Partanina

+

ghs

Forum veteran
Punkty nagród za zadania dzienne, od czwartej rangi prestiżu wzwyż - jak nie naliczało tak nie nalicza.

Na PRO zmniejszony został limit wymaganych gier do odblokowania 100% mmr z 40 na 25. Legendy nikt oczywiście nie uaktualnił, mam się domyślać nowych zasad?

Szokują też nowe błędy które wydawałoby się nie mają prawa zaistnieć czyli:

-migotanie tekstur na planszach

-wcięło paski przewijania rankingów, można tylko scrollować

-blokady przeglądania cmentarza i talii

Dalej brak elementarnej funkcjonalności "chwyć i upuść".

Last edited:

Alicja.

CD PROJEKT RED
Punkty nagród za zadania dzienne, od czwartej rangi prestiżu wzwyż - jak nie naliczało tak nie nalicza.

Prestiż 4 daje Ci szansę na uzyskanie Punktów Nagród z nagród dziennych, a nie gwarancję.

Na PRO zmniejszony został limit wymaganych gier do odblokowania 100% mmr z 40 na 25. Legendy nikt oczywiście nie uaktualnił, mam się domyślać nowych zasad?

Dzięki za zwrócenie uwagi, jak najszybciej poprawimy.

Pozostałych błędów o których wspominasz jesteśmy świadomi :)

ghs

Forum veteran
Prestiż 4 daje Ci szansę na uzyskanie Punktów Nagród z nagród dziennych, a nie gwarancję.

a to ciekawe co piszesz :) nie chce być złośliwy ale jeżeli prestiż >= 4 to TYLKO szansa na punkty nagród za zadania dzienne to tak jakby za prestiż=5 dać tylko szansę na premkę w czterech pierwszych kartach beczki, albo za prestiż=2 dać szansę że uda się wymienić drugi raz zadanie dzienne ;) brak w tym sensu.

Wydaje mi się, że zatytułowanie tego tematu, jako "partanina" jest niestosowne i może ubliżać osobom, które pracują nad grą. No ale to mi się tak wydaje, bo wpojony mam szacunek do pracy innych osób.

Autorowi tematu @ghs zalecam natomiast zapoznawać się z zasadami gry, zanim w co drugim poście zacznie pisać o jakimś "bugu" związanym z osiągniętym prestiżem. Jak raczyłbyś wejść w kontrakty i zobaczyć kontrakt nazwany "Samodoskonalenie", a dokładniej nagrodę za ten kontrakt, to dowiesz się, że "masz teraz szansę na zdobycie punktów nagród w ramach pomniejszych dziennych nagród". Czy to ma sens, czy nie ma to sensu, to już temat na inną dyskusję. Podane przez Ciebie @ghs przykłady raczej nie są zbyt trafne, bo odnoszą się do całkowicie innych kwestii.

Top Bottom