Alkman said:heh, jak się projekt bedzie opóźniał, to te dziury z dnia na dzień coraz mniejsze będąAlkman said:Hmm... czyli jedna dziennie... Coś tak myślę, że do świąt to potrwa... (czyżbyśmy odnaleźli znaczenie mistycznej runy "soon")
Alkman said:heh, jak się projekt bedzie opóźniał, to te dziury z dnia na dzień coraz mniejsze będąAlkman said:Hmm... czyli jedna dziennie... Coś tak myślę, że do świąt to potrwa... (czyżbyśmy odnaleźli znaczenie mistycznej runy "soon")
Po odliczeniu tych 10 zł też?No i strzelę... Takich kawałków powinno być 72, ale że nie można małego na koniec zostawić, to jakieś 40-50, do września mamy ok 270 dni, to wychodziłoby co 5 dni... powiedzmy, że mniej elementów będzie, to.. Co tydzień odsłona? [mat-fiz :teeth: po prostu musiałemEriash said:Spokojnie, i na kilof nam starczyEriash said:Widze kolejny Blizzard nam rośnie - oni też uwielbiają takie zabawy z fanamiI czemu na tej stronie z popękanym ekranem można zrobić jedną tylko małą dziurę - na kilof pieniędzy zabrakło ?
![]()
![]()
Mike said:Mike said:Mike said:Fajna sprawa, coś jak viral marketing cloverfielda, myślę, że ta stronka flashowa na końcu to jeszcze nie koniec
pewnie niedługo pęknie cała ściana, kawałek po kawałkuKliknij może na nią?Tam po prawej
Gdzie zaczęła pękać
wiem wiem, jeden kawałek(napewno będą następne)
Mike said:Fajna sprawa, coś jak viral marketing cloverfielda, myślę, że ta stronka flashowa na końcu to jeszcze nie koniec
pewnie niedługo pęknie cała ściana, kawałek po kawałku
Tylko nie zrób sobie tego, co onMarqson said:http://www.joemonster.org/filmy/12424/Ozziego__Osbournea_problemy_z_rozumieniempadłem na ryj
Hmm... jest taka umiejka... co toksyczność wykorzystuje, tylko nie wiem, czy do końca neutralizuje te minusy toksyczności, czy po prostu dodaje nowe walory...Może jaśniej:Nie wiem, jaki wpływ ma "przegięcie" z toksycznością i czy ta umiejka tylko dodaje plusy (w odmiennych dziedzinach niż te, co toksyczność powoduje), czy przy okazji tamte wyrównuje...Towarzysze... pomożecie?Melkor01 said:Jeśli twoja toksyczność wynosi >50 to wtedy masz ujemne bonusy do statystyk (im bardziej naćpany - tym większe).
Doświadczenie można zdobyć w dowolnym akcie, objawia się to bezsennością, przegrzewaniem komputera, ścieraniem liter na klawiaturze i niesamowitą umiejętnością wciśnięcia specjalnego kombosaNevveN said:Vatt`ghern - a nie wiesz przypadkiem gdzie znaleźć tego (ducha) - doświadczenie??? bo zaraz kończę IV akt a chciałbym wiedzieć czy to w nim go znaleźć ;D
Na Honor! Czytajcież ze zrozumieniem:CzesiozRivii said:Ja mam wersje 1.4 i robiłem to co tam pisało i nic
Czyli z Polskiego na nasze: jak masz wersję późniejszą niż 1.0 to miecz dostaniesz tylko i wyłącznie z moda raidera (który notabene Aalaron zlinkowałA ludzie szukacie tego miecza jak de..le a nie jest go ciężko znaleźć: NAJWAŻNIEJSZA ZASADA wersja 1.0
Jakbyś słuchał uważnie, to Graal jest misją. Graal to osobowość, duch, który zdobywasz szukając, to doświadczenie.NevveN said:A tak na marginesie znalazł ktoś Graala w wiedźminie bo na polach w IV akcie niedawno rozmawiałem z pustelnikiem i on CI coś gada o Graalu tak mnie zaciekawiło ;D
A tutaj... zacytujęNevveN said:Hej przeszukałem wszystko i miecza nie znalazłem.
NevveN said:A ludzie szukacie tego miecza jak de..le a nie jest go ciężko znaleźć: NAJWAŻNIEJSZA ZASADA wersja 1.0 inni mogą sobie najwyżej pomarzyć albo mod raidera ;D0 - wersja gry 1,01 - Kierujemy alvina na wiedźmina co jest wiadome2 - nie baw się w ,,zabij elfa"3 - zebranie części zbroi w IV akcie nie ma nic do rzeczy4 - miecz w grobie krukarazem 4 punkty ;DJa znalazłem miecz bez problemów za pierwszym razem aha i jeszcze jedno zasadniczo to z kim będziemy (z zakonem czy inaczej) nie robi różnicy w znalezieniu ard'aenye
Z tego, co mi wiadomo w Wiedźminie użyto Motion Captureczezz said:Co do postaci – w pierwszej połowie lat 90’tych powszechnie zaczęto stosować w grach komputerowych technologię „Motion Capture”. Obecne pokolenie zapewne nie pamięta gry „BioForge”, w której po raz pierwszy jej użyto. Najwyraźniej do „Wiedźmina” nowinka ta jeszcze nie dotarła. Efektem jest to, że postacie w grze potrafią biegać w miejscu. Fatalnie.
W ankiecie pisze:Zbroja KrukaZbroja Kruka proelfiai Zbroja Kruka prozakonnaZnaczy się, że kolega neutralną wybrałPodnekAnusi said:Tak, to oczywiste... Tylko w jakiej wersji?![]()
używamy w określeniu naszej strony. www.wiecznyogien.plPomyliłeś niebo z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawuCzasem w Zakonie, w godzinach wieczorno-nocnych, to sie u nas 'dzieje' na chacie...