Aktualizacja 2.1 do Cyberpunka 2077 i Widma wolności jest już dostępna na PC, PlayStation 5 i Xbox Series X|S!
Lista zmian jest dostępna tutaj.
Może wybierz jakąś stację?O co chodzi z tym radiem podczas swobodnego chodzenia ?
Bo niby jest ikonka i tam sobie coś gra można stacje wybierać ale samej muzyki nie słyszę.
To potrzebny jest jakiś wszczep ?
Nie wiem jak u innych ale u mnie jak wybieram stację to muzyka gra dopiero od następnego utworu.Może wybierz jakąś stację?
Wybacz, już tyle tu widziałem „błędów”, które były wynikiem czyjegoś braku ogarnięcia, że wolę najpierw oczywistą rzecz zaproponować jako rozwiązaniePanie Sincza mam 600 godzin w CP ugrane chyba bym zajarzył że trzeba wybrać stacje ! hyhy
Zdecydowanie nie powinno.Granie netrunnerem powinno być jak przed 2.0
To załóż sobie taki z niższym poziomem, niż legendarny. Pisałem o tym wyżej.I nie piszcie o kasowaniu pamięci, bo kosztuje połowę RAMu
Też nie lubię skalowania przeciwników i uważam, że to skalowanie jest w ogóle trochę na odwal się zrobione w grze - zwłaszcza, że skalują się również skill checki w zadaniach, co uważam za absurd. Przesunięcie śmietnika koło Brendana wymaga ode mnie 20 siły - z moim minmaxowanym w INT i COOL buildem to zadanie jest dla mnie nie do zrobienia. Ponoć ręce goryla pomagają, ale jeszcze tego nie sprawdziłem. Plus przy zadaniu z Delamainem na przykład już takiej pomocy nie ma.- wrogowie stają się lepsi, gdy ty jesteś lepszy. Jaki sens levelowania postaci?
Nie zgodzę się z Tobą, upośledzenie buildu netrunnera, bo Redzi uznali, że jest zbyt łatwy, jest tym samym co strzelanie z karabinu bez nabojów, postrzelać można, ale efekt tego będzie zerowy. Tak wygląda build netrunnera od 2.0.Zdecydowanie nie powinno.
Granie netrunnerem przed 2.0 było totalnie bezrefleksyjne, nie wymagające krzty pomyślunku w kreacji buildu i polegające na spamowaniu jednego hacku. Do tego było totalnie OP.
Kierunek od 2.0 jest znacznie lepszy, bo wymaga kombinowania nad synergią umiejętności, mobilności i kreatywności w podejściu do starć - a w połączeniu z level designem, który od początku był w grze na bardzo wysokim poziomie, granie netrunnerem jest teraz dużo bardziej satysfakcjonujące, niż jednoklik z atakiem wirusowym bez wychodzenia z samochodu. Teraz to jest faktycznie build i styl gry, a nie samograj.
Ja rozumiem, że ci zabrano ulubioną metodę grania, ale nie ma co udawać, że to wymagało jakiejkolwiek finezji. Bo nie wymagało.
Naprawią szok dźwiękowy - a wszystko wskazuje na to, że obecne działanie hacku jest wynikiem błędu - i będzie super.
To załóż sobie taki z niższym poziomem, niż legendarny. Pisałem o tym wyżej.
Też nie lubię skalowania przeciwników i uważam, że to skalowanie jest w ogóle trochę na odwal się zrobione w grze - zwłaszcza, że skalują się również skill checki w zadaniach, co uważam za absurd. Przesunięcie śmietnika koło Brendana wymaga ode mnie 20 siły - z moim minmaxowanym w INT i COOL buildem to zadanie jest dla mnie nie do zrobienia. Ponoć ręce goryla pomagają, ale jeszcze tego nie sprawdziłem. Plus przy zadaniu z Delamainem na przykład już takiej pomocy nie ma.
Jednocześnie chcę jednak zaznaczyć, że skalowanie do poziomu gracza wcale nie niweluje zasadności progresu. Po prostu większy nacisk jest na skill gracza i dobrane umiejętności.
No i szczerze to wolę takie rozwiązanie, niż ograniczanie eksploracji wrogrami z "czaszkami", jak to miało miejsce w Wiedźminie przez długi czas, a z czego się ostatecznie REDzi wycofali w ostatnim patchu. Rychło w czas
jest tym samym co strzelanie z karabinu bez nabojów, postrzelać można, ale efekt tego będzie zerowy
upośledzenie buildu netrunnera, bo Redzi uznali, że jest zbyt łatwy