Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    SUGESTIE
  • FABUŁA
    ZADANIA GŁÓWNE ZADANIA POBOCZNE KONTRAKTY
  • ROZGRYWKA
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    PC XBOX PLAYSTATION
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA)
TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA)
INNE GRY
Menu

Register

Materiały graficzne z Wiedźmina - opinie i komentarze

+
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • …

Go to page

• 233
Next
First Prev 77 of 233

Go to page

Next Last
T

tibor

Forum veteran
#1,521
Aug 25, 2005
Podobna sytuacja była w grze Polanie II... tam był własnie podziemny tunel w jednym miejscu, a w kolejnym queście, w którym powtarzała się sytuacja, dochodziliśmy do łódki i automatycznie byliśmy przenoszeni do miejsca docelowego

M

marrak.178

Forum veteran
#1,522
Aug 25, 2005
Tibor said:
Prawdę mówiąc dopiero pobieram ten filmik z systemem dnia i nocy... Ale z tego co mówicie to mam trzy wizje dostania się Geralta na teren tej wyspy, na której znajduje się dworzyszcze. Pierwszy: podziemny tunel, labirynt. Drugi: przepłynie łódką. Trzeci: po prostu zostaniemy tam przeniesieni...
Click to expand...
to nie filmik tylko seria zdjec...radze zwrocic uwage ze chmury sie malo przemieszczaja...cos trzeba z tym zrobic

U

username_2059783

Forum veteran
#1,523
Aug 25, 2005
marrak said:
Tibor said:
Prawdę mówiąc dopiero pobieram ten filmik z systemem dnia i nocy... Ale z tego co mówicie to mam trzy wizje dostania się Geralta na teren tej wyspy, na której znajduje się dworzyszcze. Pierwszy: podziemny tunel, labirynt. Drugi: przepłynie łódką. Trzeci: po prostu zostaniemy tam przeniesieni...
Click to expand...
to nie filmik tylko seria zdjec...radze zwrocic uwage ze chmury sie malo przemieszczaja...cos trzeba z tym zrobic
Click to expand...
ehh..na stronce w komentarzach Mike pisał o tym,że "sztucznie" na skróty przyspieszano czas aby obejrzeć zmiany - stąd mogą być te błędy - a na trailerze przecież było widać jak na dłoni,że się przemieszczają

T

tibor

Forum veteran
#1,524
Aug 25, 2005
Tak wiem, że to seria zdjęć, ale wtedy, gdy to pisałem jeszcze o tym nie wiedziałem, byłem na etapie pobierania tego "pliku".

M

marrak.178

Forum veteran
#1,525
Aug 25, 2005
Geno said:
marrak said:
Tibor said:
Click to expand...
Click to expand...
ehh..na stronce w komentarzach Mike pisał o tym,że "sztucznie" na skróty przyspieszano czas aby obejrzeć zmiany - stąd mogą być te błędy - a na trailerze przecież było widać jak na dłoni,że się przemieszczają
Click to expand...
ale skoro sztucznie przyspieszyli to...co samo slonce ruszyliwstrzymal chmury ruszyl slonce ciekawe kto to taki z CDPR - astronom

U

username_2059783

Forum veteran
#1,526
Aug 25, 2005
marrak said:
Geno said:
marrak said:
Tibor said:
Click to expand...
Click to expand...
Click to expand...
ale skoro sztucznie przyspieszyli to...co samo slonce ruszyliwstrzymal chmury ruszyl slonce ciekawe kto to taki z CDPR - astronom
Click to expand...
Może w wtedu coś "fiksuje" w końcu to sztuczny system - nie wiem - może skrypty wariują - Mike napomknął coś o tym jeszcze ,że w takich właśnie przypadkach wariują NPCe

M

marrak.178

Forum veteran
#1,527
Aug 25, 2005
mam nadziej ze tak wlasnie jest i niebo jest bardziej "ruchawe"

U

username_2059807

Forum veteran
#1,528
Aug 25, 2005
marrak said:
mam nadziej ze tak wlasnie jest i niebo jest bardziej "ruchawe"
Click to expand...
Napewno tak jest ponieważ statyczne niebo przy dzisiejszych możliwościach nie wyglądało by zbyt ciekawie. Pozatym że niebo się rusza da się stwierdzić oglądając trailer

U

username_2060282

Forum veteran
#1,529
Aug 25, 2005
Chcecie grać i patrzeć w niebie cały czas, no ludzi dajcie spokój podziwiać zachód czy wschód słońca oki zagdzam się. A jak się wam trafi bezchmurny dzień ? też będziecie narzekać że satyczne...

