Proszęczy moze mi ktos podeslac link do sprawdzenia stanu zamowienia, bo stracilem dostep do starego maila, na ktorego to dostalem... (nr zamowienia na szczescie mam)
A zamawiałeś jeszcze ze starego CDP.pl i cyberpunk.sklep.pl? Jeżeli tak to ja wczoraj otrzymałem odpowiedź na maila, że gra zostanie dostarczona w czwartek. Na stronie statusu zamówienia status wczoraj zmienił się na "wysłane" i mogę dzisiaj obserwować drogę mojej przesyłki.Ja mam pytanie kiedy będą dostarczone przedpremierowe zamówienia na fizyczną kopię gry? W oryginalnym zamówieniu było napisane, że będzie dostarczone na dzień przed premierą, czyli dziś powinienem otrzymać pudełko z kodem gry.
Po napisaniu maila na zamowienia_pl@cyberpunk.net przychodzi tylko automatyczna odpowiedź z syndyka z formularzami.
Czy mam czekać, czy mam wypełniać formularz, a jeśli czekać to ile? 10 , 15, 20 grudnia? Kiedy będą wysłane zamówienia?
Zamówienia, są w drodze, jutro będą.Czy ktoś poza mną zamawiał wersie pudełkową w Empiku?Jak u was wygląda status zamówienia?U mnie dalej kompletacja,gra nie została wysłana a byłem zapewniany że będzie.
Gosc na czacie Inpostu napisal, ze paczki beda rozwozone w dniu premiery 10.12.2020, jako paczki Express do godziny 17.
Takze żal
Faktycznie już są wysłane,szkoda tylko że numer monitorowania w moim przypadku nie działa,może za jakiś czas to się zmieni.Zamówienia, są w drodze, jutro będą.
Hej, a mogę Cię dopytać, kiedy zamawiałeś?E-mail od Media Expert
Na rozbudzenie nadziei napiszę, że mój status InPostowy od "w przygotowaniu" przeszedł od razu do "przyjęty w sortowni", więc ominął "odebrane od nadawcy". Możliwe więc, że Twoje już tam nie leży, ale nie dali Ci jeszcze znaćYup. Wiem że to problem 1 świata ale niech sobie w buty wsadzą taką EK. Co ciekawe zgodnie ze statusem na inposcie, paczka leży w centrum logistycznym od wczoraj, więc to wcale nie jest tak że nie mogły zostać dostarczone dziś. Z jakiegoś powodu ktoś przekisił je jeden dzień. Ehh cóż za zawód.
Hej, a mogę Cię dopytać, kiedy zamawiałeś?
Na rozbudzenie nadziei napiszę, że mój status InPostowy od "w przygotowaniu" przeszedł od razu do "przyjęty w sortowni", więc ominął "odebrane od nadawcy". Możliwe więc, że Twoje już tam nie leży, ale nie dali Ci jeszcze znać![]()
U mnie to tak wygląda.
no to ekstra, zeby sie zaraz nie okazalo, ze spadla gdzies komus z paletyU mnie to tak wygląda.
Inpost teraz ma spory zapierdziel i często statusy w apce i na stronie pojawiają się ze sporym opóźnieniem albo i nawet niektóre kroki są wręcz pomijane, także myślę że nie ma co się tym przejmować i jutro na spokojnie wyczekiwać paczki.no to ekstra, zeby sie zaraz nie okazalo, ze spadla gdzies komus z palety
Potwierdzam, u mnie od 6 listopada chyba wisiał status, że paczka została nadana, a wczoraj od razu po godzinie 14 nadszedł komunikat, że paczka czeka już w paczkomacie.Inpost teraz ma spory zapierdziel i często statusy w apce i na stronie pojawiają się ze sporym opóźnieniem albo i nawet niektóre kroki są wręcz pomijane, także myślę że nie ma co się tym przejmować i jutro na spokojnie wyczekiwać paczki.
U mnie to samo co u Ciebie i nie liczę na to, że dziś dostanę
to są "elyty"