Recent content by marcin30ll

+
  1. marcin30ll

Aktualizacja 2.12

Wersja 2.12 - ikony w menu postaci są popsute
  2. marcin30ll

Porozmawiajmy o DLC [SPOILERY]

Witajcie, tak mnie naszła pewna refleksja tego wieczoru. Zaraz po premierze 10 grudnia, na stronie CDP pojawiła się informacja o Free DLC które będą napływać od stycznia 2021. Daje to do myślenia że kontent ten jest już opracowany i czeka już tylko na wciśniecie przycisku Release ( jak w...
  3. marcin30ll

[Ankieta] Jak spędzisz swój słoneczny wolny dzień?

"na plaży w Little China" A gdzie ta plaża ?
  4. marcin30ll

[Ankieta] Jak spędzisz swój słoneczny wolny dzień?

Ja chętnie spędzam czas w NC grając w darmowe DLC które miało wjeżdżać od stycznia. Zima się skończyła, Wiosna też a tu nie ma nic. Lato zaraz przeminie i bida będzie
  5. marcin30ll

Hotfix 1.12

Najlepsza dla PC pewnie była wersja 1.0 z kwietnia 2020 :-) , reszta to "poprawki " pod konsole aby za dużo się nie różniły względem PC
  6. marcin30ll

problem z dźwiękiem

Solucja CDP - idź do seks - workera, po scenie u niego - problem u mnie z dźwiękiem (brak radia) został naprawiony.
  7. marcin30ll

Problem z dźwiękiem 1.1 GOG

Wizyta u sex workera naprawiała problem z radiem - solucja cdp
  8. marcin30ll

Zweryfikowałem u siebie, nie ma znaczenia czy 5.1 czy 2.0 - na save po misji gdzie radio się wywaliło nadal go nie ma. Na inny save radio działa poprawnie. Więc to coś innego
  9. marcin30ll

Zmieniana :) robi sie poprostu głucho. Tą misje zostawiłem. Ogarnąłem Kto sieje wiatr i tak z radiem jest OK
  10. marcin30ll

Wszczepy wywaliło po patchu 1.1

U mnie ten komunikat jest od początku gry - wszczepy działają. Bardziej to może dotyczyć info odnośnie modyfikacji wszczepów. Że nie ma zainstalowanych żadnych które da się modyfikować. Sprawdź podwójny skok, jak w grze działa to znaczy jest OK
  11. marcin30ll

U mnie radio przestaje działać w czasie misji " stróże bezprawia", po rozmowie z informatorem następuje cisza w eterze. Sprawdzałem: na kilka sposobów przechodziłem tą misję, zawsze po tym psuje się radio i już nie wraca.
  12. marcin30ll

Aktualizacja 1.1 — lista zmian

Witam, nie wiem czy pierwszy błąd był wcześniej ale w wersji 1.1 PC, ustawienia najwyższe w grze - W misji " Stróże bezprawia" po rozmowie z informatorem psuje się całkowicie muzyka w radiu, radio czy w samochodzie czy w normalnym urządzeniu milczy, zmiana stacji nie pomaga. - został bardzo...
Top Bottom