Mam wrażenie, że część screenshotów się nie ładuje. U mnie wszystko śmiga, przed chwilą sprawdzałem.
Wroobelek Mentor #41 May 4, 2021 nc_01 said: Mam wrażenie, że część screenshotów się nie ładuje. Click to expand... U mnie wszystko śmiga, przed chwilą sprawdzałem.
nc_01 said: Mam wrażenie, że część screenshotów się nie ładuje. Click to expand... U mnie wszystko śmiga, przed chwilą sprawdzałem.
Vattier CD PROJEKT RED #42 May 4, 2021 nc_01 said: Mam wrażenie, że część screenshotów się nie ładuje. View attachment 11215450 Click to expand... Dzięki za tip! Rzeczywiście był problem z kilkoma screenami, ale już naprawione
nc_01 said: Mam wrażenie, że część screenshotów się nie ładuje. View attachment 11215450 Click to expand... Dzięki za tip! Rzeczywiście był problem z kilkoma screenami, ale już naprawione
Vattier CD PROJEKT RED #43 Apr 23, 2025 Kiedy ostatnio byliście w Night City? Nawet wczoraj, to zbyt dawno, nie? No to wybierzmy się tam ponownie, miasto jest piękne jak zawsze! Sami zresztą zobaczcie na tych screenshotach z Nintendo Switch 2.
Kiedy ostatnio byliście w Night City? Nawet wczoraj, to zbyt dawno, nie? No to wybierzmy się tam ponownie, miasto jest piękne jak zawsze! Sami zresztą zobaczcie na tych screenshotach z Nintendo Switch 2.