Hotfix 1.04 — lista zmian

+
w odpowiedzi na pytania dotyczące objętości: gra potrzebuje cos około 55GB, patch drugie tyle. podczas Patch'owania katalog urósł do 128GB - zapewne patch robi odbicie lustrzane wszystkich plików.
wydaje mi się, że sprawdziłeś wagę złego folderu.
Powinieneś sprawdzić wagę głównego folderu gry, a nie całego folderu gog.

Chyba, że w tym folderze masz tylko cyberpunk + folder odpowiedzialny za patch.

Hej":D" ja bym chciał zapytać o jedną drobna rzecz...czy to tak ma być że tracę nóż po każdym rzucie i nie ma go ani w ciele ofiary ani w pobliżu celu? Jestem ciekaw czy to u mnie tak tylko działa czy gra została tak stworzona?

Brak dźwięku chodu przy poruszaniu się V
Przy przeglądaniu się w lustrze w apartamencie V mimo ubioru, V jest goły i ma pipkę zamiast penisa. WTF??
Post automatically merged:

Post automatically merged:

Jackie dalej sobie przechodzi przez drzwi windy.

Last edited:
w odpowiedzi na pytania dotyczące objętości: gra potrzebuje cos około 55GB, patch drugie tyle. podczas Patch'owania katalog urósł do 128GB - zapewne patch robi odbicie lustrzane wszystkich plików.
Ja po patchu mam 65 GB

Attachments

• plik.JPG
    plik.JPG
    41.3 KB · Views: 85
kazdy pach jesli jest instalowany to wielkosc gry zwieksza sie dwukrotnie,jesli masz gre wielkosci 64gb to wtedy potrzebujesz co najmniej 128gb miejsca na dusku plus 10% jesli masz SSD dysk,jesli nie masz wysatarczajacego miejsca to proces instalacji patcha moze sie mocno wydluzyc,ja mam wolne miejsce na dusku SSD 97gb wiec musialem troche poczekac na instalacje patcha

Wielka prośba do devteamu, by pozwolili na przebindowanie klawiszy odpowiadających za menusy.
Jestem leworęczny i we wszystkie gry gram po drugiej stronie klawiatury [PL:" jako analog WASD].
Niestety, prawie wszystko jest hardcoded i nie mogę się normalnie poruszać, a ręczne zmiany configów
nie pomagają (gdy ustawię sobie sterowanie poruszania tak, jak chce, to okazuje się, że automatycznie włączam
menu perków). Co śmieszniejsze, przy próbie bindowania P w klawiszach "na pieszo", dostaję komunikat, że jest to
niemożliwe, ale w kontrolkach samochodu bindowanie jest możliwe...
Dodatkowo, niektóre opcje po zmianie bindingu (niezależnie, czy zmieniam legalnie w grze, czy przez pliki configowe)
i tak nie działają, np. funkcje obracania postacią w menusach.

Ja jednak poczekam na kolejne patche na PC. Mam nadzieję, że z powodu porażki na konsolach nie skupicie się tylko na tym problemie zapominając o PC. Zagrałem 1,5 godziny i widzę, że nie ma sensu grać dalej. Bugów masa, mógłbym całą litanie wypisać. Zaczyna się już w opcjach kiedy za każdym włączeniem gry trzeba ustawić sobie angielski dubbing, bo sam się resetuje na polski.

Wielka prośba do devteamu, by pozwolili na przebindowanie klawiszy odpowiadających za menusy.
Jestem leworęczny i we wszystkie gry gram po drugiej stronie klawiatury [PL:" jako analog WASD].
Niestety, prawie wszystko jest hardcoded i nie mogę się normalnie poruszać, a ręczne zmiany configów
nie pomagają (gdy ustawię sobie sterowanie poruszania tak, jak chce, to okazuje się, że automatycznie włączam
menu perków). Co śmieszniejsze, przy próbie bindowania P w klawiszach "na pieszo", dostaję komunikat, że jest to
niemożliwe, ale w kontrolkach samochodu bindowanie jest możliwe...
Dodatkowo, niektóre opcje po zmianie bindingu (niezależnie, czy zmieniam legalnie w grze, czy przez pliki configowe)
i tak nie działają, np. funkcje obracania postacią w menusach.
@_Patrol wziął na siebie ten ciężar i ogarnął fixa dla osób leworęcznych.
Póki po stronie REDów cisza w tej kwestii i brak oficjalnego rozwiązania, polecam skorzystać z tego.

