Recent content by broda81

+
  1. B

MMORPG w jakie gramy

Proponuje jednak sie zainteresowac tematyką gdyz o ile do garanie na tak zwanych privach mozna uznac za nnagganne pod względem moralnym to pod w zgledem prawnym juz absolutnie legalne. Szerg spraw w japonii i usa które Blizzard przegrał pokazuje chyba ze jest to zgodne z prawem. Dla wyjasnienia...
  2. B

Deszcz nagród z Rosji (Absolute Games)!

Graty dla was przynajmniej na tym rynku rządzą PIeCarze a nie maniacy konsol.A amerykanskie nagoredy sa malo warte skoro nikt tam Wiedzia nie kupuje
  3. B

Nasz hołd dla Gary'ego

A bez D&D swiat bylby taki pusty R.I.P za wszystkie sesje w kazdego RPG-a
  4. B

Wyszperane w sieci

Wiem ze to dziwne i powinno sie zamieszczac linki ale powiem tak: google płod Arlekina. Tak strasznej choroby jescze nie widzialem matka natura potafi byc strasznie okrutna. I jesli ktos chce sie posmiac niepolecam, pamietaj ze to mogles byc ty.
  5. B

Pisma komputerowe

Co do tego Playa jak dobrze w kiosku widzialem on KOsztuje 11,99 to 3 pln mniej niz CD-A. A o jakosci Play-a niebede sie wypowiadal jak jest kazdy widzi
  6. B

Wyszperane w sieci

Dla mnie to wypociny dwoch gosci ktorzy zjedli za duzo LSD
  7. B

Wiedzmin a MMO?

A wiedzia online i tak niebedzie.... dla mnie szkoda dla reszty szacunek za inne zdanie
  8. B

Nadchodzi nowe, poprawione i rozszerzone wydanie gry Wiedźmin!

W sumie jest mala metoda taka ktopra zadowoli chyba kazdego. Gdyby tak np dodatki wszelkie do wersji rozszerzonej nie byly sprzedawane w sklepach tylko byłyby do zamowienia w pre-orderze? W ten sposob po liczbie zamowien CDP wiedzialo by ile tego trzeba zrobic, czy im sie oplaci.
  9. B

2012 - koniec świata?

I pochłonie nas wieczczny ogien a imie jego Belair. Chroń nas Adanosie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D
  10. B

I zapalales świetym oburzeniem ,gratulacje. Yo moze ty teraz poczytaj ze zrozumieniem co inni piszą nikt nie marudzi że będzie za darmo poprostu tak ci ciezko zrozumiec ze moze stawianie kolejnych podelek jest naszym fetyszem? Do podpisania [petycji nikt cie nie zmusza wiec po co nasmiewasz sie...
  11. B

2012 - koniec świata?

U mnie na bloku pisze :" w Piątek bedzie koniec świata" odkad nauczylem sie czytac boje sie kazdego piątku:P :beer:
  12. B

Wyszperane w sieci

Dorwal gram w wow-a od 3 lat i mnie serdecznie znudzil jescze place ale jak tylko wyjdzie age of Conan uciekam gdzie pieprz rosnie.
  13. B

Wiedzmin a MMO?

i Tu sie akurat zgdzodze z terrorem ale MMO ma jeszcze jedna zalete dokladnie taką samą jak sieciowe FPS-y: mozna pokazac swoja wyzszosc innym graczom :)
  14. B

Fight

No to lipa jak w slabym fuilmie napiecie caly czas rosnie a koncowka żałosna:/
  15. B

Troche czlowiek glupio sie czuje jak sie dowiaduje ze byl Beta-testerem i to za swoją kase. A swoją drogą mam nadzieje ze naprawde mozna bedzie zassac WSZYSTKO( oba mody) lub (co bardziej by mi odpowiadalo) kupic w pudelku zawierajacym same dodatki. A jesli dla pelnego zestawu wiedzmina bede...
Top Bottom