Recent content by szp911

+
  1. S

Co lepiej zrobić z Triss ? (Teraz albo nigdy)

Kryształ Filippy można oddać Yen na Skellige.
  2. S

Brak DLC Jak kot z wilkiem

Jeśli zadanie z DLC się wam nie pokazuje, to spróbujcie zrobić zadanie "Bestia z Dobrowa" (jeśli jeszcze go nie robiliście), u mnie zadziałało ;)
  3. S

Okrutny problem z wydajnością.

http://lmgtfy.com/?q=Nvidia+Quadro+4000+2GB+GDDR5 Krótko mówiąc sprzęt nie do grania, a do pracy. Konkretniej projektowanie 3D.
  4. S

Wiedźmin 3: Dyskusja na temat wymagań sprzętowych

Dorzucę coś od siebie: i5 3230m + 4gb ram + geforce 710m razem z intelem hd4000 (łącznie 2gb vram) bez dysku ssd pozwalają na uruchomienie gry (win 8.1 64bit). Gra się niezbyt komfortowo (delikatnie mówiąc) bo ze wszystkim na low max to około 20fps, ale mniej więcej pokazuje to na ile silnik gry...
  5. S

Dyskusja o artykułach i mediach dot. Wiedźmina 3

Brzmi bez sensu. Już chyba lepszym rozwiązaniem byłoby skalowanie broni razem z rozwojem postaci. Teraz teoretycznie dwa identyczne miecze będą różniły się statami tylko przez to, że zostały podniesione na innym lvlu postaci.
  6. S

Otwarty świat Wiedźmina w najnowszym zwiastunie!

Zbieram szczękę z podłogi i mam nadzieję, że takich wyborów z ograniczonym czasem na zastanowienie się będzie więcej, fajnie wyznacza to tempo akcji. Tylko czy ktoś zafunduje mi potwora, który to wszystko udźwignie? :<
  7. S

Wiedźmin 3: Dziki Gon najbardziej oczekiwaną grą roku 2015! Zobacz nowy trailer!

http://i.imgur.com/abDXEKw.jpg Na grafikę się narzeka, ale już Eskel zwijający się na ziemi nikogo nie obchodzi :<
  8. S

Poradniki Cosplayowe - Yennefer

Jedyne zmiany jakie widzę (w porównianiu do trailera), to nowa fryzura, nieco inny podbródek i pomalowane usta. W oczy rzuca mi się tylko zbyt mało "złe" spojrzenie, ale to było już wcześniej. Tylko i aż tyle. Mogło być nieco lepiej, ale i tak jest dobrze. Janeczka nie uchodziła za piękność (AS...
  9. S

Gra karciana Gwint oraz nowe, fizyczne dodatki do Edycji Kolekcjonerskiej Wiedźmin 3: Dziki Gon w wersji Xbox One

Zolwiol Czyli tak: dam kilku osobom po 10 PLN, później dwóm z tych osób dam dodatkowo 2 PLN. I co? Nagle reszta dostaje mniej niż tę dychę, którą każdy dostał na początku? Nikt nikomu nie zabiera stell-/artbooka ani figurki.
  10. S

Gra karciana Gwint oraz nowe, fizyczne dodatki do Edycji Kolekcjonerskiej Wiedźmin 3: Dziki Gon w wersji Xbox One

HuntersCall Mów za siebie. Decyzja faktycznie nieco zaskakująca, ale to nie powód, żeby obrzucać devów łajnem. Jak narazie REDzi nie chcą wyciągać od nas kasy za 'dodatkową' zawartosć w grze, typu '2 miecze +7 do lansu w Novigradzie i 37 sekund dodatkowego gameplayu w jednym nowym quescie' - i...
  11. S

Niektórzy chyba trochę za bardzo to wsyzstko wzięli do siebie. IMO rezygnacja z zamówienia kolekcjonerki w takim przypadku to przesada - bo każdy widział co jest w zestawie i właśnie taki zestaw zamówił. Szkoda jednak, że teraz jedna wersja kolekcjonerki ma kilka gadżetów więcej.
  12. S

Na karciance by mi specjalnie nie zależało, bardziej wkurza mnie, że nie dostaniemy w swoje łapki mapy z tkaniny. Gdyby od początku ktoś powiedział, że jedna kolekcjonerka będzie bardziej wypchana dodatkami niż druga, to nie byłoby teraz takiej spiny wśród forumowiczów. Wiedźmin jako gra ma...
  13. S

Cena gry - reality check

Na jednej z pierwszych stron tego tematu kolega wisielec napisał, że W3 staje się nagle produktem luksusowym - otóż gry ogólnie rzecz biorąc są dobrem luksusowym. Nie jest to artykuł pierwszej potrzeby, a jeśli ktoś uważa że jest inaczej, to ma ze sobą dosyć poważny problem (albo ciągle jest...
  14. S

Problem z rzucaniem znaków, zapisem i walczeniem

Piłeś jakieś eliksiry przed walką? Rosomak z tego co pamiętam uniemożliwiał rzucanie znaków.
  15. S

[W2] [Przygoda] Bestie przeszłości.

Nie miałem opcji wyboru katalogu, po wejściu w nową grę mam od razu opcję user content i w nim jest widoczny mod. Możliwe, że to sprawka FCR, bo on sam aktywuje się przez user content managera. Mój problem chwilowo dotyczy czegoś innego, ktoś ma pomysł co może być przyczyną błędu z brakiem...
Top Bottom