Cześć. Zrobiłem taką oto animację, mam nadzieję, że się wam spodoba:
Tvaroog Senior user #1 Nov 23, 2020 Cześć. Zrobiłem taką oto animację, mam nadzieję, że się wam spodoba:
Sinkey87 Senior user #2 Nov 23, 2020 Tvaroog said: Cześć. Zrobiłem taką oto animację, mam nadzieję, że się wam spodoba: Click to expand... Przyjemna dla oka Miło, że CP2077 budzi takie pokłady kreatywności i energii twórczej. Naprawdę się cieszę mogąc oglądać na tym forum cosplaye, grafiki, animacje itp., które zostały zainspirowane tą produkcją. Last edited: Nov 23, 2020
Tvaroog said: Cześć. Zrobiłem taką oto animację, mam nadzieję, że się wam spodoba: Click to expand... Przyjemna dla oka Miło, że CP2077 budzi takie pokłady kreatywności i energii twórczej. Naprawdę się cieszę mogąc oglądać na tym forum cosplaye, grafiki, animacje itp., które zostały zainspirowane tą produkcją.
Volsufrick Fresh user #3 Nov 23, 2020 To jest świetne, bardzo mi się podoba styl tej animacji. Kontynuuj, chętnie obejrzę autorską mini serię wideo w świecie Cyberpunka z Twojej strony.
To jest świetne, bardzo mi się podoba styl tej animacji. Kontynuuj, chętnie obejrzę autorską mini serię wideo w świecie Cyberpunka z Twojej strony.
Tvaroog Senior user #5 Nov 23, 2020 Volsufrick said: Kontynuuj, chętnie obejrzę autorską mini serię wideo w świecie Cyberpunka z Twojej strony. Click to expand... Obawiam się, że nie dałbym rady. Zrobienie nawet tych kilkudziesięciu sekund zajęło mi wieczność. Vattier said: Wygląda mega! Click to expand... Dzięki!
Volsufrick said: Kontynuuj, chętnie obejrzę autorską mini serię wideo w świecie Cyberpunka z Twojej strony. Click to expand... Obawiam się, że nie dałbym rady. Zrobienie nawet tych kilkudziesięciu sekund zajęło mi wieczność. Vattier said: Wygląda mega! Click to expand... Dzięki!
Tvaroog Senior user #6 Apr 1, 2023 Za pomocą Stable Diffusion i tradycyjnych edytorów grafiki zrobiłem bardziej realistyczne wersje concept artów Marty Detlaff i Lei Leonowicz. Last edited: Apr 5, 2023
Za pomocą Stable Diffusion i tradycyjnych edytorów grafiki zrobiłem bardziej realistyczne wersje concept artów Marty Detlaff i Lei Leonowicz.