Też piątek wieczorem, a w ciągu 24h powinny być już dostępne patch notes.Pierwsza aktualizacja zapowiedziana na "within 10 days". Czyli termin mija 23.01.
Ja obstawiam, że wyjdzie w piątek 22.01. wieczorem. Jak typujecie? ;]
Prezes nie powiedział czy to będą dni kalendarzowe czy robocze, także może być niespodzianka.Pierwsza aktualizacja zapowiedziana na "within 10 days". Czyli termin mija 23.01.
Ja obstawiam, że wyjdzie w piątek 22.01. wieczorem. Jak typujecie? ;]
Nie rozumiem.Przeczuwam że ta aktualizacja nie będzie satysfakcjonująca, ale czekamy!
Sporo naśmiewania jest też z "Cyberpunk in 3rd person" niby to mod, ale animacje mogliby poprawić
Nie zrozum mnie źle ja to wiem, ale no cóż nie wszyscy w każdym razie czekam na aktualizacje.Nie rozumiem.
Gra była tworzona z myślą o trybie FPP, brak animacji dla trybu trzecioosobowego nie jest w takim wypadku niczym dziwnym, co w dodatku należało by piętnować i się z tego wyśmiewać.
Mnie tam błędy bolą najmniej, boli mnie ta wszędobylska pustka poza głównym wątkiem fabularnym który kończy się końcem sensownej rozgrywki. Tak zgadza się jest też kilka lepszych misji pobocznych z dość ciekawą fabułą ale to tylko namiastka głębi fabuły W3 i szczątkowe uczucie zaangażowania pozwalające dotrwać do końca czy raczej końców.Nie mówię tu o błędach technicznych i źle działających mechanikach typu policja.
Do tego co robi Ubisoft się już przyzwyczajno, po 5 latach już prawie dogonili Wiedźmina 3Cyberpunk broni się fabułą wątku głównego oraz smaczkami wątków pobocznych i robi to na niespotykaną wręcz skalę, która czasem bije na głowę inne tuzy rynku jak RDR2 , GTAV, czy już właściwie śmieszne "wielkie" Assassyny.....
Naśmiewanie się z takich rzeczy jak tryb TPP , który przecież normalnie w grze nie występuje jest żałosne....
Jasne gra wymaga poprawek otaczającego fabułę świata ale to już widzieliśmy nie raz choćby wspomniana wyżej Valhalla,,,,,,tylko tam nikt nie robi z tego takiego szamba w internecie jak w przypadku Cyberpunk. A błędów nie robi tylko ten co NIC nie robi....
Grałeś w ogóle Cyberpunk?Trzeba powiedzieć, że CD Projekt się nie popisał. Gra ładna wizualnie, ale nic poza tym. Fabuła fantastyczna ale udział gracza jest tak znikomy i płaski że generalnie tylko jest się widzem a nie uczestnikiem. Świat stworzony jest fantastyczny ale interakcja z nim jest żadna, równie dobrze można by stworzyć małe zamknięte przestrzenie, tylko w tle wstawić jako 'backgroud' z widokiem na miasto żeby sobie na nie popatrzeć. Przy takim materiale, żeby tak mało zrobić, słabo i miernie. Najbardziej boli mnie to że to co było przedstawiane w materiałach promocyjnych a to co dostaliśmy to dwa różne produkty, jestem mocno rozczarowany i do następnej gry CDProjektu będę podchodził z głęboką rezerwą, urazą i niesmakiem.
Mnie tam błędy bolą najmniej, boli mnie ta wszędobylska pustka poza głównym wątkiem fabularnym który kończy się końcem sensownej rozgrywki. Tak zgadza się jest też kilka lepszych misji pobocznych z dość ciekawą fabułą ale to tylko namiastka głębi fabuły W3 i szczątkowe uczucie zaangażowania pozwalające dotrwać do końca czy raczej końców.
Jak mówisz jest to kwestia gustu i racja 100% jednak moje "gusta" zostały tylko podrażnione pięknym światem w którym nie ma po co pozostać.
Gram w Cyberpunk, i to jest moja obserwacja jako gracza.Grałeś w ogóle Cyberpunk?
ok dzięki za odpowiedź a chociaż raz zapolowałeś na gościa z cyberpsychozą? bo o wątkach pobocznych wspominać nie będę.....za dużo pisania a tym bardziej świetnego grania Dla mnie pierwsze zetknięcie z cyberpsychopatycznym zrobiło mega wrażenie no i genialnie walczy się kataną oraz ostrzami "modliszka" w zwykłych zaułkach z gangami....no ale jak ktoś pisał wyżej...."De gustibus non est disputandum".Gram w Cyberpunk, i to jest moja obserwacja jako gracza.