Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    SUGESTIE
  • FABUŁA
    ZADANIA GŁÓWNE ZADANIA POBOCZNE KONTRAKTY
  • ROZGRYWKA
    MODY
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    PC XBOX PLAYSTATION
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA)
TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA)
INNE GRY
Menu

Register

Filmy fantasy

+
Prev
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • …

Go to page

• 66
Next
First Prev 3 of 66

Go to page

Next Last
R

Rioo

Forum veteran
Dec 31, 2004
Sauron said:
Co do czarnej bramy. Faktycznie scena świetna....ALE (nie mogłem sie powstrzymać ) w książce przed bitwa Aragorn and friends podjechał pod bramę i wezwał pana Mordoru (czy cos takiego), wtedy brama sie otwarła a im naprzeciw wyjechał człowiek, który przekazał im rzeczy hobbita, które orkowie z niego ściagneli. W sumie nie zajęło by to ani wiele czasu, ani trudu, a smacxzku by nadało. Zwłaszcza, że bohaterowie byli wtedy przekonani, że Sauron odzyskał pierścień a sródziemie jest stracone. Taka dramatyczna scena ładnie by w filmie wyglądała.
Click to expand...
A może ta scena jest w wersji rozszeżonej?? A Gandalfa już poprawiam

K

Keth

Ex-moderator
Dec 31, 2004
A co wogóle jest pododawane w wersjach rozszerzonych ? ( jakie sceny) Niestety nie mialem okazji ich ogladac

W

wojtekzozlak

Forum veteran
Dec 31, 2004
Z tego co widziałem w zapowiedziach wersji rozszerzonej, to ta scena się znajduje.

K

kogut

Forum veteran
Dec 31, 2004
Yellow said:
Z tego co widziałem w zapowiedziach wersji rozszerzonej, to ta scena się znajduje.
Click to expand...
Tak myślałem (bo była w grze).A co do Nieśmiertelnego - pisałem już, że Lambert idealnie pasowałby na Geralta ze swoim słynnym uśmieszkiem...

S

sauron

Forum veteran
Dec 31, 2004
Wersje rozszerzone są dostępne na DVD tak? Ale czy jest mozliwe dostanie czegoś takiego na VHS??

K

korgan

Forum veteran
Dec 31, 2004
Wiesz raczej chyba nie bo to jest kapke za duze na zwykla VHS

G

Gwindor123

Forum veteran
Dec 31, 2004
tak niestety korgan ma racje...kto teraz jest bez odtwarzacza dvd ten ma bardzo skrucone i zmniejszane ilosci od tych ktore moglby otrzyamc gdyby mial:/oni to chyba nazywaja "postempem" czy jakos tak

A

artuad

Forum veteran
Jan 1, 2005
co do nieśmiertelnego to oglądałem kiedyś dawno temu I częśc i musze powiedzieć, że może być. Nie wiedziałem jednak, że do tego filmu była pisoenka Who want's to live forever Queen. Właśnie zastanawiałem się kiedyś jak zobaczyłem na plakacie z Nieśmiertenym (jakieś wydanie DVD), że muzyke Queen nagrywali. Rzeczywiście Nazgule troche blado wypadli w filmie choć przecież ekipa pierścienia też była troche zbyt silna. Legolas w ogóle pobił rekord w II części jak skakał po olifantach... zostawie to bez głębszego komentarza

W

wojtekzozlak

Forum veteran
Jan 1, 2005
Mnie najbardziej rozśmieszyło, jak Legolas strzelał z łuku, zjeżdżając po schodach na pawężu. W ogóle, to on chyba miał jakąś wczesną wersję samopowtarzalnego łuku, bo tak szybko strzelał...