Problem z operacja firestorm u mnie i u wielu innych osób, u mnie na xbox one s nie da sie zestrzelic wierzyczek nawet reinstalacja gry nie pomogla czekamy na naprawe tego błędu

@_Patrol wziął na siebie ten ciężar i ogarnął fixa dla osób leworęcznych.
Póki po stronie REDów cisza w tej kwestii i brak oficjalnego rozwiązania, polecam skorzystać z tego.
Dzięki za info. Niestety, srednio to rozwiązuje mój problem, no ale jest szansa na nieco większy komfort,
choć strzałkami nie grałem od jakichś 20 lat. (PL:" rulez, leworęczni, naprawdę sprawdźcie to). ;)

EDIT:
Na NEXUSie znalazłem mod pozwalający rebindować klawisze menu i dodający opcję chodu!
Może jednak będę mógł pograć na mojej konfiguracji. :D

Last edited:
Dzięki za info. Niestety, srednio to rozwiązuje mój problem, no ale jest szansa na nieco większy komfort,
choć strzałkami nie grałem od jakichś 20 lat. (PL:" rulez, leworęczni, naprawdę sprawdźcie to). ;)
Po co mod jeśli można przypisać każdy z klawiszy korzystając z mojego poradnika.
Gdybyś chwilkę pomyślał, to byś edytował sam i miał radochę ;)
***************************************************************************************
A co do aktualizacji i obecnie naszej nie bójmy się tego wyrazu ulubionej gry.

Odwiedziłem dziś jeden z salonów x-kom, aby coś odebrać i tak się składa, że w tym salonie jest strefa gracza.

W strefie gracza odpalony był oczywiście Cyberpunk 2077 na konsoli, która podłączona była do TV.
Podchodzę z ciekawości, aby porównać mój piękny wygląd gry dzięki Nvidia RTX i przeżyłem szok.
Totalna porażka.
Czekając na swój numerek konwersowałem z jednym z pracowników i doszliśmy do wniosku, że wydajny PC, to jest sprzęt do grania, a nie konsole,a dwa, to chyba gracze starszych konsol nie myślą, że cp2077 będzie u nich wyglądał, jak na karcie graficznej Nvidia RTX z włączonym ray tracing.

Życzę wszystkim konsolowcom, aby tak właśnie wyglądała gra, bo mamy czerpać przyjemność z gry, a nie się denerwować.

Po co mod jeśli można przypisać każdy z klawiszy korzystając z mojego poradnika.
Gdybyś chwilkę pomyślał, to byś edytował sam i miał radochę ;)
***************************************************************************************
A co do aktualizacji i obecnie naszej nie bójmy się tego wyrazu ulubionej gry.

Odwiedziłem dziś jeden z salonów x-kom, aby coś odebrać i tak się składa, że w tym salonie jest strefa gracza.

W strefie gracza odpalony był oczywiście Cyberpunk 2077 na konsoli, która podłączona była do TV.
Podchodzę z ciekawości, aby porównać mój piękny wygląd gry dzięki Nvidia RTX i przeżyłem szok.
Totalna porażka.
Czekając na swój numerek konwersowałem z jednym z pracowników i doszliśmy do wniosku, że wydajny PC, to jest sprzęt do grania, a nie konsole,a dwa, to chyba gracze starszych konsol nie myślą, że cp2077 będzie u nich wyglądał, jak na karcie graficznej Nvidia RTX z włączonym ray tracing.

Życzę wszystkim konsolowcom, aby tak właśnie wyglądała gra, bo mamy czerpać przyjemność z gry, a nie się denerwować.
Z poziomu moda mogę edytować klawisze bez potrzeby wyłączania gry?

Zadanie policyjne " igła w stogu siana ". Po otwarciu kontenera i sprawdzeniu wszystkich skrzyń w tym przeskanowaniu dalej informacja o przeszukanie kontenera. Nie da się zakończyć questa.

Pewnie otworzyłeś kontener hackiem, też tak miałem. Ale jak załadowałem stan sprzed otwarcia i otworzyłem go normalnie, to po przeszukaniu kontenera zaliczyło mi zadanie.

Ogólnie mam wrażenie że gra z początku historii ma większe problemy niż w środku.. jakby trzeba było przeczekać ale może mi się tylko wydaje, x one s

Witam
mam pytanie odnośnie jednej z misji. Mianowicie, ,, Kontrakt: skóra, której potrzebuję" Wypełniłem wszystko ale jak próbuję się połączyć do komputer nic się nie dzieję (nie pojawia się specyficzny ,, kodołamacz") i gra się zawiesza. Da się to jakoś obejść czy trzeba czekać na łatkę?

Top Bottom