Ludzie piszą też o drugim Jokerze.Więc co, będzie Harley?
Ludzie piszą też o drugim Jokerze.
Już coś takiego widzieliśmy w Suicide Squad, może mogło to być pokazane dużo lepiej, ale jednak, a Harley w wykonaniu robbie mieliśmy tyle że widownia może mieć jej już dość, i niekoniecznie może chcieć już kolejnej interpretacji tej postaci.Quinn mi najbardziej pasuje, bo w zasadzie nigdy nie otrzymaliśmy na wielkim ekranie historii o tym, jak Joker zdołał złamać, przekabacić i rozkochać w sobie, młodą i zdolną psycholożkę, i uczynić z niej swoją morderczą pomocnicę. Jak dla mnie to naprawdę słabo eksplorowany motyw stanowiący mocną podstawę dla potencjalnie świetnego scenariusza.
Już coś takiego widzieliśmy w Suicide Squad, może mogło to być pokazane dużo lepiej, ale jednak
Z Arthurem mam taki problem, że Joker to był zazwyczaj genialny manipulator, wynalazca-amator i organizator, przeprowadzenie napadu na bank, zamachu terrorystycznego czy kierowanie własnym gangiem to nie był dla niego żaden problem. A ja kompletnie nie widzę by filmowy Arthur potrafiłby coś takiego zrobić, to trochę pierdoła który wydarzenia w swoim filmie wywołał trochę przypadkiem i niecelowo.
Co do Black Adama: Serio? Hawkman? Doktor Atom? Fate? Gość nie był przypadkiem villanem Shazama czy coś? To wygląda trochę jak próba robienia DCEU od nowa.
Tyle to ja wiem, po prostu nie wyobrażam sobie by Joker Phoenixa był w stanie zrobić cokolwiek z rzeczy które robią inni Jokerzy.W komiksach masz każdego możliwego Jokera. Nie ma definitywnej wersji. Jest manipulator, jest gangster, jest żartowniś, jest gadżeciarz, jest seryjny zabójca, jest stosunkowo flegmatyczny ojciec chrzestny, jest fajtłapa i są też dowolne kombinacje powyższych archetypów.
Nie powiedziałbym że to było 20 sekund, i że nie została opowiedziana, ale rozumiem, że dla ciebie to było za mało, bo tak zdecydowanie było.W SS mieliśmy dosłownie góra 20 sekundowe flashbacki. W SS ta historia w ogóle nie została opowiedziana, zasugerowano jedynie tyle, że była.
Tyle to ja wiem, po prostu nie wyobrażam sobie by Joker Phoenixa był w stanie zrobić cokolwiek z rzeczy które robią inni Jokerzy.