Opowieści ze społeczności

+
Przez dwie dekady wszystkie przygody, historie i wyzwania tworzyliśmy z myślą o naszej społeczności.

Dużą częścią tej społeczności jest nasz zespół moderatorów, więc w duchu obchodów 20-lecia poprosiliśmy ich o opowiedzenie nam swoich historii:

Dziękujemy wszystkim naszym moderatorom za pasję i dedykację jaką obdarzają nas i całą społeczność dbając o przyjemność rozmów przez te wszystkie lata. Dziękujemy także wszystkim osobom, które brały udział w tych dyskusjach, niezależnie od tego, czy byliście z nami od samego początku, czy dopiero niedawno dołączyliście do społeczności. Wszyscy razem zbudowaliśmy tę społeczność i nie możemy się doczekać kolejnych lat pełnych Waszej pasji. Jesteście rewelacyjni!

To jednak nie jest kres świętowania! Niektórzy z Was pewnie pamiętają domyślne awatary, które niegdyś mieliśmy na Forum. Mamy nadzieję, że będą Wam dobrze służyć i umilą oczekiwanie na kolejne niespodzianki, które Wam szykujemy…

Ech ... z moderatorami jest jak z takim starszym bratem, który utrudnia Wam życie, ale zawsze chce dla Was dobrze ;)

DZIĘKUJĘ, ŻE JESTEŚCIE :)
IMG_3694.jpeg

IMG_3695.jpeg

Tak, wiem, powtarzam się.
Nie mogłem się powstrzymać.

Niestety z powodu wyjazdu zagranicznego nie mogłem uczestniczyć w tych nagraniach, ale moi koleżanki i koledzy powiedzieli chyba wszystko, co sam bym chciał powiedzieć, gdybym miał okazję :). Chyba tylko z jednym bym się wyłamał, bo niezmiennie moją ulubioną grą Redów pozostaje pierwszy Wiedźmin :). Choć pozostałe też są świetne i spędziłem w nich setki godzin.

Top Bottom