Recent content by Shadow44

+
  1. S

Wiedźmin 3: PAX East 2015

Ekwipunek fajnie wygląda, to tak wcześniej wyglądało? Całość, oprócz trawy, jak dla mnie zajebioza. Nie ma co narzekać.
  2. S

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Też to lubię w RPG. Możliwość, dobicia lvl na przeciwnikach. A na Czarnego Trolla używało się zwoju pomniejszającego i można go było ubić jednym ciosem. Co jeszcze było fajne, to to że po zabiciu takiego czarnego trolla można było oddać jego skórę, oddać zadanie u najemników i u Sagity - czy jak...
  3. S

Wiedźmin 3: Dyskusja na temat wymagań sprzętowych

Ja tam wieśka 2 kupiłem w ciemno. Teraz nie wiem, chyba poczekam na edycję rozszerzoną, albo patcha "fix Pc version 3.0".
  4. S

Dubbing w Wiedźmin 3:Dziki Gon

Ja bym chciał usłyszeć tego pana w jakieś znaczącej roli - http://www.filmweb.pl/person/Tomasz+Marzecki-82539
  5. S

Wiedźmin 3 - sugestie, marzenia i pobożne życzenia

Mi się zdaje, że ten najlepszy sprzęt i tak trzeba będzie samemu stworzyć. A unikalne składniki pewnie będziemy zdobywać ze stworów, których nie da się pokonać na pierwszym poziomie. Poza tym nie jestem za losowaniem przedmiotów. Fajnie jest być nagrodzonym, że się odkryję jakąś jaskinie i...
  6. S

Wiedźmin 2 Sny Umarłych [Zapowiedź]

Dzięki za odpowiedź.
  7. S

Wiedźmin 2 Sny Umarłych [Zapowiedź]

Siema. Podoba mi się to co robisz i myślę, że z przyjemnością zagram w twojego moda. Mam też jedno pytanie - ile zajęło Ci stworzenie całej lokacji i czy korzystałeś z tych opcji, co za ciebie losowo zalesiają (Nie wiem jak to się dokładnie nazywa), czy sam wszystko ręcznie robiłeś?
  8. S

[mod] Wiedźmin 1: Powrót Białego Wilka

Ok. Wielkie dzięki za odpowiedź. Fajnie będzie zagrać w odświeżoną wersję.
  9. S

[mod] Wiedźmin 1: Powrót Białego Wilka

Czy po wgraniu tych wszystkich modyfikacji: - tekstury świata - tekstury postaci - FCR - Scabbard Mod z zaznaczeniem że dla FCR - Powrót Białego Wilka, pobrać dla wersji z FCR Nie będzie problemów z wczytaniem save'a z 1 w Wiedźminie 2? Bo mam zamiar przejść 1 potem 2 by mieć przygotowany...
  10. S

A czy przed walką z endriagą, czy innym potworem, nie musiał się przypadkiem przygotować, nie wiem... Jakiś eliksir, naostrzyć mieczyk? Czy po prostu przychodził i efektownie wykańczał stwora? (Np jednym ciosem)
  11. S

A czy w książkach Geralt zawsze wygrywał walkę? A czy normalnie postać zawsze wygrywa walkę? To tak argumentując, nie powinienieś mieć wygranej walki z automatu, z każdym przeciwnikiem. Czyż nie?
  12. S

Wiedźmin 3: potwory

Ekstra. Już się nie mogę doczekać, by się na to natknąć nocą, w lesie :D
  13. S

Wiedźmin na E3 2013

E3 Trailer http://www.youtube.com/watch?v=TZ_G6XiHoUA
  14. S

O jakość zadań pobocznych nie trzeba się bać. Redzie powiedzieli, że chcą unikać zadań typu - przynieś, zanieś, pozamiataj. A W3 będzie otwartym światem, więc zakładam, że polować na potwory można i bez zadania.
  15. S

A co jeśli nie grałem w poprzednie części? Mam dostać na starcie postać, która radzi sobie z co 2 przeciwnikiem? Bo jeśli w 1 części Postać była w stanie zabić Kościeja, czy jak mu tam było. W 2 wielkiego Drauga, czy jak mu tam było. To kto będzie mi w stanie zagrozić w 3? I gdzie tu przyjemność...
Top Bottom