Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    SUGESTIE
  • FABUŁA
    ZADANIA GŁÓWNE ZADANIA POBOCZNE KONTRAKTY
  • ROZGRYWKA
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    PC XBOX PLAYSTATION
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA)
TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA)
INNE GRY
Menu

Register

Batman Arkham

+
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 31
  • 32
  • 33
First Prev 33 of 33

Go to page

HuntMocy

HuntMocy

Moderator
Nov 28, 2019
Tego Gacka robi ekipa od Arkham Origins, nie od Arkham Knighta, a jeśli gra faktycznie będzie kontynuacją tamtej części (czyli wciąż przed Arkham Asylum) to ewentualny batmobil nie będzie czołgiem ;)

• RED Point
Reactions: Yakin
Yakin

Yakin

Moderator
Nov 28, 2019
To, że był czołgiem, to mi właściwie nie przeszkadzało. Najgorsze były misje z pościgami. Ile ja się przy nich nakląłem, to tylko ja wiem. Ze dwa razy nawet chciałem rzucić grę w cholerę po tym jak po raz enty nie mogłem kogoś tam dogonić.

HuntMocy

HuntMocy

Moderator
Dec 13, 2019
Ależ mnie rozczarowało tegoroczne TGA :/ Tak mocno teasowali nowego Batmana, jeszcze wczoraj aktor użyczający głosu tytułowej postaci w Origins zachęcał do oglądania gali i co? I nic. Zero.

HuntMocy

HuntMocy

Moderator
Feb 5, 2020
Kolejny dzień, kolejne plotki o serii Arkham. Tym razem jest mowa o miękkim reboocie cyklu będącym przy okazji otwarciem dla całego uniwersum gier bazujących na komiksach DC.

www.ppe.pl

Nowy Batman: Arkham to „lekki reboot”. Twórcy mają budować DC Game Universe

Batman: Arkham jakiego znamy nie będzie kontynuowany. Warner Bros. Montreal otrzymało za zadanie przygotowanie rebootu.
www.ppe.pl www.ppe.pl

• RED Point
Reactions: Nars
kuba_21

kuba_21

Forum veteran
Aug 17, 2020
https://twitter.com/i/web/status/1295374870432407553

R3DAKT3D

r3dakt3d.com
Ponoć jutro o 17:00 mogą zapowiedzieć nowego Batmana.

• RED Point
Reactions: HuntMocy
HuntMocy

HuntMocy

Moderator
Aug 17, 2020
Czyżby zatem jutro miała być oficjalna zapowiedź np. w postaci filmowego zwiastuna z ujawnieniem tytułu, a na DC Fandome rzucą już konkretne mięcho? Kto wie, może doczekamy premiery jeszcze tej jesieni albo na początku 2021, bo z plotek wynika, że ów Batman czyli Gotham Knights miałby zadebiutować jeszcze przed Suicide Squad: Kill the Justice League, a ten ponoć miałby wyjść z końcem przyszłego roku.

Trzymam kciuki za to oraz żeby to była solowa, fabularna przygodna w stylu dotychczasowych gier z serii Arkham, a nie jakieś multi-koop-looter-nie-wiadomo-co :sneaky: Podobnie życzyłbym sobie w przypadku Suicide Squad, bo wystarczy, że Square Enix zniszczyło mi Avengers robiąc z tego klona Destiny. Niech chociaż DC oferuje coś dla mnie.

HuntMocy

HuntMocy

Moderator
Aug 18, 2020
Nahajpowałem się, a ci jak zwykle studzą zapał xD Wygląda na to teraz codziennie będą wrzucać po jednym obrazku.

Jak ktoś chce sprawdzić to niech poda na stronie kod 761.

Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 31
  • 32
  • 33
First Prev 33 of 33

Go to page

Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

CD PROJEKT®, Cyberpunk®, Cyberpunk 2077® are registered trademarks of CD PROJEKT S.A. © 2018 CD PROJEKT S.A. All rights reserved. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.