K

korgan

Forum veteran
Jan 1, 2005
Przeciez Legolas to typowy cukierkowy bohater on po prostu umial tak nawalac z luku jak z karabinu maszynowego....A wlasnie nie wiecie kiedy bedzie w telewizji Diuna? bo jakos tak dawno byla

W

wojtekzozlak

Forum veteran
Jan 1, 2005
Ostatnio widziałem zapowiedzi na TV4, więc chyba niedługo...ale musze wam powiedzieć, że książka była lepsza...

K

korgan

Forum veteran
Jan 1, 2005
taaa ksiazki byly bardoz fajne ale tylko te Herberta ksiazki innych autorow o Diunie jakos mi sie nie spodobaly. Ksiazki Herberta maja ten niepowtarzalny klimacik. Ale nawet jego kolejne ksiazki opowiadajace o wielkim czerwiu imperatorze i o Diunie kiedy byla planeta na ktorej rosly drzewa byly gorsze od pierwszej ksiazeczki (za recenzowanie ksiazki Diuny na polaku dostalem 6 )

W

wojtekzozlak

Forum veteran
Jan 1, 2005
Ja czytałem tylko podstawową trzytomową Diunę, Hereberta...

K

Keth

Ex-moderator
Jan 1, 2005
Korgan said:
Przeciez Legolas to typowy cukierkowy bohater on po prostu umial tak nawalac z luku jak z karabinu maszynowego....A wlasnie nie wiecie kiedy bedzie w telewizji Diuna? bo jakos tak dawno byla
Click to expand...
Wydaje mi sie ze w poniedzialek. Tak cos widzielem

M

MadYarpen

Mentor
Jan 1, 2005
Ja czekam aż władca pierścieni będzie w telewizji. byle tylko nie na polsacie. Pozatym wybrał bym sie na LotR na całą noc do kina...

G

galdor

Forum veteran
Jan 1, 2005
Yarpen Zirgin said:
Ja czekam aż władca pierścieni będzie w telewizji. byle tylko nie na polsacie. Pozatym wybrał bym sie na LotR na całą noc do kina...
Click to expand...
Ja tam mam swoje wszystkie 3 czesci rozrzeszone na DVD.

T

tibor

Forum veteran
Jan 1, 2005
A to jeszcze nie wyszły wszystkie części w wydaniu rozszerzonym? Ostatnio czytałem na internecie, że wyszła edycja rozszerzona (kolekcjonerska) trzeciej części na czterech płtach dvd. A gdzieś też widziałem ofertę wszystkich trzech części razem za około 280 zł, ale nie jestem pewien czy to było wydanie rozszerzone czy też zwykłe.

W

wojtekzozlak

Forum veteran
Jan 1, 2005
Przecież Galdor powiedział, że ma wszystkie rozszerzone. Więc chyba wyszły.

U

username_2060067

Forum veteran
Jan 1, 2005
Artuad said:
co do nieśmiertelnego to oglądałem kiedyś dawno temu I częśc i musze powiedzieć, że może być. Nie wiedziałem jednak, że do tego filmu była pisoenka Who want's to live forever Queen. Właśnie zastanawiałem się kiedyś jak zobaczyłem na plakacie z Nieśmiertenym (jakieś wydanie DVD), że muzyke Queen nagrywali.
Click to expand...
Ja "Nieśmiertelnego" oglądałem właśnie jedynie dla piosenek Queenów, a okazało się, że jest to nawet dosyć dobry film. Ramirez, czy jak mu tam było, rządzi!

R

Rioo

Forum veteran
Jan 1, 2005
Chałek said:
Ramirez, czy jak mu tam było, rządzi!
Click to expand...
Ramierez wiadomo - Sean Connery PS -> Chałek zajrzyj za chwilke do Prywatnych Wiadmości

Prev
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • …

Go to page

• 66
Next
First Prev 3 of 66

Go to page

Next Last
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

CD PROJEKT®, Cyberpunk®, Cyberpunk 2077® are registered trademarks of CD PROJEKT S.A. © 2018 CD PROJEKT S.A. All rights reserved. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.