Godzina premiery gry

+
czy moze mi ktos podeslac link do sprawdzenia stanu zamowienia, bo stracilem dostep do starego maila, na ktorego to dostalem... (nr zamowienia na szczescie mam)

czy moze mi ktos podeslac link do sprawdzenia stanu zamowienia, bo stracilem dostep do starego maila, na ktorego to dostalem... (nr zamowienia na szczescie mam)
Proszę
Post automatically merged:

Dzieki, widze ze w inposcie jest od 26. listopada gotowe do nadania (edycja kolekcjonerska)
Nic o paczkomacie jak kolega wczesniej nie dostalem, wiec chyba przyjdzie mi jutro czekac na kuriera caly dzien.

Nie wiecie moze, czy da sie w inposcie zmienic sposob dostawy na paczkomat o polnocy, jak ktos wczesniej widze ze dostanie? ;)

Edit: widze ze to z Media Expert, wiec pewnie tylko oni taka usluge dodali.
Post automatically merged:

Gosc na czacie Inpostu napisal, ze paczki beda rozwozone w dniu premiery 10.12.2020, jako paczki Express do godziny 17.
Takze żal

Last edited:
Ja mam pytanie kiedy będą dostarczone przedpremierowe zamówienia na fizyczną kopię gry? W oryginalnym zamówieniu było napisane, że będzie dostarczone na dzień przed premierą, czyli dziś powinienem otrzymać pudełko z kodem gry.
Po napisaniu maila na zamowienia_pl@cyberpunk.net przychodzi tylko automatyczna odpowiedź z syndyka z formularzami.
Czy mam czekać, czy mam wypełniać formularz, a jeśli czekać to ile? 10 , 15, 20 grudnia? Kiedy będą wysłane zamówienia?
A zamawiałeś jeszcze ze starego CDP.pl i cyberpunk.sklep.pl? Jeżeli tak to ja wczoraj otrzymałem odpowiedź na maila, że gra zostanie dostarczona w czwartek. Na stronie statusu zamówienia status wczoraj zmienił się na "wysłane" i mogę dzisiaj obserwować drogę mojej przesyłki.

Ja osobiście pisma do syndyka nie składam, bo opłaconą grę dostanę.

Czy ktoś poza mną zamawiał wersie pudełkową w Empiku?Jak u was wygląda status zamówienia?U mnie dalej kompletacja,gra nie została wysłana a byłem zapewniany że będzie.

Gosc na czacie Inpostu napisal, ze paczki beda rozwozone w dniu premiery 10.12.2020, jako paczki Express do godziny 17.
Takze żal

Yup. Wiem że to problem 1 świata ale niech sobie w buty wsadzą taką EK. Co ciekawe zgodnie ze statusem na inposcie, paczka leży w centrum logistycznym od wczoraj, więc to wcale nie jest tak że nie mogły zostać dostarczone dziś. Z jakiegoś powodu ktoś przekisił je jeden dzień. Ehh cóż za zawód.

Ej, ej, a czemu niektórzy z naszego forum już grają? :oops:
Przechwytywanie.JPG

E-mail od Media Expert
Hej, a mogę Cię dopytać, kiedy zamawiałeś?

Yup. Wiem że to problem 1 świata ale niech sobie w buty wsadzą taką EK. Co ciekawe zgodnie ze statusem na inposcie, paczka leży w centrum logistycznym od wczoraj, więc to wcale nie jest tak że nie mogły zostać dostarczone dziś. Z jakiegoś powodu ktoś przekisił je jeden dzień. Ehh cóż za zawód.
Na rozbudzenie nadziei napiszę, że mój status InPostowy od "w przygotowaniu" przeszedł od razu do "przyjęty w sortowni", więc ominął "odebrane od nadawcy". Możliwe więc, że Twoje już tam nie leży, ale nie dali Ci jeszcze znać :)

Hej, a mogę Cię dopytać, kiedy zamawiałeś?

Na rozbudzenie nadziei napiszę, że mój status InPostowy od "w przygotowaniu" przeszedł od razu do "przyjęty w sortowni", więc ominął "odebrane od nadawcy". Możliwe więc, że Twoje już tam nie leży, ale nie dali Ci jeszcze znać :)
Clipboard01.jpg

To Wy juz jestescie po tym kroku co wyzej? ;)

no to ekstra, zeby sie zaraz nie okazalo, ze spadla gdzies komus z palety
Inpost teraz ma spory zapierdziel i często statusy w apce i na stronie pojawiają się ze sporym opóźnieniem albo i nawet niektóre kroki są wręcz pomijane, także myślę że nie ma co się tym przejmować i jutro na spokojnie wyczekiwać paczki.

Inpost teraz ma spory zapierdziel i często statusy w apce i na stronie pojawiają się ze sporym opóźnieniem albo i nawet niektóre kroki są wręcz pomijane, także myślę że nie ma co się tym przejmować i jutro na spokojnie wyczekiwać paczki.
Potwierdzam, u mnie od 6 listopada chyba wisiał status, że paczka została nadana, a wczoraj od razu po godzinie 14 nadszedł komunikat, że paczka czeka już w paczkomacie.

Na Steamie odliczanie do 01:00. No rozumiem, że wcześniej nie zagram, ale żeby chociaż gra się już zainstalowała i pobrała ewentualne patche.

Czy po pobraniu prawie 10 gb dzisiejszego patcha, też Wam zniknęły z karty na GOG-u widoczne wcześniej bonusy?

Top Bottom