Recent content by Raunin

+
  1. Raunin

Zawieszanie się gry na Androidzie

Raz na 10-15 gier trafiam na podobną sytuację na Android. Prawdopodobnie błąd gry, może sesja z serwerem jest zrywana w "nietypowy" sposób. W wersji PC tego nie spotkałem. Nie wiem czy wersja na Apple ma podobne sytuacje.
  2. Raunin

[FAQ] Gwint: błędy, pytania, porady - "gracze pytają, Lexor odpowiada"

Sprawdziłem swoje screeny z draftu: - za 3 zwycięstwa dostałem 40 pyłu - za 4 zwycięstwa 45 pyłu, - za 5 zwycięstw 50, 55, 70, 75 lub 95 pyłu.
  3. Raunin

Hotfix — lista zmian

Wczoraj na telefonie też musiałem podać hasło i 2FA więc może jakieś odświeżanie autentykacji co jakiś czas system wymusza albo ktoś CDPR to odpalił dla pewnej liczby kont.
  4. Raunin

Rozpoczęło się GWINTOWE Wydarzenie Zimowe!

Pył wpada różnie. Wydaje mi się że dopiero po pierwszym meczu danego dnia dostajemy 400. Za pozostałe mecze chyba po 30. Co do kluczy za zadania dzienne, to zrobiłem dziś i dostałem klucze za samo zadanie oraz klucze z racji posiadanej rangi. Sprawdziłem przed chwilą za dzisiejsze zadanie...
  5. Raunin

Balans kart [propozycje, argumenty]

Mandragora o ile pamiętam to przydaje się tez do przywracania rozkazu.
  6. Raunin

Aktualizacja 7.0-- Problemy

O ile mnie pamięć nie myli to za 30 kart neutralnych jest 1PN. Za powtarzające zadanie (nr5) z wyzwania Gauntera też 1PN. Na pewno dobrze policzyłeś? Ja dziś robiłem "zagraj 30 jednostek" i dostałem 1PN + 1PN za powtarzające zadanie Gauntera i z poziomu prestiżu 2PN. Wszystko się odliczyło dobrze.
  7. Raunin

Aglais - Pomysły

Wczoraj SirPumpkn na Twich eksperymentował z Aglais i nowymi kartami. W całokształcie całkiem nieźle mu to wychodziło. https://www.twitch.tv/videos/665855532 Jest nadzieja na powrót Aglais :)
  8. Raunin

sklep play nie pokazuje gwinta

Prawdopodobnie sklep google rozpoznał, że twój tablet nie spełnia pewnych wymagań gry.
  9. Raunin

Pomyłki bolesne w skutkach

d) Dzika e) albo zwyczajnie nie jest w stanie zabić jednostki więc ściąga tyle punktów ile zdoła ;)
  10. Raunin

No właśnie ta grafika jest już nieaktualna :( Opis Lexor'a jest prawidłowy.
  11. Raunin

Mnie brakuje tylko broni. Poprzednio brakowało mi Matikory ale z save od Jedmara0702 mi zaliczyło. Ma może ktoś save z zaliczonymi broniami to bym sprawdził czy zadziała :D Nie mam siły i czasu jeszcze raz przechodzić całej gry.
  12. Raunin

Harmonia - nerfić czy nie nerfić?

Eeee pułapki się świetnie nadają do nabicia dziennego zadania na artefakty :D I można tym czasami nawet wygrać ;)
  13. Raunin

Aglais - Pomysły

Sprawdziłem i rzeczywiście jest masakra żeby to zadziałało. Tą talią mamy 11 różnych typów "Zew Harmonii" więc jest jeszcze luz i można coś podmienić. https://www.playgwent.com/pl/decks/317fa5c818d6846dfd7870fbe1848cd6 11 różnych typów kart ST to chyba max jaki da się uzbierać. Z komputerem na...
  14. Raunin

Pojedynek Frakcji: umiejętności Roku Szczurołaka

Też się początkowo złapałem na to i zabijałem jednostki. Najlepiej w kreatorze talii wpisać zniszcz i będzie wszystko jasne. Ja zrobiłem talie na potworach + Geralt + kilka innych neutralnych jednostek z opcją "zniszcz". Wystarczyły 2 rozgrywki i 25 pkt wpadło.
  15. Raunin

Umiejętność Filavandrela na chwilę obecną (05.2020)

Zerknąłem w newsy i ostatnie 12 sezonów wyglądało tak: 01 Sezon Wilka - Za każdym razem gdy na planszy pojawi się jednostka otrzyma 2 pkt obrażeń, po czym zostanie wzmocniona o 4. Jeśli to Wiedźmin, zamiast tego zostanie wzmocniona o 4. 02 Sezon Miłości - Za każdym razem, gdy zagrasz jednostkę...
Top Bottom