Recent content by W__ooczykij

+
  1. W

Wyszperane w sieci

Jeśli ktoś nie widział, to Darwini popełnili produkcję lepszą od oryginalnego Wiedźmina.
  2. W

Ciemna strona mocy - uniwersum Star Wars

Ciekawa wiadomość: postać grana przez Forresta Whitakera to nikt inny jak Saw Gerrera z serialu TCW. Pierwszy raz postać pojawiająca się wcześniej w kanonie pozafilmowym trafia do filmu. To otwiera potencjalnie wiele drzwi w przyszłych produkcjach. A poza tym
  3. W

Już chyba zaczynają się sypać przecieki z SW Celebration Europe. Epizod VIII ma tytuł. Nikt tego jeszcze nie skomentował. e: A jednak fake. https://twitter.com/pablohidalgo/status/733003019676176384
  4. W

https://www.youtube.com/watch?v=Wji-BZ0oCwg JEST! Dla mnie bomba. Ktoś widzi jeszcze jakąś znajomą postać?
  5. W

W starych VHS-owych tłumaczeniach był "Szelma 2", w późniejszych oficjalnych już zawsze "Łobuz 2". Więc trochę nie rozumiem "Łotra". Czemu nie respektować poprzedniego, utartego już przekładu, do którego przyzwyczajona jest zdecydowana większość fanów?
  6. W

Wracając do teorii nt. pochodzenia Rey: w najnowszym "Rebels Recon" Pablo Hidalgo dostał pytanie: Na co Pablo odpowiada szybko i krótko "NO", po czym urywa rozmowę. Może po prostu urywają w ten sposób wszelkie spekulacje, ale ja mam trochę inna teorię. Pablo odpowiedział na pierwszą część...
  7. W

My forumowicze

Huh, dzisiaj mija 10 lat od mojej rejestracji. Choć nie odwiedzam już tego forum tak często (choćby z tego powodu, że W3 mi nie pójdzie jeszcze przez długi czas :<) i zaglądam w sumie tylko do Ciemnej Strony, to jakiś tam sentyment do was, robaczki, mam. I choć były forumowe wzloty i upadki...
  8. W

Rakata Prime została więc potwierdzona jako kanoniczna? Chyba mamy ostateczną odpowiedź, czy KotOR jest zaliczane do kanonu :D Jest to pierwszy raz, kiedy ta planeta pojawiła się w nowym kanonie. Świetna wiadomość, bo jest wyraźnym sygnałem, że Stara Republika nie została wyrzucona do kosza...
  9. W

Podano nazwy 3 nowych planet, które pojawią się w filmie: Takodana, D'Qar i Hosnian Prime. Na D'Qar ma się mieścić baza Oporu, na Takodanie ma dojść do sporej bitwy (śnieżna planeta z jeziorem?). O Hosnian Prime nie ma żadnej informacji (obstawiam, że na niej znajduje się dżungla i widoczna w...
  10. W

Jakby kogoś ciekawiło jaki będzie główny motyw muzyczny TFA, to chyba mam wskazówkę ;) Kiedy wyszedł trailer japoński, zwróciłem uwagę na muzykę zaczynającą się w 50 sekundzie, nie wiedziałem wtedy jednak, czy to była jakaś tam "muzyka z trailera", czy nowy utwór Williamsa z filmu. Po obejrzeniu...
  11. W

Ojej, zacząłem w końcu ostatnio Jedi Academy. Grałem wcześniej w Jedi Outcast, ale jakoś Akademia zawsze mi gdzieś umykała, w końcu udało się za nią zabrać. Doszedłem właśnie do misji, którą pamiętam z dema - grobowiec na Chandrila. Przechodziłem to cholera 12 lat temu dziesiątki razy i powiem...
  12. W

Kurde, faktycznie. Tak jakoś gorzej wygląda :/
  13. W

Plakaty Struzana mają to do siebie, że są symboliczne i nic na nich nie jest przypadkowe. Ułożenie Ray w stosunku do miecza Kylo Rena sugeruje, że będzie ją ciągnąć na Ciemną Stronę Mocy, brak Luke'a oznacza prawdopodobnie potwierdzenie plotek, że I like. Czekam aż będzie do kupienia w Empiku :)
  14. W

Mogę się nie znać na zegarku, ale czy używasz takiego? A co do "Kenobi: The Balance of the Force", to jeśli tego nie zrobią z Ewanem, to lepiej niech nie robią.
  15. W

Drugi film z serii Anthology będzie opowiadał o młodym Hanie Solo. Reżyserii podejmą się Chris Miller i Phil Lord (ci od... LEGO The Movie), scenariusz wzięli na siebie Lawrence i Jon Kasdanowie. Hmmmm... Hmmmmm... Hmmmm... Nie mam pojęcia co o tym sądzić.
Top Bottom