@GosuPL
Czy jesteś za NVIDIA czy za AMD? Bo widzę że bardziej za NVIDIA ale bardzo chciałbym, żeby AMD pokazało, że stać ich na dobrą grafikę, a nie tylko dobrymi slajdami.
Jestem za sprzętem który jest lepszyNa ten moment Nvidia króluje i tyle.
Chociaż mimo wszystko ja lubię technologie Nvidii jak Physx itd. Także ich karty kupuje.
Karty AMD też miewałem. Z tym, że ja celuje w absolutny high end także , tak to wygląda ;-)
W listopadzie 2014 roku kupiłem do mojego leciwego już*MacBooka dysk SSD 120 GB firmy GOOD RAM. Kilka dni temu padł - myślałem, że to wina systemu, bo kilka razy się zacinał podczas pracy ale za 4 takim zacięciem padł na amen - poznałem, że jest to wina dysku, bo podczas startu systemu nie działały żadne komendy klawiatury, nie chciał też*odpalić instalacji systemu OS X z pendrive. Dysk oddałem na gwarancji do komputronika. W ciągu 14 dni mam dostać*nowy, ale rozważam opcję dopłaty i kupienia Cruciala - mam taki 240 GB w PC i dobrze się sprawuje.
@GosuPL
Miałeś rację. Rozczarowałem się....
http://www.benchmark.pl/aktualnosci/xfx-radeon-r9-390x-karta-chlodzenie-double-dissipation.html
Myślę, że jak niezależnie od tego kto co mówi to i tak szpieguje - zwłaszcza gdy jest to USA czy duża globalna firma.
Myślę, że jak niezależnie od tego kto co mówi to i tak szpieguje - zwłaszcza gdy jest to USA czy duża globalna firma.