Zlecenia w akcie II

+
A ubijesz tak czy siak . No chyba że masz jakąś metodę by otrzymać szczątki przyjaciela z żywych echinopsów ?

Kiedyś spotkałem dentyste w II akcie,ale teraz latam po domach i nigdzie go znaleźć niemogę,czytałem że czasami łazi sobie po mieście.Gdzie jest jego dom dokładnie?

Verbel said:
Kiedyś spotkałem dentyste w II akcie,ale teraz latam po domach i nigdzie go znaleźć niemogę,czytałem że czasami łazi sobie po mieście.Gdzie jest jego dom dokładnie?
Tam, gdzie w II Akcie mieszkał detektyw.

Jedna sprawa mnie niepokoi a druga to problemy finansowe1.Nastawiłem medalion na magie wcześniej jak byłem u reymonda(czy jakoś tak)to medalion był spokojny,a teraz szaleje jak opentany2.Problemy finansowe za śledztwo ten dedektyw reymond(Azar Javed)chce 200 orenów ja mam 30 bo byłem tak głupi że latałem od dzi*** do dzi*** gdzie są warte ale nie trudne misje?

Pomijając fakt, iż to nie jest wątek na takie rozważania (temat dotyczy questow o nazwie "zlecenie na ..."), wyjaśniam:1. Medalion przy spotkaniu z Raymondem ma szaleć.
Po wizycie Salamander w domu detektywa zostaje on zamordowany, a jego miejsce zajmuje Azar.
2. Powalcz w karczmie na pięści, pograj w pokera (w II Akcie grają Talar, Munro, Carmen, Ogrodnik oraz Vaska). Jak masz jakieś przeczytane księgi w ekwipunku to je sprzedaj.

Ale przecież jak wszedłem do domu dedektywa to były salamandry a on był żywy i zabiliśmy salamandry

Raymond po ucieczce z domu zostaje zabity i jak powiedział Mika jego miejsce zajmuje Azar.
Ciało detektywa znajdziesz w krypcie na cmentarzu, podczas zadania Wdzięczność Grabarza

Ale nie ma takiej linii dialogowej? Czy może dajesz zły alkohol?A u Shani byłeś najpierw?Może by tak się przenieść z tymi pytaniami do innego tematu, bo ten trochę nie odpowiedni (chyba że jest ukryty quest aby zapolować na Grabarza :D)

Kernon said:
Grabarz nie chce mi dać ciała więźnia na sekcje ;/ nie dobry grabarz
Grabarz da ciało jeżeli:
1.Po otrzymaniu wiadomości od "Raymonda" o śmierci świadka udasz się do Shani (najlepiej wieczorem) i pogadasz z nia na temat sekcji.2. Rano po wizycie u Shani pogadasz z Vincentem na temat sekcji zwłok (możesz tez kupić książkę 'Medycyna Sądowa" - jest u Talara i Antykwariusza)3. Pójdziesz do grabarza i poprosisz o ciało więźnia (wyda za butelkę Mahakamskiego dwójniaka). Z grabarzem również można pogadać o sekcji.

Mik@`el Dobrze, że to napisałeś... Ja tego zapomniałem a Kumpel chciał :pOren Leci... I w Dodatku dodam...Że jeżeli chodzi o Sekcje... To:Do Raymonda >>> Shani ( Wieczorem do Domu.. Mi się udało ominąć jędzę [ Jej Babkę ] Bo dałem jej 100 Orenów na Uleczenie Kotka, potem byłem Tam Mile Widziany:D ) >>> Grabarz... >>> Wieczorem do Szpitala Lebiody...Pozdrawiam Wiedźmin_Vesemir

w okolicach zawalonej wieży przemedytuj do polnocy i bedziesz mial ich pelno do wybicia

Edit:
Naprawdę musisz odkopywać stare tematy? Pół roku nic się nie działo, nic nowego nie wniosłeś do dyskusji. Literówkę też przy okazji poprawiłem.
Vatt

Mam problem z misją zlecenie na psy zabijam psy się po nocy po gaju druidów i po jaskini na bagnach ubijam wilki ale żaden nie ma przy sobie psiego sadła które mam oddać grabarzowi

Psy w gaju druidów? Przecież tam nie ma żadnych psów... Liczą się tylko psy zabite w Wyzimie. Nawet z psów ubitych w wiosce ceglarzy nie dostaniesz sadła.

Scalam do istniejącego wątku. Poszukaj chwilę, zanim założysz nowy temat.

Tutaj masz nawet post, gdzie ktoś już pytał o te zlecenie: http://pl.thewitcher.com/forum/index.php?/topic/3505-zlecenia-w-akcie-ii/page__view__findpost__p__222670

Vattghern said:
Scalam do istniejącego wątku. Poszukaj chwilę, zanim założysz nowy temat.

Tutaj masz nawet post, gdzie ktoś już pytał o te zlecenie: http://pl.thewitcher.com/forum/index.php?/topic/3505-zlecenia-w-akcie-ii/page__view__findpost__p__222670
a właśnie że są wilki w gaju druidów bo sam je tam zabijałem żeby zdobyć skóry wilków dla pierca widze że musisz sobie odświeżyć gre

Wilk, to chyba nie to samo co pies o ile się nie mylę :p. Psów w gaju druidów nie ma na pewno. Są tylko w Wyzimie klasztornej i Wiosce ceglarzy (ale z tych w wiosce sadło nie wypada).

Mam zadanie ze słupa "zdobyć 10 języków Topileca" mam 6 sztuk
No i problem jest taki że Topielcy się nie spawnują nie wiem czy to jest normalne czy to jakiś bug ?
Miałem 10 sztuk tych języków ale przypadkowo wykorzystałem kilka :/

Top Bottom