Z wyglądu też podobny do Talara, dać mu monokl zamiast okularów i prawie identyczny.Rozwala mnie, że panu Miłogostowi osobowościowo jest bliżej do Talara niż Vesemira![]()
Ja jeszcze nie widziałemNie wiem czy tu już było, ale rozwaliło mnie to, szczególnie reakcja Vesemira
View attachment 11038937
Zoltanowi i Regisowi też, sądząc po ich minachPriscilli i Ciri chyba sie podoba![]()
Ja jeszcze nie przeszedłem całości Wiedźmina 3. Tzn. przeszedłem Dziki Gon, jestem w trakcie Serc z Kamienia, a Wino i Krew są nieruszone - domyslam sie, że powyższa scenka odnosi sie do Wina i Krwi (skoro jest Regis) - czy to jest w ogóle content z gry, czy jakiś trick hochsztaplerski?Zoltanowi i Regisowi też, sądząc po ich minach![]()
Nie mogę się nadziwić, że ktoś mógł naprawdę pomyśleć, że to legitny moment z gry, przecież takich faków z gier jest mnóstwo w sieci.Jestem doprawdy oburzony? Kto i jak robi takie rzeczy? Potem tacy jak ja (naiwni) skłonni są pomyśleć, że wiedźmini z Kaer Morhen na emeryturze udają członków Red Hot Chili Peppers.