Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    SUGESTIE
  • FABUŁA
    ZADANIA GŁÓWNE ZADANIA POBOCZNE KONTRAKTY
  • ROZGRYWKA
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    PC XBOX PLAYSTATION
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA)
TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA)
INNE GRY
Menu

Register

Hitman

+
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 6
  • 7
  • 8
First Prev 8 of 8

Go to page

rafal12322

rafal12322

Forum veteran
Nov 8, 2017
Kolejna część a raczej sezon potwierdzone :cool:
http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=106474
Ja tam czekam z niecierpliwością, przy obecnym bawiłem się wyśmienicie, jest to imo jedna z najlepszych odsłon serii o ile nie najlepsza ;)

rafal12322

rafal12322

Forum veteran
Jun 7, 2018
Hitman 2 zapowiedziany:cool:

https://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=109612

Tym razem dostaniemy całość już na start, później twórcy będą grę rozbudowywać o dodatkową zawartość.

Premiera: 13 listopada 2018r.
Platformy: PC, PS4, XBO​

I_w_a_N

I_w_a_N

Mentor
Jun 8, 2018
Jedno mnie niepokoi - wydawcą będzie Warner Bros, a wszyscy wiemy jakie oni mają podejście do rynku gier.

rafal12322

rafal12322

Forum veteran
Jun 8, 2018
Mnie też to niepokoi... Poza tym jakoś bardziej wolałem poprzedni system wydawniczy z podziałem na epizody. Wiem, że wszyscy na to psioczyli ale miało to swój plus, można było każdy epizod sprawdzić na kilkanaście różnych sposobów a teraz pewnie przeleci się wszystko raz i koniec...

rafal12322

rafal12322

Forum veteran
Aug 20, 2020
Hitman 3 na rok trafi do EGS.
www.gry-online.pl

Premiera Hitman 3 ekskluzywnie w EGS. Sklep rozda pierwszą część za darmo | GRYOnline.pl

W Hitmana 3 na PC zagramy przez 12 miesięcy tylko w Epic Games Store. Sklep udostępni także pierwszą część gry za darmo w ramach tygodniowej promocji.
www.gry-online.pl www.gry-online.pl

doktor_fleck

doktor_fleck

Forum regular
Aug 20, 2020
Wcześniej wkurzałem się na "exclusiv" w EGS ale już mi przeszło. 95% gier, które mnie interesowały, a były dostępne tylko w EGS, okazało się kompletnymi gniotami i nic dziwnego, że ich wydawcy połasili się na chińska kasę.

HuntMocy

HuntMocy

Moderator
Aug 20, 2020
Ja kiedyś też psioczyłem na Epica, bo zawsze to nowa nieznana platforma, której w dodatku brakowało początkowo wielu wygodnych funkcji, ale koniec końców mi przeszło. I tak już używam chyba siedmiu czy ośmiu platform tego typu. Jedna w tę czy tamtą nie robi różnicy, bo w przecież nadal gram na swoim kompie. Ekskluzywność tego typu nie wiąże się z koniecznością zakupu nowego sprzętu czy innymi dodatkowymi opłatami jak w przypadku ekskluzywności platformy. W tym drugim przypadku bolałoby mnie gdybym nie miał konsoli w momencie premiery Red Dead Redemption II, które bardzo mnie interesowało, bo chęć zagrania już teraz wiązałaby się z zakupem nowego sprzętu.

Jeśli więc zdecydowałbym się na nowego Hitmana zaraz po premierze to nie zabolałoby mnie to zbytnio, że muszę zakupić wersję na Epicu.

• RED Point
Reactions: AndrewXRW, piotr4440 and Wroobelek
rafal12322

rafal12322

Forum veteran
Aug 21, 2020
Tylko jest pewien problem, trójka ma jakoby łączyć wszystkie trzy części w jedną całość. Będzie można w niej uruchomić lokacje z poprzednich części a także przenieść cały swój postęp z dwójki tak jak to miało miejsce w przypadku pierwszej części. Warunkiem jest oczywiście posiadanie poprzednich części. Więc jeśli ktoś ma obie części na steamie, poświęcił tam dziesiątki godzin to po zakupieniu trójki na epicu nie będzie miał możliwości skorzystania z tej opcji.
www.eurogamer.pl

Hitman 3 zaoferuje misje i lokacje z poprzednich części

Dla posiadaczy starszych odsłon.
www.eurogamer.pl www.eurogamer.pl

AndrewXRW

AndrewXRW

Forum veteran
Aug 22, 2020
rafal12322 said:
Tylko jest pewien problem, trójka ma jakoby łączyć wszystkie trzy części w jedną całość. Będzie można w niej uruchomić lokacje z poprzednich części a także przenieść cały swój postęp z dwójki tak jak to miało miejsce w przypadku pierwszej części. Warunkiem jest oczywiście posiadanie poprzednich części. Więc jeśli ktoś ma obie części na steamie, poświęcił tam dziesiątki godzin to po zakupieniu trójki na epicu nie będzie miał możliwości skorzystania z tej opcji.
www.eurogamer.pl

Hitman 3 zaoferuje misje i lokacje z poprzednich części

Dla posiadaczy starszych odsłon.
www.eurogamer.pl www.eurogamer.pl
Click to expand...
Jedynkę można niedługo dostać za darmo na Epicu. Może przed samą premierą H3 dadzą jeszcze H2...

KeeRay65

KeeRay65

Senior user
Aug 22, 2020
AndrewXRW said:
Jedynkę można niedługo dostać za darmo na Epicu. Może przed samą premierą H3 dadzą jeszcze H2...
Click to expand...
Co z tego, że dadzą za darmo, skoro przechodzić będziesz musiał wszystko od nowa. Nie każdemu będzie się chciało poświęcić te 100+ godzin, aby ponownie przejść obie części na 100%. Dla takich osób pozostaje poczekać rok, aż gra trafi na Steama.

Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 6
  • 7
  • 8
First Prev 8 of 8

Go to page

Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

CD PROJEKT®, Cyberpunk®, Cyberpunk 2077® are registered trademarks of CD PROJEKT S.A. © 2018 CD PROJEKT S.A. All rights reserved. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.