Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    SUGESTIE
  • FABUŁA
    ZADANIA GŁÓWNE ZADANIA POBOCZNE KONTRAKTY
  • ROZGRYWKA
    MODY
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    PC XBOX PLAYSTATION
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA)
TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA)
INNE GRY
Menu

Register

Assassin's Creed

+
  • 1
  • 2
  • 3
  • …

Go to page

• 83
Next
1 of 83

Go to page

Next Last
M

mrrruczit.732

Mentor
Mar 19, 2014
Assassin's Creed

Nowy Asasyn w XVIII Francji? Dziękuję, nie.

http://gamezilla.komputerswiat.pl/newsy/2014/12/no-to-juz-chyba-na-100-wiemy-gdzie-rozegra-sie-akcja-nastepnego-assassins-creed

S

shasiu

Forum veteran
Mar 19, 2014
Ja również raczej zrezygnuje, ta seria już zbyt długo się ciągnie... Jeszcze gdyby była to Japonia lub Egipt to może bym zagrał, ale nie Francja...

HuntMocy

HuntMocy

Moderator
Mar 19, 2014
Wybrany okres historyczny w tym nowym Asasynie mi nie przeszkadza, ale te screeny... Jezus, co za bieda :blink: Wiem że to pochodzi z jakiegoś wycieku więc równie dobrze może to być jakaś wczesna wersja ale jak się czyta 'gra na nową generację' i widzi takie koszmarki to żal bierze i ściska. Z drugiej jednak strony, miejsce akcji wygląda jak powtórka z dwójki co po dość oryginalnej czwórce będzie krokiem w tył.

rafal12322

rafal12322

Forum veteran
Mar 19, 2014
Również liczyłem na coś innego, najlepiej jedno z dwóch wymienionych wyżej Egipt lub Japonia. Francję zdecydowanie odpuszczam, te miasta już mi się zdecydowanie przejadły. Chciałbym całkiem inny klimat. AC4 było ok i myślałem, że pójdą tym tropem. A tu dalej wracamy do tych łudząco do siebie podobnych miast.

I_w_a_N

I_w_a_N

Mentor
Mar 19, 2014
Mnie okres i umiejscowienie nowego AC nie przeszkadza, a powrót do ciekawszych przestrzeni miejskich (od których UBI odeszło w trzeciej części) będzie miłym doświadczeniem.
Inna sprawa, że nawet będąc fanem serii, jej "serialowość" nieco mnie męczy.
Poza tym grafika wygląda żałośnie (jakoś tak sterylnie i pusto, a dodatkowo to paskudne oświetlenie) , ale to zapewne się zmieni.

F

Firnomir

Forum veteran
Mar 19, 2014
Od pierwszego AC się odbiłem z hukiem, potem grałem trochę w jakieś (nie wiem jakie nawet :p) na X-pudle, ale bez rewelacji. Ale jak można się nie jarać osiemnastowieczną Francją? :p Aż rozważę zakup, jeśli będzie w okolicach Rewolucji.

• RED Point
Reactions: Janoz_94
J

Janoz_94

Forum veteran
Mar 21, 2014
No to ten... Skoro W3 w tym roku nie wychodzi to już wiecie co jest moim tytułem nr jeden. :D

I niech ktoś mi spróbuje na Francję narzekać.... <_<

Last edited: Mar 21, 2014
T

Tarathelion

Forum veteran
Mar 21, 2014
Już oficjalnie Assasins Creed: Unity (głupia nazwa swoją drogą) ogłoszony

• RED Point
Reactions: Lotherien and bassiunia
I_w_a_N

I_w_a_N

Mentor
Mar 21, 2014
Booraz said:
Już oficjalnie Assasins Creed: Unity (głupia nazwa swoją drogą) ogłoszony
Click to expand...
Może robią na tym enginie na urządzenia mobilne ;) ...

A sam trailer - nawet, nawet...

HuntMocy

HuntMocy

Moderator
Mar 21, 2014
Ale że w wakacje? oO

Rustine

Rustine

Mentor
Mar 21, 2014
Jakie wakacje? Święta Bożego Narodzenia raczej.

