Recent content by Vortaluuu

+
  1. V

Human like a Griffin?

Human like a Griffin? https://youtu.be/4TkAPAVVxso
  2. V

Wiedźmin 3: system walki

Ciekaw jestem dlaczego po użyciu smoczego snu na kimś, kogo podpalimy igni i jest blisko ten ogień nie zadaje nam kompletnie żadnych obrażeń.
  3. V

[BUG] Rynsztunek szkoły wilka

Ty nie masz problemu, my mamy i występuje on zarówno na PS 4 jak i Xbox One - jedni mają go z inną skrzynką, drudzy z inną.
  4. V

HUD a mały Telewizor

Posiadam TV 32' i na większym hudzie widzę wszystko - nawet z końca pokoju.
  5. V

Początek przygody z Wieśkiem

często też trzeba używać szybkiego ataku, bo silny zwyczajnie jest zbyt wolny.
  6. V

Wiedźmin 3 - rozwój postaci (levelowanie głównego bohatera)

co to za armor i reszta?
  7. V

Łodzie w przystaniach

Odnawiają się po jakimś czasie, medytacja i bieg czasu w grze.
  8. V

[SPOILERY] Wiedźmin 3 - Trofea, osiągnięcia, achievmenty...

Dlaczego u mnie z Xboxa znikły osiągnięcia dot. slajdowania i zjechania z góry oraz z wypełnieniem drzewka umiejętnościami? Nie mam ich.
  9. V

Wydajność wersji podstawowej gry po patchu 1.12

pisz już tu, zamiast tworzyć nowe wątki. http://forums.cdprojektred.com/threads/63782-XBO-Gra-w-wersji-1-12-b%C5%82%C4%99dy-propozycje-zmian-sugestie?goto=newpost
  10. V

Wiedźmin 3 - muzyka

właśnie ta pierwsza kojarzyła mi się z nocnym klimatem, słuchając tą melodię dosłownie widzę przed oczyma księżyc i wioski pogrążone we śnie, tak mi się to wszystko widzi.
  11. V

[XBO] Gra w wersji 1.12 - błędy, propozycje zmian, sugestie

Redzi zwiększcie w następnym patchu ilość save'ów dla Xbox One i reszty, błagam.. to jedyne czego mi brakuje. PC ma ich mega dużą ilość to zwiększcie na konsolach do tych 20.
  12. V

Wiedźmin 3 - muzyka

coś pięknego. Może mi ktoś powiedzieć czy się mylę? Wersja wyżej leci sobie a ta.. leci osobno? Często słyszę tą drugą wersję ale jednak zdarza się, że leci pierwsza. Chociaż mogę się mylić i pewnie leci tylko ta druga z melodią a ja słysząc brak rytmu myślę, że leci pierwsza wersja, która w...
Top Bottom