Recent content by Scani

+
  1. Scani

Witcher 3 DVD ROM Key on GOG

Try this link: http://www.gog.com/redeem
  2. Scani

Skoki z wysokosci

Masz pośrednio rację (w przypadku określonych okoliczności, nie trollowania ;) ). Podwójny skok działa w przypadkach gdy Geralt w trakcie animacji odbicia się nogą od ściany wykryje nad sobą krawędź, której może się złapać - w tym momencie należy nacisnąć ponownie spację. Dzięki temu możecie...
  3. Scani

Skoki z wysokosci

Przewrotka jest jednym z najważniejszych elementów systemu eksploracji - niweluje znaczną część obrażeń powstałych na skutek upadku i pozwala kontynuować bieg. Nie trzeba jej wykupywać - wystarczy po prostu nacisnąć ponownie klawisz skoku tuż przed kontaktem z podłożem. Innym ciekawym trikiem...
  4. Scani

[mod] Wiedźmin 1: Powrót Białego Wilka

Dość zwyczajnie: pewnego dnia odwiedziłem temat z linkami, tam znalazłem post o stażu, zobaczyłem, że się kwalifikuję (na studiach pracowałem w mniejszej firmie robiącej gry) i wysłałem CV. Potem rekrutacja i oto jestem :)
  5. Scani

[mod] Wiedźmin 1: Powrót Białego Wilka

Oczywiście, że się przyznaję, bo ten temat to mój najbardziej udany forumowy projekt, który przerósł wszelkie pokładane w nim oczekiwania. :D Choć z drugiej strony swoją świetność zawdzięcza on nie mi, ale całemu późniejszemu zespołowi ( @P ATROL @Rustine @SMiki55 @Eskadro @pawel41lu...
  6. Scani

Dyskusja o artykułach i mediach dot. Wiedźmina 3

Biorąc pod uwagę fakt, że projekt starał się prawdopodobnie o dofinansowanie w ramach pierwszego priorytetu programu (gdzie faworyzowane jest dofinansowywanie scenariuszy filmów o "dużym potencjale frekwencyjnym"), można wywnioskować, że jest to dopiero sam początek wyboistej drogi do...
  7. Scani

Bugi

1. Gra na 4 graczy, 1 quest. Po tym jak wszyscy gracze wykonali rzut by ustalić kolejność (tak deklarowali na czacie), gra zablokowała się i nadal oczekiwała na wykonanie rzutu. Wystąpił jednorazowo. 2. Gra na 4 graczy, 1 quest. Pierwsza tura gry Jaskrem, po wybraniu questa wszystkie przyciski...
  8. Scani

Spare Beta Keys Blowout

Thanks, first code used :)
  9. Scani

The Witcher 3: Papercraft

The Witcher 3: Papercraft Since CDPR has released some of The Witcher 3 papercrafts to the public, I would like to share some of the images I made on that occasion (and ofc also on GOG papercraft contest). So here we go: A remake of the recent W3 poster. Geralt is about to finish defeated...
  10. Scani

papercraft

No i złożenie nowych udostępnionych figurek mam za sobą. Przede wszystkim zaskoczyła mnie ich wielkość i to, że przypominają bardziej zabawkowe "laleczki" niż zgeometryzowany papercraft oparty na sześcianach, do którego jestem przyzwyczajony. Największa ich wada wg. mnie to wymóg klejenia, bo...
  11. Scani

papercraft

GOG udostępnił właśnie za darmo trzy figurki z nowej serii papercraftów oraz broszurę pokazująca zdjęcia wszystkich projektów. Paczka do pobrania tutaj: http://files.gog.com/paperwitcher3/the_witcher_3_public_papertoys.zip (oficjalny download). W jej skład wchodzą: - Geralt - Triss - Leszy...
  12. Scani

Why is Geralt so famous?

And don't forget that Dandelion is Geralts friend - the most fameous ballads of his are the ones about White Wolf. I doubt other witchers had such company.
  13. Scani

Dyskusja o artykułach i mediach dot. Wiedźmina 3

Raczej był po prostu na przyjacielskich beta-testach - to podobno dość popularne wśród developerów, a polskie środowisko jest dodatkowo dość dobrze zintegrowane. No i co jak co, ale jednak Chmielarza można jednak uznać za pewien autorytet w branży. EDIT: ninja'd
  14. Scani

Wiedźmin 3 - o Dzikim Gonie słów kilka

Nawet powinno się. Dyskutowanie o takich informacjach w tematach ogólnych jest jak używanie shoutboxa - posty z wartościowymi informacjami po prostu giną tam pod stertą komentarzy i spamu. W dedykowanych tematach jednak o wiele łatwiej je znaleźć i zachować dla potomności. :)
  15. Scani

Wiedźmin 3 - o Dzikim Gonie słów kilka

Małe odświeżenie tematu. Na międzynarodowym forum znalazłem ciekawą wypowiedź Marcina, która potwierdza to, co niektórzy podejrzewali już od jakiegoś czasu. Oczywiście Marcin odnosi się do tego artu: Oznacza to, że model Króla Dzikiego Gonu, który o dziwo widzieliśmy np. na najnowszym...
Top Bottom