Staff member

+
Eriash said:
Eriash said:
Widze kolejny Blizzard nam rośnie - oni też uwielbiają takie zabawy z fanami :)I czemu na tej stronie z popękanym ekranem można zrobić jedną tylko małą dziurę - na kilof pieniędzy zabrakło ? :D
Spokojnie, i na kilof nam starczy :)
Po odliczeniu tych 10 zł też?No i strzelę... Takich kawałków powinno być 72, ale że nie można małego na koniec zostawić, to jakieś 40-50, do września mamy ok 270 dni, to wychodziłoby co 5 dni... powiedzmy, że mniej elementów będzie, to.. Co tydzień odsłona? [mat-fiz :teeth: po prostu musiałem :p]

Mike said:
Mike said:
Mike said:
Fajna sprawa, coś jak viral marketing cloverfielda, myślę, że ta stronka flashowa na końcu to jeszcze nie koniec :)
pewnie niedługo pęknie cała ściana, kawałek po kawałku :)
Kliknij może na nią? :D Tam po prawej ;) Gdzie zaczęła pękać
wiem wiem, jeden kawałek :) (napewno będą następne)
Nie przekierowało Cię dalej ??? Mnie na stronkę www.thewitcher.com...

Melkor01 said:
Jeśli twoja toksyczność wynosi >50 to wtedy masz ujemne bonusy do statystyk (im bardziej naćpany - tym większe).
Hmm... jest taka umiejka... co toksyczność wykorzystuje, tylko nie wiem, czy do końca neutralizuje te minusy toksyczności, czy po prostu dodaje nowe walory...Może jaśniej:Nie wiem, jaki wpływ ma "przegięcie" z toksycznością i czy ta umiejka tylko dodaje plusy (w odmiennych dziedzinach niż te, co toksyczność powoduje), czy przy okazji tamte wyrównuje...Towarzysze... pomożecie? :D

Tylko, że ja teraz nie rozumiem jednej rzeczy... Po co szukacie konkretnych składników ??? Wystarczy, że znajdziecie odpowiedniki. Nie pamiętam, jakie to Kaprofolium bylo, ale jeśli np Vitriol, to szukamy Vitriolu - wyjdzie również z zamiennikami, nie bój żaby ;)No, miłej gry ;)

Akt 3 i 2 - jedyny problem, że niekoniecznie już znamy to zielsko...A kapusta... to do czego to porównać? Wiem, że wygląda jak kupa, ale kształt kupy jest subiektywny :p

NevveN said:
Vatt`ghern - a nie wiesz przypadkiem gdzie znaleźć tego (ducha) - doświadczenie??? bo zaraz kończę IV akt a chciałbym wiedzieć czy to w nim go znaleźć ;D
Doświadczenie można zdobyć w dowolnym akcie, objawia się to bezsennością, przegrzewaniem komputera, ścieraniem liter na klawiaturze i niesamowitą umiejętnością wciśnięcia specjalnego kombosa ;)
trzeba wcisnąć 24 klawisze (sam dojdziesz, jakie - Moc wskaże Ci drogę) i założyć prawą stopę za lewe ucho :D
Kolejnym (czasem irytującym) objawem jest znikanie przeciwników... napotykasz Kościeja... I bulba :p leży - a ledwo miecz wyciągnąłeś... Azar... potężny, majestatyczny... ... no nic.... szynka w plasterkach się dobrze sprzedaje... No i finałowa walka - na to czekałeś... tylko nie mrugaj! Bo przegapisz :D

CzesiozRivii said:
Ja mam wersje 1.4 i robiłem to co tam pisało i nic
Na Honor! Czytajcież ze zrozumieniem:
A ludzie szukacie tego miecza jak de..le a nie jest go ciężko znaleźć: NAJWAŻNIEJSZA ZASADA wersja 1.0
Czyli z Polskiego na nasze: jak masz wersję późniejszą niż 1.0 to miecz dostaniesz tylko i wyłącznie z moda raidera (który notabene Aalaron zlinkował :p)