M

marrak.178

Forum veteran
#1,530
Aug 26, 2005
widze ze Falen sie pokazal...dobry wieczor jak urlop? a tak na prawde to mam pytanie odnosnie "nie ruchawych" chmur...czy wynika to wlasnie z powodu sztucznego przyspieszenia??? cz one po prostu tak malo sie przmieszczaja? (ze wzgledu na silnik)?

J

JustAnotherTest

Forum veteran
#1,531
Aug 26, 2005
marrak said:
widze ze Falen sie pokazal...dobry wieczor jak urlop? a tak na prawde to mam pytanie odnosnie "nie ruchawych" chmur...czy wynika to wlasnie z powodu sztucznego przyspieszenia??? cz one po prostu tak malo sie przmieszczaja? (ze wzgledu na silnik)?
Click to expand...
Są one winikiem sztucznej zmiany czasu, po prostu czas był zmieniany komendą, a nie naturalnie. Na poprzednim trailerze to dobrze widać chyba (tym z E3 2005).

U

username_2059853

Forum veteran
#1,532
Aug 26, 2005
To jak juz tu jestes to powiedz prosze jakiej dlugosci jest pokazowy filmik z targow, taki jak z E3?

T

tibor

Forum veteran
#1,533
Aug 26, 2005
Co do prezentacji, to Fallen mówił coś w komentarzach na głównej stronie, że być może zostanie ona nam udostępniona pod koniec TzW. Co do czasu trwania to moim zdaniem jest on podobny do tej z E3...

U

username_2060282

Forum veteran
#1,534
Aug 26, 2005
Nowe zaprezentowane screeny można już było sobie zassać z zagranicznych serwisów . Ja myślalem, że coś nowego zaprezentujecie . No nic czekam na jutro.

M

matej

Forum veteran
#1,535
Aug 26, 2005
Screeny te które się pojawiły już widzieliśmy wcześniej ale będą jeszcze nowe rendery których jeszce pewnie nie widzielismy bo byśmy je już widzieli na zagranicznych serwisach.

J

JustAnotherTest

Forum veteran
#1,536
Aug 26, 2005
Tibor said:
Co do prezentacji, to Fallen mówił coś w komentarzach na głównej stronie, że być może zostanie ona nam udostępniona pod koniec TzW. Co do czasu trwania to moim zdaniem jest on podobny do tej z E3...
Click to expand...
Filmy są właśnie w obróbce.

T

tibor

Forum veteran
#1,537
Aug 26, 2005
Obejrzałem właśnie te "nowe" screeny... ale niestety wszystkie już widziałem. Mogę tylko powtórzyć to co mówiłem wcześniej...są piękne. Może przynajmniej rendery będą dla mnie miłym zaskoczeniem... Chociaż pewnie o Triss nie ma co marzyć

U

username_2059783

Forum veteran
#1,538
Aug 26, 2005
Tibor said:
Obejrzałem właśnie te "nowe" screeny... ale niestety wszystkie już widziałem. Mogę tylko powtórzyć to co mówiłem wcześniej...są piękne. Może przynajmniej rendery będą dla mnie miłym zaskoczeniem... Chociaż pewnie o Triss nie ma co marzyć
Click to expand...
Sczerze mówiąc to ja nie chciałbym za bardzo oglądać głównych bohaterów albo znanych miejsc jak KM zanim nie będę miał gry w łapskach - wolę niespodziankę Wystarczy ,że np. wiem jak Geralt wygląda a wygląda bardzo dobrze

T

tibor

Forum veteran
#1,539
Aug 26, 2005
Geno-> To ciągle jesteś Ty? Czy może Cię sklonowali, i od tej pory tylko pochlebnie się wyrażasz o grze i o materiałach z niej? Zero narzekania... no nie wiem co o tym myśleć Ja natomiast chciałbym zobaczyć głównych bohaterów i inne istotne lokacje, w tym Kaer Morhen...Ale Triss no to obowiązkowo

N

nowy

Forum veteran
#1,540
Aug 26, 2005
Kaer Morhen chyba byl juz pokazany gdzies na screnach, przynajmniej mi sie wydaje ze to bylo Kaer Morhen, jedyne co chcialbym nowego w renderach zobaczyc to:jakis elf (lepiej elfka ), krasnolud i niehumanoidalny potwor

Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • …

Go to page

• 233
Next
First Prev 77 of 233

Go to page

Next Last
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

CD PROJEKT®, Cyberpunk®, Cyberpunk 2077® are registered trademarks of CD PROJEKT S.A. © 2018 CD PROJEKT S.A. All rights reserved. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.