałaś post. ;) A tymczasem przerwa wydłużona do 14:00. Zaczynam wątpić, czy dzisiaj dane nam będzie zagrać.
  10. MegaStorm

Piękny początek. Najpierw przerwa techniczna do 8:00, potem wydłużona do 9:00, a obecnie do 11:00. #typowycedep
  11. MegaStorm

GWINT: Cena Władzy | Przewrót na Thanedd | Zapowiedź

Nie jestem w stanie ocenić kart pod względem mechanicznym. Wizualnie jednak zupełnie nie pasują do stylu "Gwinta".
  12. MegaStorm

WitcherCon zawitał do GWINTA!

Na dole ekranu, koło Księgi Nagród, jest ikonka z medalionem Wilka i podpisem "Wydarzenie". Tam jest lista wszystkich witcherconowych kontraktów.
  13. MegaStorm

[FAQ] Gwint: błędy, pytania, porady - "gracze pytają, Lexor odpowiada"

CDPR napisało na fanpage'u, że dostęp do gry jest zablokowany.
  14. MegaStorm

Stream charytatywny z okazji Pride Month!

Dlaczego niby stream ma kłócić się z robieniem lub naprawianiem gier? CDPR nie składa się wyłącznie z osób pracujących bezpośrednio nad grami - to także marketingowcy itp.
  15. MegaStorm

Przedstawiamy grę planszową Wiedźmin: Stary Świat!

Po "Grze przygodowej" ciężko mi uwierzyć, że dostaniemy naprawdę dobrą planszówkę. Tak, wiem, że twórcy inni, niewiele to jednak zmienia. Dotychczasowe odpryski na licencji wiedźmińskiej nie porywały - poza wspomnianą planszówką można przytoczyć erpega od Pondsmithów oraz "The Witcher Battle...
Top Bottom