Agloval said:a co do osiłka to nie mam pojęcia kim może być - ktoś kto nienawidzi zakonu z powodów osobistych i nie ma nic do stracenia (nie dba o pieniądze i o sławę).
Miałem taką teorię ale PanKarol napisał, że to ktoś nowy, powiedziałbym zmyślonyVedymin said:Vedymin said:a co do osiłka to nie mam pojęcia kim może być - ktoś kto nienawidzi zakonu z powodów osobistych i nie ma nic do stracenia (nie dba o pieniądze i o sławę).Może Sigismund Dijkstra? Był chyba dość postawny, więc opis by się zgadzał. Musiał uciekać, a teraz wraca by zabić królów z jakiś powodów, a nie ma już nic do stracenia, wszystko co miał, już stracił
Nie wiem, pewnie jakaś nowa postać wspierająca Geralta w walce, bo chyba nie Jaskier?Agloval said:ano może, tyle że jeśli przyjmiemy że elf to Faolitiarna to powinien on znać Dijkstrę, a tutaj wygląda to tak jakby się dopiero poznawali.a, no i kim jest ten koleś? Stoi razem z Triss i Geraltem gdy elfy(?) do nich strzelają, a potem zabiera ranną(?) Triss gdzieś.
właśnie jakoś tak magowato wygląda...Vedymin said:Nie wiem, pewnie jakaś nowa postać wspierająca Geralta w walce, bo chyba nie Jaskier?Vedymin said:ano może, tyle że jeśli przyjmiemy że elf to Faolitiarna to powinien on znać Dijkstrę, a tutaj wygląda to tak jakby się dopiero poznawali.a, no i kim jest ten koleś? Stoi razem z Triss i Geraltem gdy elfy(?) do nich strzelają, a potem zabiera ranną(?) Triss gdzieś.
Mi się kojarzy z jakimś zakonnikiemAgloval said:właśnie jakoś tak magowato wygląda...Agloval said:Nie wiem, pewnie jakaś nowa postać wspierająca Geralta w walce, bo chyba nie Jaskier?Agloval said:ano może, tyle że jeśli przyjmiemy że elf to Faolitiarna to powinien on znać Dijkstrę, a tutaj wygląda to tak jakby się dopiero poznawali.a, no i kim jest ten koleś? Stoi razem z Triss i Geraltem gdy elfy(?) do nich strzelają, a potem zabiera ranną(?) Triss gdzieś.
Jaskier stoi na podeście jak mają go powiesić i wygląda inaczej wiec nie może być tym kolesiemdazz007 said:A może jednak to Jaskier? Jak zmieniać wyglądy to na całego Ale z twarzą Geralta już się pogodziłem i mi odpowiada, nawet bardzo.
Bo PanKarol bodajże w którymś z wątków pisał że to Jaskierdazz007 said:A skąd wiesz, że to akurat Jaskier? I Geralt stoi obok niego bez pętli na szyi i mu nie pomoże?
Jeśli tak to zwracam honor. A ja mam takie pytanie odnośnie wymagań. Czy diametralnie się zmienią?Psyhe said:Bo PanKarol bodajże w którymś z wątków pisał że to JaskierPsyhe said:A skąd wiesz, że to akurat Jaskier? I Geralt stoi obok niego bez pętli na szyi i mu nie pomoże?