Hotfix na PC jest już dostępny!

+

Vattier

CD PROJEKT RED

Właśnie wypuściliśmy hotfix do gry Wiedźmin 3: Dziki Gon na PC!

Naprawia on problem, w wyniku którego włączenie HairWorks na DirectX 11 skutkowało zawieszeniem gry po wczytaniu punktu zapisu.

Ponadto dodaje on kilka nowych możliwości do skryptów moderskich: kompilator skryptów teraz wspiera szereg adnotacji. Ich zadaniem jest dodawanie lub modyfikowanie istniejących w grze funckjonalności i klas bez konieczności scalania plików ze skryptami.

UWAŻAJCIE podczas instalacji tego bo jeśli nie macie na dysku wolnych 54GB to bezpowrotnie usunie się folder Dokumenty/The Witcher 3 wraz ze wszystkimi zapisanymi grami i ustawieniami użytkownika !

Naprawdę warto by testować instalatory także pod względem wolnego miejsca na dysku...

dziękuję za ponowne zepsucie rozdzielczości 3440x1440, nie ma to jak wydać na monitor ponad 5k a mimo to oglądać czarne pasy. Brawo deweloperzy, [***]

Last edited by a moderator:
U mnie dalej nie działa.
W trybie nowa gra plus na samouczku gdy Ciri odcina głowę, a Gerald ma wizję dzikiego gonu gra zawiesza się na oknie ładowania.
Bez znaczenia DX 11 czy 12

UWAŻAJCIE podczas instalacji tego bo jeśli nie macie na dysku wolnych 54GB to bezpowrotnie usunie się folder Dokumenty/The Witcher 3 wraz ze wszystkimi zapisanymi grami i ustawieniami użytkownika !

Naprawdę warto by testować instalatory także pod względem wolnego miejsca na dysku...
Tak to prawda ktoś może wyjaśnić dlaczego prosty hotfix powoduje ze trzeba pobrać 54 GB aktualizacji? mam światłowód i u mnie to 30 minut ale nie każdy tak ma i mogę sobie wyobraźić ból tych ludzi, wypadałoby zrobić coś z tymi aktualkami, jesli mój wiedźmin sie teraz popsuje po aktualizacji to się wścieknę

Top Bottom