Może stolicę Vengenberg, a w niej Yennefer? ;D A później Dol Blathanna...Retikulum said:Pojawi się znowu jakieś większe (znaczy: znane z Sapkowskiego) miasto(miasta?)?
Może stolicę Vengenberg, a w niej Yennefer? ;D A później Dol Blathanna...Retikulum said:Pojawi się znowu jakieś większe (znaczy: znane z Sapkowskiego) miasto(miasta?)?
Nie, nie, nie, wszyscy, tylko nie on...dobikuba said:NO MAM NADZIEJE! Kalkstein musi byc bo nie kupie ^^
kalkstein rulezzzz!!!!!!!hostile said:nie, nie, nie, wszyscy, tylko nie on...hostile said:no mam nadzieje! Kalkstein musi byc bo nie kupie ^^
Może dlatego ,że stanie z padem w ręku i granie "bezpośrednio" jest trochę wygodniejsze od siedzenia gdzieś za kulisami przed komputerem. Ale w niektórych grach (np. Assassin's Creed II ) granie na klawiaturze to po prostu niszczenie tych płynnych animacji które możemy oglądać najlepiej grając na padzie .gaara1 said:Czemu podczas prezentacji korzystaliście z pada do X360? Nie mieliście wtedy przygotowanej klawiszologi do komputera ;D? Myślę,że to jest jakaś uryta wskazówka,że W2 zostanie wydany na X360
Oby nie. Nie będę grac na padzie. Nigdy.Jimp said:Może dlatego ,że stanie z padem w ręku i granie "bezpośrednio" jest trochę wygodniejsze od siedzenia gdzieś za kulisami przed komputerem. Ale w niektórych grach (np. Assassin's Creed II ) granie na klawiaturze to po prostu niszczenie tych płynnych animacji które możemy oglądać najlepiej grając na padzie .Jimp said:Czemu podczas prezentacji korzystaliście z pada do X360? Nie mieliście wtedy przygotowanej klawiszologi do komputera ;D? Myślę,że to jest jakaś uryta wskazówka,że W2 zostanie wydany na X360
próbowałeś? Ja osobiście konsoli ani pada nie posiadam, ale dość często zdarza mi się grać na XBoxie i powiem że za każdym razem ten kontroler mnie zachwyca.Endoplazmatyczny said:Oby nie. Nie będę grac na padzie. Nigdy.Endoplazmatyczny said:Może dlatego ,że stanie z padem w ręku i granie "bezpośrednio" jest trochę wygodniejsze od siedzenia gdzieś za kulisami przed komputerem. Ale w niektórych grach (np. Assassin's Creed II ) granie na klawiaturze to po prostu niszczenie tych płynnych animacji które możemy oglądać najlepiej grając na padzie .Endoplazmatyczny said:Czemu podczas prezentacji korzystaliście z pada do X360? Nie mieliście wtedy przygotowanej klawiszologi do komputera ;D? Myślę,że to jest jakaś uryta wskazówka,że W2 zostanie wydany na X360
TheArkantos8 said:Na jakim komputerze graliście podczs prezentacji?
Sorry Szybka zmiana tematuTheArkantos8 said:Na jakim komputerze graliście podczas prezentacji?
Sorry , nie doczytałemRetikulum said:napisał 'komputerze', nie 'kontrolerze'
Wątpię aby Redzi to nam to powiedzieli . Ujawnili by wtedy trochę wymagania sprzętoweRetikulum said:Na jakim komputerze graliście podczas prezentacji?
Ale z drugiej strony pomogłoby to wielu graczom, użytkownicy starszych PieCów wiedzieliby mniej więcej jaki sprzęt kupić na przyszłośćTheArkantos8 said:Na jakim komputerze graliście podczas prezentacji?Wątpię aby Redzi to nam to powiedzieli . Ujawnili by wtedy trochę wymagania sprzętowe