HuntMocy

HuntMocy

Moderator
Mar 21, 2014
Nie wiem czemu holiday mi się skojarzyło z wakacjami, to chyba te zmiany temperatur xD

I_w_a_N

I_w_a_N

Mentor
Mar 21, 2014
Rustine said:
Jakie wakacje? Święta Bożego Narodzenia raczej.
Click to expand...
Dokładnie :) .

Ale materiał ma klimat, i mówię to na przekór wszystkim tym, którzy psioczyli na wybrany okres historyczny.

Rustine

Rustine

Mentor
Mar 21, 2014
Mi się bardzo podoba, choć sama mechanika już mnie zmęczyła. Zobaczymy, zdobycie Bastylii może być świetnie wykorzystane.

arturius_c

arturius_c

Forum veteran
Mar 21, 2014
Napoleon_Pl said:
I niech ktoś mi spróbuje na Francję narzekać.... <_<
Click to expand...
Francuz asasyn? Ble...

J

Janoz_94

Forum veteran
Mar 22, 2014
arturius_c said:
Francuz asasyn? Ble...
Click to expand...
Z tego co mi wiadomo to będzie kobieta. :p (Dokumenty Abstergo z AC:IV... chyba, że coś pomieszałem ale wieczorkiem znowu wsiąknę w świat Piratów z K... Nassau to potwierdzę/zdementuje moje wnioski)

Rustine

Rustine

Mentor
Mar 22, 2014
Napoleon_Pl said:
Z tego co mi wiadomo to będzie kobieta. :p (Dokumenty Abstergo z AC:IV... chyba, że coś pomieszałem ale wieczorkiem znowu wsiąknę w świat Piratów z K... Nassau to potwierdzę/zdementuje moje wnioski)
Click to expand...
Jedyną rzeczą, którą sobie przypominam jest opis Aveline pochodzącej z Nowego Orleanu, bohaterki AC: Liberation. W samym ACIV był tylko mail z domniemanymi okresami historycznymi do następnych gier.

K

kpt_wlodzimierz

Forum veteran
Mar 22, 2014
arturius_c said:
Francuz asasyn? Ble...
Click to expand...
Przytoczę pewien komentarz z Polygamii :D

Francja? juz widze te misje typu poddaj się nie alarmujac straznikow, wywies białą flagę na dachu fortecy, ucieknij wraz z kompanami do punktu zbornego
Click to expand...

• RED Point
Reactions: Lotherien, SMiki55, arturius_c and 4 others
J

Janoz_94

Forum veteran
Mar 22, 2014
Rustine said:
Jedyną rzeczą, którą sobie przypominam jest opis Aveline pochodzącej z Nowego Orleanu, bohaterki AC: Liberation. W samym ACIV był tylko mail z domniemanymi okresami historycznymi do następnych gier.
Click to expand...
W jednym z maili (chyba tym o spotkaniu Rady Nadzorczej czy coś w ten deseń) było napisane o linii krwi obiektu 17 i w osiemnastowiecznej Francji chyba właśnie była kobieta.

Rustine

Rustine

Mentor
Mar 22, 2014
Napoleon_Pl said:
W jednym z maili (chyba tym o spotkaniu Rady Nadzorczej czy coś w ten deseń) było napisane o linii krwi obiektu 17 i w osiemnastowiecznej Francji chyba właśnie była kobieta.
Click to expand...
Przeglądnąłem maila, o którym mówisz, faktycznie jest ktoś żyjący podczas rewolucji francuskiej, ale ze strony matki Desmonda. Nie ma słowa o płci asasyna.

• RED Point
Reactions: Janoz_94
  • 1
  • 2
  • 3
  • …

Go to page

• 83
Next
1 of 83

Go to page

Next Last
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

CD PROJEKT®, Cyberpunk®, Cyberpunk 2077® are registered trademarks of CD PROJEKT S.A. © 2018 CD PROJEKT S.A. All rights reserved. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.