Forumowe Memy

+
Nudziło mi się, więc stworzyłem mema z Zoltanem. Ja nie mam pomysłu jak go wykorzystać, ale ktoś może coś wyduma ;).
Także tego...

Pozbierałem swoje memy z ostatniego miesiąca, którymi kometowałem bieżące wydarzenia i afery na naszym forum, by nie poginęły w jego mrokach i by trochę ożywić ten temat :p

Komentarz odnośnie rzekomego "downgradu" gry po pokazie trailera Elder Blood:

Komentarz odnośnie zauważalnie mniejszego hejtu po obsuwie premiery niż w przypadku wspomnianego domniemanego obniżenia jakości grafiki:

Dział PR CDP RED zawsze czujny i gotowy do (re)akcji! :p

Flame, flame i jeszcze raz flame...

Afera z roznegliżowaną Ciri w wyuzdanej pozie:

Nieprzyzwoity i niewiedźmiński strój Ciri, hmm...

Ogłoszenie oficjalnych wymagań sprzętowych, tęsknota forumowiczów za downgradem...

Błyskawiczna odpowiedź Redów na zawyżone wymagania sprzętowe:

Odnośnie lekkich narzekań dziennikarzy na grafikę i wyłączenie efektów na pokazie:

Niekończąca się opowieść o downgradzie i wysokich wymaganiach - ciąg dalszy...

Zaskakująco dobra zajawka materiału z pokazu hands-on:

I jeszcze szablon do robienia memów z Cycatą Ciri (CC™ ) ::)

Last edited:
Ciąg dalszy memów, bo temat opada :p

W wywiadzie Atora z Konradem Tomaszkiewiczem pada developerski tekst roku xD

Uwaga, Redzi zaczynają iść na ustępstwa, wprowadzają korony do gry! :p

Dalej odnośnie zwiększonych wymagań, to - jak to kiedyś śpiewali Monty Pythoni - Always Look On The Bright Side of Life :whistle:

Piwo - jest! Popcorn - jest! Można odpalać mój ulubiony topic na tym forum (poza Sensem Życia, ale jego zostawiam sobie na sobotnie wieczory) :p

Expa można zbierać na różne sposoby... :p

Czy w tym temacie można zamieszczać tylko memy dotyczące "życia na forum" czy też ogólnie memy dotyczące Wiedźmina?

Czy w tym temacie można zamieszczać tylko memy dotyczące "życia na forum" czy też ogólnie memy dotyczące Wiedźmina?

"Forumowe memy" Do wiedźminowych zrób najlepiej nowy temat, to może inni też coś wrzucą.

Top Bottom