Recent content by Wesna

+
  1. W

Wiedźmin 3: edycja kolekcjonerska

Do mnie kurier przyjechał po 17 dopiero. Wszystko jest super, bałam się, że nie ma mapy, bo nie zaglądałam do soundtracku i chwila strachu, ale jest :D Figurka jak dla mnie super, bardzo duża, ładnie pomalowana, chociaż twarz Geralta mogłaby być lepsza, ale na szczęście nie jest tak, jak tutaj...
  2. W

Ale Wam zazdroszczę, EK powinno być u mnie jutro (kurier, na razie nr nie działa), ale zagram dopiero gdzieś za 2 miesiące, będzie ciężko wytrzymać :( Życzę przyjemnej zabawy i świetnych przeżyć :)
  3. W

“Wybierz swoją ścieżkę” - Zwiastun premierowy

Bardzo mi się podoba, muszę przyznać, że wzruszający. Jak usłyszałam muzykę to pomyślałam, że nie pasuje do Wiedźmina, ale podczas oglądania stwierdziłam, że wprowadza nastrój (chociaż pewnie coś lepszego by się znalazło).
  4. W

Data premiery - równi i równiejsi?

A tak z ciekawości, nie obserwuje innych premier, czy też zdarzają się takie sytuacje, że gra jest dostępna wcześniej niż premiera? Ja jakoś na spokojnie do tego podchodzę, pewnie dlatego że i tak zagram za ok. 2 miesiące, chociaż przyznaje, że bardzo to nie fair (szczególnie pozwolenie na...
  5. W

“GNIEW I STAL” - nowy, brutalny zwiastun Wiedźmina - jest już dostępny!

Za dużo sieczki, jak dla mnie, ale potwory bardzo mi się podobają i głównie na nie uwagę zwracałam, dopiero za 3 razem zwróciłam uwagę na inne szczegóły, np. muzyka do połowy bardzo fajna, a później już średnio pasowała. Liczę na ciary przy następnym zwiastunie
  6. W

Załapałam się z rezerwowej na EK na PS4. Odpuszczam sobie zakup więc możecie pisać kto chce. Od razu uprzedzam, że teraz wychodzę i będę dopiero koło 18 - 19 i wtedy do kogoś odpisze (opłata do północy). Ja się zapisałam kilka dni po otworzeniu rezerwowej i już w pierwszym rzucie się załapałam...
  7. W

Wielka szkoda, trzeba będzie kombinować. Dzięki za odpowiedz :)
  8. W

Tak się składa, że około premiery już mnie w Polsce nie będzie, widzę że w płatności można wybrać inny kraj dostawy, ale nie wiem czy faktycznie mi to wyślą do GB. Na razie adresu nie wpisuje, bo jeszcze nie jestem go pewna więc nie wiem czy coś nie wyskoczy, np. że EK nie wysyłają za granice -...
  9. W

Wiedźmin 3: PAX East 2015

Kolor bardzo mi się podobają, taki swojski klimat czuć. Podoba mi się też ten strój i Geralt jakiś szczuplejszy, nawet mu grzywka zawiewała :D Niestety trawa i brody npc bardzo kiepskie, ale dla mnie to akurat mało istotne.
  10. W

Wiedźmin 3: Dziki Gon - list otwarty

Najpierw poczułam się zawiedziona, a później przypomniałam sobie, że i tak w lutym bym nie zagrała, najwcześniej pewnie w maju. Pozostaje mieć nadzieję, że uda się dopracować nawet najmniejsze szczegóły do maja.
  11. W

Wiedźmin 3: Dziki Gon - rozgrywka w polskiej wersji językowej

W końcu polski dubbing. Nie podoba mi się głos grubej pani, na początku głos babci też mi nie pasował. Janek fajny, wesoły chłopiec :) Głośność dialogów trochę drażni na tym gameplayu, ale to pewnie jest jeszcze do poprawki. Głosy i teksty przypadkowych ludzi świetne. Ach no i nie ma to jak...
  12. W

Premiera intro do gry Wiedźmin 3: Dziki Gon odbędzie się na gali Golden Joystick Awards

Zgadzam się, w tym fragmencie jest naprawdę śliczna, w innych aż tak nie powala, ale i tak mi się podoba bardzo. Samo intro też zrobiło na mnie wrażenie (chociaż głównie chyba przez Yen), mam nadzieję, że to nie będzie całe intro, bo trochę krótkie i czegoś tu brakuje.
  13. W

Premiera intro do gry Wiedźmin 3: Dziki Gon odbędzie się na gali Golden Joystick Awards

Ja akurat muszę się zadowalać takimi "półśrodkami", bo mimo tego, że EK już zamówiona to grę odpalę gdzieś dopiero w marcu/kwietniu. Jak przy premierze Wiedźmina 2 porzuciłam na "chwilę" pisanie licencjata, tak przeprowadzki teraz przełożyć nie zdołam ;) Jeszcze w lutym odwyk od forum i innych...
  14. W

Albo jestem mało wymagająca, albo wy uwielbiacie na wszystko narzekać. Mnie się bardzo podoba, twarz Yen super, liczę że tak będzie wyglądać w grze. Byle do piątku :)
  15. W

Fanowskie galerie na DeviantArt

Już nie pamiętam kiedy jakiś cosplay tak mi się podobał. Strój świetny, makijaż trochę przesadzony, ale dużo lepszy niż ten LeeAnny, no i nie ma szczucia cycem :D
Top Bottom