Recent content by Ambros1908

+
  1. Ambros1908

[FAQ] Gwint: błędy, pytania, porady - "gracze pytają, Lexor odpowiada"

Np ten za 160zl co masz po 8 beczek z każdego dodatku
  2. Ambros1908

Lexor a czy też jest tam opcja kupna tego Pakietu z zestawem kilkunastu beczek na androida czy to już muszę kupić bezpośrednio po przez grę? Ciężko tam cokolwiek znaleźć po przez gog .com
  3. Ambros1908

Dziękuję i o to mi chodziło z Fartem:)
  4. Ambros1908

Siemka mam małe pytanko a nie chce zaśmiecać forum nowym tematem. Dlaczego na po przez grę mogę wykupić premium podróż za 119 zł a np inni piszą czy mają pokazane za 89 jest inna opcja kupna że wychodzi taniej ? Czy to jakiś dziwny przelicznik ?
  5. Ambros1908

Mam pytanie bo pobraniu aktualizacji włącza mi się gra do interfejsu czyli obrazku animowanego gościa z koleżanką i klepsydra się ładuje ładuje i tak 10 minut i nie mogę wejść A jeszcze wczoraj jak nie pobralem aktualizacji normalnie mi się wczytalo i mogłem wejść i zagrać. Proszę o pomoc Do...
  6. Ambros1908

Ok dziękuję jeżeli ktoś czyta ten temat a ma wiedzę na temat Syndykatu i chciałby się podzielić proszę o priv z Fartem
  7. Ambros1908

Siema Lexor mam pytanie gdzie znajdę temat o syndykacie jakieś porady taktyki talie bo nie mogę znaleźć z góry dziękuję
  8. Ambros1908

Witam mam pytanie czy powinienem coś dostać za wbicie 60 poziomu ? Pozdrawiam.
  9. Ambros1908

Jeszcze jak będę w domu odinstaluje i zainstaluje ponownie jak coś gdzie mogę zgłosić ten problem ? Ale jeszcze na spokojnie poczekam jak jutro będzie aktualizacja
  10. Ambros1908

Android co do zmiany robiłem to może 2 raz w przeciągu 2 miesięcy. Możliwe, że przez aktualizację nie będzie można wejść tak jak mówisz
  11. Ambros1908

Zmieniłem hasło do logowania i tylko tyle przed tym normalnie mogłem wejść... Co mogę z tym zrobić?
  12. Ambros1908

A teraz mam taki problem ,że wogole nie mogę wejść na Arenę a na wszystko inne tak
  13. Ambros1908

Witam. Byłem w trakcie grania Areny miałem 3 zwycięstwa żadnej porażki do końca areny specjalnej miałem trochę czasu aby rozegrać parę parti, nagle zostałem wyrzucony i już mniejsza o to ale za te 3 zwycięstwa nie dostałem żadnych nagród. Proszę o pomoc i odpowiedź na moje pytanie jestem dość...
  14. Ambros1908

Scoia'tael - budowa talii, ogólne taktyki

Super dziękuję sporo mi pomogłes duże Piwko dla Ciebie
Top Bottom