Hack Vasyan

+
Dwie sprawy.
1) Od lv postaci 33 (lub 34, nie jestem pewien na 100%) w gore uzycie pinga (ujawnienia interfejsu) powoduje, ze wszyscy podswietleni tym przeciwnicy zostaja zaalarmowani, przechodza w stan podwyzszonej gotowosci i zaczynaja mnie szukac. Wczesniej kompletnie na to nie reaguja.
2) Cloux programu. Jezeli (lv 34+) znajduje sie na wrogim terenie i choc raz wczesniej uzylem tam pinga (niezaleznie czy przeciwnicy sa nadal podswietleni czy juz to z nich zeszlo) to w przypadku kiedy zrobie save i odladuje gre (np. bo gdzies wlazlem jak idiota, zostalem wykryty i odladowalem stan sprzed wykrycia) automatycznie wyskakuje mi cos takiego:
Screenshot (26).png

Kiedy upload dojdzie do 100% - zostaje wykryty, nawet przez przeciwnikow znajdujacych sie poziom nizej pod ziemia, rozpoczyna sie normalny combat mode (pomimo, iz nikt mnie nie zobaczyl fizycznie). Jedyna rada - to albo ucieczka poza obszar zagrozenia (jesli starczy czasu), albo - zabicie/ogluszenie dowolnego przeciwnika combat hackiem (jesli akurat jest jakis w zasiegu). W przeciwnym przypadku - pozamiatane. Czy cos z tym mozna zrobic, bo nie sadze aby to bylo celowe i zamierzone? Problem jest globalny, wystepuje od dnia premiery i dotyczy kazdej lokacji, nie tylko tej na screenie.

Last edited:
Top Bottom