Andrzej Gołota....Iquen13 said:Nom, byloby supcio gdyby to, o czym gadamy bylo prawda. Jakis kozacki aktor w roli Geralta... Kogo byscie postawili?
jako CahirLepszy byłby Zakościelny albo Małaszyński ...
A jaki aktor się w tych filmach, że tak powiem, powtarza?Iquen13 said:Hmm... Ja bym wadzil tego aktora z filmu "Waleczne Serce" i "Tanczacy z wilkami". Oczywiscie nie mowie o polskiej produkcji, tylko o Holywoodzkiej.
Mniej więcej o to mi chodziło wcześniej słabo się wczuł i nie nadawał się tak bardzo, choć przyznaje próbował się wybronić.Marrcinuss said:Jeśli mają zrobić chłam jak poprzedni film i serial to lepiej niech nie robią nic.... Nawiązując do Żebrowskiego to nie pasuje do roli Geralta, i nie jest to spowodowane tym, że nie lubię tego aktora tylko po prostu nie nadaje się do tej roli....
Ale mu nie wyszło... Więc jeśli mają zrobić nowy film na podstawie sagi to Geralta niech zagra inny aktor a akcja filmu niech będzie bardzo zbliżona do tej z sagi, a nie tak, że scenarzysta sobie wymyśli coś całkiem innego... Można zrobić to tak by wilk był syty i owca cała przykładem jest Władca Pierścieni....Filo93 said:Mniej więcej o to mi chodziło wcześniej słabo się wczuł i nie nadawał się tak bardzo, choć przyznaje próbował się wybronić.
Gdyby naprawdę się przyłożyli i zrobili film np. na podstawie pierwszej części sagi: Krew elfów a później kontynuowali to było by wspaniale. Ważne aby dobrze dobrali aktorów. No i aby podjęli się tego profesjonaliści.Marrcinuss said:Ale mu nie wyszło... Więc jeśli mają zrobić nowy film na podstawie sagi to Geralta niech zagra inny aktor a akcja filmu niech będzie bardzo zbliżona do tej z sagi, a nie tak, że scenarzysta sobie wymyśli coś całkiem innego... Można zrobić to tak by wilk był syty i owca cała przykładem jest Władca Pierścieni....Marrcinuss said:Mniej więcej o to mi chodziło wcześniej słabo się wczuł i nie nadawał się tak bardzo, choć przyznaje próbował się wybronić.
Mi się w filmie Jaskier nie podobał zupełnie inaczej go sobie wyobrażałem a i tak Zbigniew Zamachowski do tej roli nie pasował wg mnie.I tak było w sytuacji pierwszego filmu. Która rola tam było dobrze zagrana? Może Jaskier i Borch Trzy Kawki.
Ponieważ aktor pod względem samego wyglądu nie pasowała do Jaskra. Ale rola jedna z lepiej zagranych.Aard123 said:Mi się w filmie Jaskier nie podobał zupełnie inaczej go sobie wyobrażałem a i tak Zbigniew Zamachowski do tej roli nie pasował wg mnie.I tak było w sytuacji pierwszego filmu. Która rola tam było dobrze zagrana? Może Jaskier i Borch Trzy Kawki.
Ani efektów specjalnych tam nie było (jeden smok i to zrobiony nieudolnie), ani szacun się dla Pana Szczerbica i całej reszty nie należy. I kogo Ty nazywasz prawdziwym fanem?Takie dobrze, iż bym wolał gdyby ten film nigdy nie powstał. Może ktoś inny zdecydowałby się na ekranizację książek, a tak raczej się na to nie zanosi.LogoSxX said:Mi się podobał ;DTylko te efekty specjalne to nie wypał (finanse) ale dobrze że ktoś się zabrał za to ! Prawdziwy fan ! Szacuneace:
Racja, gdyby ten film i serial nie powstał, albo nawet gdyby powstał na niskim poziomie, gdyby tylko był zgodny z książkami Sapkowskiego... można sobie gdybać... Mam nadzieję, że może kiedyś powstanie 5 częściowy film oparty na sadze i serial oparty na opowiadaniach, na który nie będziemy musieli narzekać.Nightbring3r said:Ani efektów specjalnych tam nie było (jeden smok i to zrobiony nieudolnie), ani szacun się dla Pana Szczerbica i całej reszty nie należy. I kogo Ty nazywasz prawdziwym fanem?Takie dobrze, iż bym wolał gdyby ten film nigdy nie powstał. Może ktoś inny zdecydowałby się na ekranizację książek, a tak raczej się na to nie zanosi.Nightbring3r said:Mi się podobał ;DTylko te efekty specjalne to nie wypał (finanse) ale dobrze że ktoś się zabrał za to ! Prawdziwy fan ! Szacuneace: