Poza absurdalnie krótkim czasem rundy (mam nadzieję, że da się go zwiększyć w opcjach) wygląda bardzo fajnie. Wiadomo, czy będą dostępne starcia z botami?Kolejne materiały z rozgrywki
Nic nie wiem o botach ani o tym, żeby było cokolwiek poza multi.Poza absurdalnie krótkim czasem rundy (mam nadzieję, że da się go zwiększyć w opcjach) wygląda bardzo fajnie. Wiadomo, czy będą dostępne starcia z botami?
Myślę że tyle samo ile w dowolnego innego objective-based FPSa. A domek to tylko jedna mapa, z pewnością będą też większe.Pytanie tylko ile razy można grać takie kilkuminutowe domki.Osobiście wolałbym coś w stylu RS3/SWAT4, ale chyba się nie doczekam.
Gdzie metodyczne i spokojne przeszukiwanie mapy pomieszczenie po pomieszczeniu, dokładne ustawianie się przed wejściem, koordynowanie działań, specjalizacje i zadania, obezwładnianie, komendy głosowe, broń obezwładniająca (gdzie mój SWAT 5 ;P)? Aktualnie wygląda to jak cees z ładnym silnikiem zniszczeń.Nic nie wiem o botach ani o tym, żeby było cokolwiek poza multi.
Czas będzie pewnie do ustawienia, ale 3 min na taki mały domek wygląda na w zupełności wystarczający.
Metodyczne i spokojne? To nie gra z AIGdzie metodyczne i spokojne przeszukiwanie mapy pomieszczenie po pomieszczeniu, dokładne ustawianie się przed wejściem, koordynowanie działań, specjalizacje i zadania, obezwładnianie, komendy głosowe, broń obezwładniająca (gdzie mój SWAT 5 ;P)? Aktualnie wygląda to jak cees z ładnym silnikiem zniszczeń.
Liczę, że tylko jeden z wielu (i to nie główny) trybów rozgrywki.
To nie ma nic do rzeczy. :scold:Metodyczne i spokojne? To nie gra z AI![]()