Recent content by niqs

+
  1. N

Gracze proszą o możliwość wyboru ekranu menu!

Tylko, że jeszcze nie zrobiłem gry na 100%. A wiadomo jak to jest z osiągnięciami na Gogu. Jak jakieś za chiny ludowe nie chce działać to support pierwsze co, to zwala na mody (choćby tylko te od zmiany oświetlenia). Tak czy inaczej- dzięki za moda, na pewno sprawdzę:).
  2. N

Gracze proszą o możliwość wyboru ekranu menu!

Gracze proszą o możliwość wyboru ekranu menu! Drdzy Redzi, na wstępie dziękuję za absolutnie najlepszą grę w jaką w życiu grałem. Nie żałują żadnej złotówki wydanej na podstawkę i dodatki. Szanuję też tak długie wsparcie i ogólne postępowanie na przekór obecnym trendom w branży gier. Wielu...
  3. N

Wiedźmin 3 - sugestie, marzenia i pobożne życzenia

Wiedźmin 3- prośby co do kolejnej aktualizacji. Panowie developerzy, naprawdę doceniam wysiłek jaki wkładacie w grę która jest już ponad rok od premiery. W3 premierowy a obecny to niebo a ziemia. Daliście niejeden przykład, że głos fanów nie jest wam obcy. Mam dwie prośby i jestem przekonany...
  4. N

Proszę o przyznanie osiągnięcia "Bicz Boży".

Dzięki, tak też zrobię. O tak to wygląda.
  5. N

Jak nie potrafią zrobić aczików tak żeby działały to niech je przyznają ręcznie. W3 to jedyna gra w której osiągnięcia regularnie nie działają. I tak, jak ktoś wpadł na pomysł systemu osiągnięć to jedynym logicznym wyjściem jest wprowadzenie powiadomień in-game. Mamy XXI wiek. To tak jakbyś...
  6. N

Proszę o przyznanie osiągnięcia "Bicz Boży". Witam, moje konto na forum jest sparowane z kontem na goggalaxy. Proszę o przyznanie mi osiągnięcia Bicz Boży ponieważ za żadne skarby nie chce mi go zaliczyć. Wiem co trzeba zrobić i robię to. To, że na gogu osiągnięcia nadal działają jak...
  7. N

Spadki, czy każdy je ma?

Tak, ja mam jeszcze opóźnienia w ładowaniu tekstur (myślałem, że dysk pada więc kupiłem nowy- bez zmian). No i jak zawsze nie działają osiągnięcia. Co łatka to się coś posypie, wstyd panowie z cdp. tym razem osiągnięcie "Bicz Boży". Jedno obozowisko bandytów za nic w świecie nie chce zrobić...
  8. N

Jakim cudem na GoG Galaxy wciąż są problemy z osiągnięciami?!

Po prostu siedziałem z kartką i długopisem robiąc kreski po każdym udanym (trzęsący ekran) strzale w głowe. 10 kresek i od nowej linii- tak łatwiej policzyć. (bo nie mam pojęcia jak w Gog galaxy ustawić żeby zdobyte osiągnięcia pokazywało w trakcie gry) Edit: ZNOWU. "Bicz Boży" z dodatku Serca...
  9. N

Dobra, wczoraj byłem trochę nagrzany bo spędziłem wieczór na waleniu z kuszy... na marne. Dziś Marksman wpadł po, uwaga, 243 hedszotach które zabijają (trzęsie się kamera). Gra ma ewidenty problem z liczeniem takich rzeczy. Wracam do maksowania. Bywajcie.
  10. N

Brakujące osiągnięcia w GOG Galaxy

Osiągnięcia na platformie gog to cyrk. Raz działają, raz nie. Raz są, a raz ich nie ma.
  11. N

Jakim cudem na GoG Galaxy wciąż są problemy z osiągnięciami?! Jak to jest możliwe, że tyle czasu po premierze wciąż nie działa jedna z podstawowych funkcji obecnego rynku gier?! Ile razy mam robić Marksmana? Humpty Dumpty? Czy ten cholerny quest związany ze zleceniem "Zaginiony syn"? Dodam, że...
Top Bottom