NevveN said:
A tak na marginesie znalazł ktoś Graala w wiedźminie bo na polach w IV akcie niedawno rozmawiałem z pustelnikiem i on CI coś gada o Graalu tak mnie zaciekawiło ;D
Jakbyś słuchał uważnie, to Graal jest misją. Graal to osobowość, duch, który zdobywasz szukając, to doświadczenie.
NevveN said:
Hej przeszukałem wszystko i miecza nie znalazłem.
A tutaj... zacytuję :p
NevveN said:
A ludzie szukacie tego miecza jak de..le a nie jest go ciężko znaleźć: NAJWAŻNIEJSZA ZASADA wersja 1.0 inni mogą sobie najwyżej pomarzyć albo mod raidera ;D0 - wersja gry 1,01 - Kierujemy alvina na wiedźmina co jest wiadome2 - nie baw się w ,,zabij elfa"3 - zebranie części zbroi w IV akcie nie ma nic do rzeczy4 - miecz w grobie krukarazem 4 punkty ;DJa znalazłem miecz bez problemów za pierwszym razem aha i jeszcze jedno zasadniczo to z kim będziemy (z zakonem czy inaczej) nie robi różnicy w znalezieniu ard'aenye
;)

Jako, że moi kamraci powiedzieli już większość, tego o czym myślę i to w dodatku kilka razy - nie będę ich powtarzał. Ogólnie moją opinię zobaczysz w poście Hostile'a i Jimpa (panowie :beer:).Jest jednak pewna rzecz...
czezz said:
Co do postaci – w pierwszej połowie lat 90’tych powszechnie zaczęto stosować w grach komputerowych technologię „Motion Capture”. Obecne pokolenie zapewne nie pamięta gry „BioForge”, w której po raz pierwszy jej użyto. Najwyraźniej do „Wiedźmina” nowinka ta jeszcze nie dotarła. Efektem jest to, że postacie w grze potrafią biegać w miejscu. Fatalnie.
Z tego, co mi wiadomo w Wiedźminie użyto Motion Capture ;)No i dialogi:W Wiedźminie są zrobione świetnie - mimika twarzy (nie to, że postacie nawet na siebie nie patrzą jak w grach 2D), gestykulacja (teraz poprawiona), no i wtyki humorystyczne na ultrawysokim poziomie (Panie Sapkowski :beer:).A teraz idź i upoluj dinozaura :p

eeee tam! Nic tylko Scoia'tal i Scoia'tael! Jesteśmy lepsi, Zakon jest be. My honorowi, oni nie, my grzeczni, oni brzydcy...Człowieku... z wielką ochotą przytoczyłbym słowa Geralta do Magistra...Jeśli już musisz wiedzieć, to w naszej Kwaterze panuje taka równość, jakiej nawet sobie nie wyobrażasz. Rozmowy są przyjemne, bo nikt nikogo nie obraża, nikt nikomu nie urąga. Stworzyliśmy na tyle fajną społeczność, że strona ta jest dla nas największym plusem eventu. Zanim więc coś palniesz, pomyśl, dobrze?Słowa "Zakon", kiedy mówimy
Czasem w Zakonie, w godzinach wieczorno-nocnych, to sie u nas 'dzieje' na chacie...
używamy w określeniu naszej strony. www.wiecznyogien.plPomyliłeś niebo z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu ;)

Nu, jest sprawa... Potrzebuję save kompatybilny z ER, tak, aby dało się zmienić język na Angielski na imprezie u Shani, lub tuż przed.
  • rozdanie talentów, ekwipunek i wszystko co tam jeszcze możliwe dowolne
  • na imprezę musi być zaproszona Carmen
Na e-mail poproszę *** Dziękuję :)

Last edited:
Top Bottom