Dobry wieczór. Piszę odnośnie tego samego problemu - brakuje mi też jednego napotkanego gracza, zrobiłem tak jak w tych poradnikach na internecie ale niestety nic to nie daje, ponieważ moje notatki które robię podczas przechodzenia gry (a przechodzę teraz dopiero pierwszy raz) i to co sobie notowałem, z kim można grać - kto daje kartę - pokrywa się z tym co opisują poradniki lecz nie wiem gdzie szukać tej właściwej osoby - w każdej lokacji wszystko sprawdziłem:
Velen i okolice -> z nikim nowym grać nie mogę; (sprawdzone wg poradnika)
Novigrad/Oxenfurt -> myślę że tutaj też wszystko ponieważ sprawdzałem jeszcze raz dokładnie wg poradnika (Znajomy mi mówił żeby z alchemikiem w krematorium zagrać bo też faktycznie nie grałem lecz daje losową kartę pogody ale nie odlicza także jako ten właściwy - Napotkany gracz: 1
Skellige -> Tutaj głównie są karty pogody, zastanawia mnie właśnie jeden kowal z Fyresdal - bo z nim nie grałem a daje losowy składnik rzemieślniczy - to także się tyczy kowala z Ferlund ( sprawdzone wg poradnika - lecz tak jak napisałem wcześniej oni dają losowy składnik)
Myślę czy to nie może być spowodowane tym że nie wykupiłem wszystkich kart od każdego kupca, ale w mojej ocenie jest to bardzo mało prawdopodobne(mam tu na myśli karty powtórki które już mam). Dopiero co zaczynam pierwszy dodatek do Wiedźmina 3: Dziki Gon - Serca z kamienia, skoro mi tego zadania z automatu nie "wyrzuciło" do zakończonych niepowodzeniem to znaczy chyba że jest ktoś/gdzieś związana z tą jedną osobą.
Jeśli ktoś wie, lub autor posta @
majkel3333 znalazł odpowiedź - bardzo bym prosił o odpowiedź.