Recent content by Orph

+
  1. O

Wiedźmin 3: dodatki, rozszerzenia, DLC

I_w_a_N & Drzemor GoG Galaxy w ogóle nie widzi pliku pt. free dlc program 500MB. Zaraz po uruchomieniu Wieśka 3 (1.10) dostałem taki sam komunikat jak I_w_a_N. Zatem zalogowałem się przez www i ściągam w/w plik przez przeglądarkę. EDIT: Dopiero po ponownym logowaniu do GOG Galaxy - plik z...
  2. O

Wiedźmin 3: Dyskusja na temat wymagań sprzętowych

Raczej na High/Medium. Na moim 7850 1 GB na ustawieniach High - Postprocesy, High/Medium - Grafika, Wiesiek 3 w 1680x1050 wyciąga od 30-60 FPS z przewagą stałych 40 FPS w większości lokacji. Wymuszenie poziomu teslacji w sterownikach karty przynosi wzrost wydajności. Ja ustawiłem x4 zamiast x8.
  3. O

Problemy z patchem 1.4

Forum przeczytałem, jednakże ten sposób u mnie nie działa. Postępuje zgodnie z instrukcjami i ciągle mam błąd mss32.dll. Grać mogę tylko z wyłączonym eax. Przede wszystkim jednak nie po to ściągnąłem patcha 1.4, żebym musiał kombinacje alpejskie robić z plikami i sterownikami by gra się nie...
  4. O

Problemy z patchem 1.4

"Rodacy, jest źle a może być jeszcze gorzej" ;) Patch 1.4 zwany edycją rozszerzoną to jest jedno wielkie G, którego nie warto ściągać a tym bardziej instalować. Broń Boże kupować edycję rozszerzoną lub uaktualnienie. U mnie, jak i u wszystkich występuje problem z grafiką(rozmycie obrazu) i...
  5. O

Ankieta - Wiedźmin: Edycja Rozszerzona

Uważam,że wszelkie dodatki powinny być zarówno do ściągnięcia jak i kupienia. Osobiście kupię zestaw za 20 zł.
  6. O

Na jakich poziomach gracie?

Ja niestety muszę powiedzieć,że poziom trudny/wysoki to jest tylko z nazwy! Gram na nim już po raz kolejny, obecnie jestem w AKCIE II i do tej pory użyłem może z 4 razy Jaskółki i raz zamieci. Proponuję REDom w następnym patchu wprowadzić poziom Nightmare i Hell :D ,specjalnie dla wyjadaczy RPG...
  7. O

Problem z ochroniarzami Baraniny!!!!

Lepszym rozwiązaniem był by BAN ! Pozwól, że na razie to my będziemy o tym decydować. :PUwagi co do pracy moderatorów proszę zgłaszać na PWElwer
  8. O

problem z zakonczeniem klejnoty rodzinne bug ?

"Cwaniaczek" u którego kończymy questa z pamiątką rodową pojawia się miedzy 6:30 a 8:00 rano
  9. O

Wiedźmin - RECENZJE, wrażenia i oceny

Chylę czoła przed CD Projekt/RED bo odwalili kawał świetnej roboty. Gra jest po prostu rewelacyjna,dla Mnie jest to jeden z najlepszych RPGów z jakim miałem do czynienia. Wystarczy spojrzeć na recenzje w świecie, Polacy zrobili grę,która mocnym akcentem zapisała się w kartach historii...
  10. O

Potwór z nikąd

Zatłukłem krwiopijcę i oprychów...bo fikali.... ;D reszta stała i podziwiała rzeź niewiniątek! Nikt im nie udzielił wsparcia...a szkoda ;)
  11. O

Babunia od Shani

Babcia i beret Babci kojarzy mi się z pewną stacją radiową i ichniejszym DJ Ojcem.R , brakuje tylko radyjka ... heheh :D. Do tego motyw z sygnetem proroka Lebiody utwierdza mnie w mym przekonaniu ;D . Celowa aluzja twórców gry lub ja już mam tak spaczoną psychikę że wszędzie upatruje spisku Ojca...
  12. O

Wiedźmiński newsletter - Grudzień 2007

Również ciekawi mnie, kiedy można spodziewać się premiery patcha 1.2 . Czy jest wysoce prawdopodobne, że termin świąteczny zostanie dotrzymany?
  13. O

Wiedźmin - wymagania, a Wasze konfiguracje. Czyli jak u Was działa gra ;)

procesor: AMD Sempron 2800+(2000mhz@2200mhz(3200+)) (socket A)płyta główna: MSI KT400 (MS6212)pamięć ram:DDR 400 CL2.5 1.75 GB (1GB Kingston 400 CL3.0, 512Mb Kingston 400 CL2.5, 256MB GoodRAM 333 CL2.5)karta graficzna: Gigabyte GeForce 7600GS DDR II 256 MB 2.0 ns...
Top Bottom