Dorota jest idealną kompanią do głupich żartów podczas wyjazdówTak na marginesie: koleżanka się nie złościła za te "różki"![]()
Ale tak serio to teraz rozpoczynamy ważniejsze i ciekawsze projekty
Dorota jest idealną kompanią do głupich żartów podczas wyjazdówTak na marginesie: koleżanka się nie złościła za te "różki"![]()
Pewnie obmyśla jakiego tobie spłatać psikusaDorota jest idealną kompanią do głupich żartów podczas wyjazdówJuż jej przeszło. Teraz tylko mówi do mnie per kut****rzu
![]()
Mam nadzieję, że poinformujesz nas o tym.Ale tak serio to teraz rozpoczynamy ważniejsze i ciekawsze projektyczyli habitat marsjański, ale o tym niebawem
![]()
Ciekawi mnie, jak sobie to wszystko wyobrażacie. :yesAle tak serio to teraz rozpoczynamy ważniejsze i ciekawsze projektyczyli habitat marsjański, ale o tym niebawem
![]()
cożCiekawi mnie, jak sobie to wszystko wyobrażacie. :yes
Ukradłeś mi komentarz!Bardzo ciekawie to wygląda.![]()
Fajnie to wszystko zaprojektowane. Podoba mi się. :thumbup:
Oto pora zacząć coś pokazać w związku z bazą marsjańską. Dam Zero tekstu i na nieświadomych niczego zabłąkanych forumowiczach sprawdzę, czy rysunku bronią się same
No gratulacje.
Tak przy okazji: chwila zadumy nad głębią internetów... pisze na forum jakiś orzech, do tego darth, aż tu nagle się okazuje, że doktorant, że ho ho. Jakie to smaczne![]()